Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
- buksi
- Látogató
12 éve 8 hónapja #16792
Írta: buksi
buksi válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Elöször regisztráltam ilyen forumba, de nem gondoltam, hogy segitség helyett ilyen bunko választ kapok.Én akárki segitségét kértem, nem azért irtam ide hogy ki kritizáljanak.Ennnyi!!!!!!!!!!!!! Hanem hogy valaki segitsen.Ugylátszik, rossz helyre kerültem....
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
12 éve 8 hónapja #16793
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Szuper magas érzékenység az van, nyelvtanulásra nem futja, az pedig nagyon nem érdekel, hogy Te ide minimum buzdítást vártál a hozzászólásodra!
Rossz helyre kerültél valóban de ígérem, hogy minimum 1000 havi sorstársadnak és persze nekünk sokat segítve ha megtalálod a "jó helyet" ahol megtűrik az ilyen hozzászólásokat (és persze segítenek is) itt megoszthatod (feltéve, hogy megakarod majd osztani önzetlenül mindenkivel).
Rossz helyre kerültél valóban de ígérem, hogy minimum 1000 havi sorstársadnak és persze nekünk sokat segítve ha megtalálod a "jó helyet" ahol megtűrik az ilyen hozzászólásokat (és persze segítenek is) itt megoszthatod (feltéve, hogy megakarod majd osztani önzetlenül mindenkivel).
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 8 hónapja #16796
Írta: DECOTEXT
A nehézgépkezelőit itt a BRD-ben szakmák mellett teszik le az emberek, úgy hogy lakatos, hegesztő vagy mélyépítő szakember, plusz van jogsija egy két nagyobb gépre..... ha meg vagy viszont győződve arról, hogy sokkal többet érsz a munkaerőpiacon, mint ami az itteni visszhangból látható, akkor próbálkozz serényen otthon Mo.-on, mert ott legalább a nyelvet tudod! (?) Biztosan kapkodnak majd utánad....
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Kedves Buksi! Hidd el hogy segítettünk! Talán így most Te is megtudtad, hogy hol állsz a lehetőségeiddel s a képességeiddel! Ami előttem titok, az az, hogy milyen segítséget vártál nyelvtudás és szakma nélkül? Gondolod, hogy van ideje a főnöködnek valamilyen süketnéma beszédmóddal közölni, hogy ne erre áss a géppel 100 métert hanem arra 200-at?buksi írta: Elöször regisztráltam ilyen forumba, de nem gondoltam, hogy segitség helyett ilyen bunko választ kapok.Én akárki segitségét kértem, nem azért irtam ide hogy ki kritizáljanak.Ennnyi!!!!!!!!!!!!! Hanem hogy valaki segitsen.Ugylátszik, rossz helyre kerültem....
A nehézgépkezelőit itt a BRD-ben szakmák mellett teszik le az emberek, úgy hogy lakatos, hegesztő vagy mélyépítő szakember, plusz van jogsija egy két nagyobb gépre..... ha meg vagy viszont győződve arról, hogy sokkal többet érsz a munkaerőpiacon, mint ami az itteni visszhangból látható, akkor próbálkozz serényen otthon Mo.-on, mert ott legalább a nyelvet tudod! (?) Biztosan kapkodnak majd utánad....
DCT
- Szugya
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 65
12 éve 8 hónapja #16799
Írta: Szugya
Szugya válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Buksi!
Nem akart megbántani Téged senki, de hidd el, hogy nyelvtudás nélkül nem szabad elindulni. Ezt saját tapasztalatból írom!
Én is elindultam, visszajöttem, most heti 2x90 percet tanulok tanárral plusz naponta önállóan még kettőt, és júniustól újra megpróbálom!
Munkát senki nem fog ezen a fórumon ajánlani, de itt is van hirdetési oldal ahol bogarázhatsz, a baj az, hogy még sokan hisznek a mesékben, és abban,hogy megy ez nyelvtudás nélkül is.
Csak magad hozod kellemetlen helyzetbe ha semmi nélkül indulsz, és haza kell jönnöd!
Nem akart megbántani Téged senki, de hidd el, hogy nyelvtudás nélkül nem szabad elindulni. Ezt saját tapasztalatból írom!
Én is elindultam, visszajöttem, most heti 2x90 percet tanulok tanárral plusz naponta önállóan még kettőt, és júniustól újra megpróbálom!
Munkát senki nem fog ezen a fórumon ajánlani, de itt is van hirdetési oldal ahol bogarázhatsz, a baj az, hogy még sokan hisznek a mesékben, és abban,hogy megy ez nyelvtudás nélkül is.
Csak magad hozod kellemetlen helyzetbe ha semmi nélkül indulsz, és haza kell jönnöd!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo
- Eva10
- Látogató
12 éve 8 hónapja #16800
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Buksi, te adnal munkat valakinek, aki egyaltalan nem beszel es ert magyarul? Igy gondolkozzal,
mielött a segitökesz valaszokat bunkonak titulalod! Es azelött is, mielött ilyen kerdest felteszel!
ES az a minimum, hogy elolvasod elbb a hozzaszolasokat a temaban
mielött a segitökesz valaszokat bunkonak titulalod! Es azelött is, mielött ilyen kerdest felteszel!
ES az a minimum, hogy elolvasod elbb a hozzaszolasokat a temaban
- peteratde
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 141
12 éve 8 hónapja #16803
Írta: peteratde
“Nem akkor leszünk magabiztosak, ha mindig igazunk van, hanem akkor, ha nem félünk a tévedéstől”
peteratde válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
valószínűleg már nem olvassa a fórumot. de talán másoknak segít megérteni mi a helyzet.
Először is a fórumot látogatók nagy többsége segítségért jön ide, ők persze nem tudnak neked segíteni abban amit kértél
Akik régebben kint vannak, és talán-esetleg tudnának valakinek segíteni munkavállalásban, aki nem tud németül, azok biztosan családban, közeli ismeretségi körben levőknek segítenének. És ez teljesen érthető és jogos. Hidd el, nyelvtudás nélkül nagyon nehéz munkát szerezni valakinek. Vadidegennek még én sem vállalnám. Aki mégis ajánlgatja, az bizony , mint a fentiekből is következik. csakis pénzért teszi, és az esetek döntő részében át akar verni.
Először is a fórumot látogatók nagy többsége segítségért jön ide, ők persze nem tudnak neked segíteni abban amit kértél
Akik régebben kint vannak, és talán-esetleg tudnának valakinek segíteni munkavállalásban, aki nem tud németül, azok biztosan családban, közeli ismeretségi körben levőknek segítenének. És ez teljesen érthető és jogos. Hidd el, nyelvtudás nélkül nagyon nehéz munkát szerezni valakinek. Vadidegennek még én sem vállalnám. Aki mégis ajánlgatja, az bizony , mint a fentiekből is következik. csakis pénzért teszi, és az esetek döntő részében át akar verni.
“Nem akkor leszünk magabiztosak, ha mindig igazunk van, hanem akkor, ha nem félünk a tévedéstől”
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo