Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

• Maya
  • Maya profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Több
12 éve 8 hónapja #16806 Írta: Maya
Maya válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Gergő,

a "legjobb" beírásokból készíthetnél egy extra (Best Off) topicot, a törzsközönség igen nagy örömére! :lol: :silly: ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 8 hónapja #16808 Írta: mahlzeit
mahlzeit válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

buksi írta: Elöször regisztráltam ilyen forumba, de nem gondoltam, hogy segitség helyett ilyen bunko választ kapok.Én akárki segitségét kértem, nem azért irtam ide hogy ki kritizáljanak.Ennnyi!!!!!!!!!!!!! Hanem hogy valaki segitsen.Ugylátszik, rossz helyre kerültem....

Te nem segitseget vartal, hanem a sult galambot a tanyerodon. Ragozhatnam, hogy ez egy altalanos attitud Mo.-on, de felesleges.. Nyelvtudas kell, ennyi. Ez nem kritika, hanem maga a segitseg. Bar ez lehet furcsa..

Több
12 éve 7 hónapja - 12 éve 7 hónapja #16846 Írta: zolika
zolika válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Bekim Belisa,Riki,Bonn, Essen Kupfendreh Stasse 30.
Figyelmeztetek minden Németországba induló magyar kolegámat,hogy figyeljenek a fent megjelölt szavakra és nevekre,mert ezekkel az emberekkel csak bukni lehet.
Két hetet voltunk kint a társaimmal szerencsére saját autóval és elég pénzel,hogy megússzuk szárazon.
Ez a Bekim nevű ALBÁN pincér aki vállalkozót játszik kicsábított minket,azzal a csalival,hogy 17 házat kell szigetelni.Azt mondta fizeti a szállást és ad 6 eurós órabért és napi 5 eurót kajára.A cím amit adott nem a szállás címe,hanem egy három szobás lakásé ahol már 12-en laknak nagyon rossz körülmények között. Elvitt minket egy másik szállásra ahol a körülmények finoman szólva háborúra emlékeztettek.Egyszóval minden amit mondott hazugság.Fűnek fának tartozik,esze ágában sincs fizetni.Munkát vagy ad vagy nem de két dolog biztos.1: Bármit csinálsz bármilyen profi módon az nem lesz jó neki meg a slepjének .2:Bármennyit dolgozol nem fogja kifizetni.Annyi pénze sincs ,hogy a kocsijába tankoljon.Ennek ellenére mindig megpróbálja elhitetni veled ,hogy "holnap" lesz pénz.
Mindenkinek aki Németországba az említett helyek valamelyikére megy,melegen ajánlom kerülje el az albánokat.Főleg ezt a Bekim-et
Ja és a Trója-bau neve alatt futtatja ezt a vállalkozását,de szerintem semmi köze nincs hozzájuk.

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 7 hónapja #16878 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

zolika írta: Azt mondta fizeti a szállást és ad 6 eurós órabért és napi 5 eurót kajára.A cím amit adott nem a szállás címe,hanem egy három szobás lakásé ahol már 12-en laknak nagyon rossz körülmények között. Elvitt minket egy másik szállásra ahol a körülmények finoman szólva háborúra emlékeztettek..

Miért az nem volt szállás? Egy szobás apartemanokat vártál fejenként, takaritónővel és reggeli felszolgálással? Hogy hogy "kicsalt "? Mit mesélt amire haraptatok?? Vagy volt irásban szerződésetek?? Egy kicsit részeletezd már, hogy tanuljunk mi is belőle! Ha viszont feketén akartatok dolgozni és nem volt semmilyen irásos szerződésetek, akkor inkább hallgass és örülj, hogy így megúsztátok, s nem kell birságot fizetnetek, mert ez itt is tilos!
Nem Ti vagytok az áladozatok, hanem a német társadalom becsületes adófizetői!

DCT

Több
12 éve 7 hónapja #16908 Írta: kfz
kfz válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

zolika írta: Ja és a Trója-bau neve alatt futtatja ezt a vállalkozását,de szerintem semmi köze nincs hozzájuk.

:woohoo: Trója Bau??? :woohoo: mi lenne ha olvasnál egy kicsit.....

Már a neve is cinikus: Trója.

A jó görögök eme szép történetben egy "trójai faló" segítségével verték át a hiszékeny trójaiakat :P

καλημέρα Trójai :lol:

"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul...;-) "

Több
12 éve 7 hónapja - 12 éve 7 hónapja #17045 Írta: Bubuka
Bubuka válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy van-e valaki Mannheimből? Csak azért, mert egy Tímea nevű hölgy Mannheimba keres 150 embert állat eledel csomagoló munkára. Állítólag ott csak egy ilyen gyár van, a Muskator, de ők biztosan nem tudnak 150 embert (plusz 150-et) foglalkoztatni. Azt írja a hirdetésben, hogy alapfokú nyelvtudás kell. Nos a telefonban "teszt" néven kaptam 3 kérdést: mikor születtem, van-e autóm, mikor tudok indulni. Sem önéletrajzot, se semmit nem kért.Egy ilyen telefonbeszélgetés alapján lehet munkát kapni??? Ezt igazából én sem nagyon hiszem, de szeretnék hinni.. Azt mondta, mivel kiutazás egyénileg van, hogy megpróbálnak úgy beosztani minket, hogy 4 főre jusson 1 autóval rendelkező személy. Pénzt nem kérnek a "közvetítésért".
Félek, hogy átverés, mert állítólag 150 ember nem kell sehova, főleg Magyarországról, mert nyilván kinn is nagy a munkanélküliség, viszont 2 hetes turnusokban visznek ki.
Viszont, mivel nem kérnek pénzt, ezért nem értem, hogy ha átverés is: mi éri meg nekik benne?
Tapasztalt németországi munkavállalók, vagy Mannheimban dolgozók, vagy nálam "okosabb" emberek segítségét várom, hogy vajon ez most átverés, vagy új gyár indul???
Előre is köszönöm, még ha le is harapják néhányan a fejem...