Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Több
12 éve 7 hónapja #17734 Írta: kfz
kfz válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

DECOTEXT írta: A legtöbb területen azonban törvényesen dolgoznak és dolgoztatnak! Nem kell azokat kiszemezni akik itt is csak a stikliket csinálják!.[/color][/i][/b]

Szerinted a (mostanában)kitelepülő kis és közepes...de inkább kis vállalkozások hány százaléka fog játszadozni az első kemény nyugati típusú ellenőrzésig./nincs pardon, meg "oldjuk meg a bajt okosba, Főnök"/

Mert szerény véleményem szerint úgy legalább 80% kint is "okosabb" lesz a helyi törvényeknél.

De ne legyen igazam.... (tudod: szociológia ;) csak a zsákos ember meg ne tudja.... :woohoo: )

"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul...;-) "

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 7 hónapja #17735 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

kfz írta: Szerinted a (mostanában)kitelepülő kis és közepes...de inkább kis vállalkozások hány százaléka fog játszadozni az első kemény nyugati típusú ellenőrzésig./nincs pardon, meg "oldjuk meg a bajt okosba, Főnök"/Mert szerény véleményem szerint úgy legalább 80% kint is "okosabb" lesz a helyi törvényeknél.De ne legyen igazam.... (tudod: szociológia ;) csak a zsákos ember meg ne tudja.... :woohoo: )

Ez akkor sem indok úgy vislekedni ahogy otthon teszik! Tény, hogy itt egy új és jóbban működő országban vannak, hát alkalmazkodjanak, vagy menjenek haza! Senkit nem sajnálok aki befuccsol vagy nem kap pénzt mert 99%-ban maguk okozzák a bajt!
Amikor mi 1989-ban kijöttünk sem infó, sem internet, sem semmi! Mindent magunk intéztünk otthonról és semmit nem ismertünk itt kint! Nehéz volt de ment! Meg kellett szokni az itteni mentalitást és rendszert! Nem ők fogak a kedvünk szerint viselkedni, hanem nekünk kell úgy élni ahogy ők! Társadalmilag és gazdaságilag is! Ha ez megy akkor tudonk csak jobban élni mint otthon!
VAGY MEG SZOX, VAGY MEG SZÖX! ;)

DCT

• becsine
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 7 hónapja - 12 éve 7 hónapja #17836 Írta: becsine
becsine válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Sziasztok!

Egy kicsit offolom a témát. A férjem Luxemburgban dolgozik építkezésen, fűtést szerel. De a szakmája karosszérialakatos (és kameraman), szeretne a szakmájában elhelyezkedni hamarosan. Anyósom ma találta a következő hirdetést:
Németországba keresünk karosszérialakatos szakembereket.
Telefon: 00-49-........
Tudom, hogy a google a barátom, de rákerestem és semmit nem találtam a cégről. Illetve a Mea Gmbh-ról igen, de nem yahoo-s a mail címe és nincs karosszériás tevékenysége. Továbbá nem tudom, hogy a megadott telefonszám valós lehet-e.

Segítenétek? Esetleg hallott valaki róluk?

Köszönöm!

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 7 hónapja #17862 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

becsine írta: Továbbá nem tudom, hogy a megadott telefonszám valós lehet-e.

Van egy ötletem kedves Bécsiné! Hivd fel őket! Hidd el ha kicsöng, s netán fel is veszi valaki, akkor a telefonszám valós! Ilyen már velem is előfordult, és tudtuk beszélgetni is...!

DCT

• vantara
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 7 hónapja - 12 éve 7 hónapja #18085 Írta: vantara
vantara válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Keresem azokat a becsapott károsultakat akiket Balogh Attila , és neje Anita csábított ki Németországba /Dortmundba/ gipszkartonos munkakörbe.Teljesítmény bért ígérnek,de valójában nem fizetnek.
Kérlek jelentkezzetek, hogy ezt a társaságot felszámoljuk, ne tudjon másokat ilyen tisztességtelenül átverni, becsapni.

Több
12 éve 7 hónapja - 12 éve 7 hónapja #18086 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Az ilyen jelentkezősdiből általában semmi nem lesz! Tegyél feljelentést, ügyiratszámot add meg amihez kapcsolódóan mások is feljelentést tehetnek és ha lehet Németországban is tedd meg a szükséges lépéseket. ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vantara