Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 7 hónapja #18155 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

alamosz írta: ...csak eddig Magyarországon volt divat hogy a megrendelő csúsztat és nem fizet..

Ez bizony kedves Alamosz egy nagyon súlyos tévinformáció! Mi gyakorlatilag "beszállítók" vagyunk és 70%-ban a VW-nek dolgozunk, tehát a cég gyakorlatilag ebből él! A VW konszern fizetési morálja olyan, hogy idén (!) január 17.-én fizettek ki nekünk egy 2009-es munkát! Jól olvasod!!! 3 évvel ezelőtti elvégzett, leszállitott, hiba nélküli, elfogadott munkát, amit azonnal ellenjegyeztek, csak éppen nem utalták a lóvét. Itt amiről beszélek, nem 2-3000 euró, hanem 254 ezer euró, amit mi a Bugattinak szállitottunk! (Mégegyszer: kettőszázötvennégyezer) Ezt csak azért és azoknak mondom, akik itt kint (mint Te is) maszekok/vállalkozók, azoknak legyen bizony egy nagyon hosszú lélegzete, és ha lehet, nagy nagy tartaléka, hogy ki tudja várni! A legjobb még, hogy szórtan dolgozni. Sokfele, sokat! Igy van aki fizet időben, van aki nem. S még egy: mindhatá akárki, hogy akkor pereljünk (a cég, a VW-t). Nos, az tuti, hogy ebben az esetben meg is nyertük volna, de azt garantálom, hogy akkor az volt az utolsó munkád a VW-nek!

NO, MIT SZÓSZ?

DCT

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 7 hónapja #18169 Írta: alamosz
alamosz válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Kedves Ilona !
Megkérdeztem s fizetett !
Ezért fordultam volt, ügyvédhez.

Több
12 éve 7 hónapja #18206 Írta: landlord
landlord válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Nem mindegy, hogy 3 év múlva fizet, vagy előre tudja, hogy nem is fog fizetni!

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 7 hónapja #18207 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

landlord írta: Nem mindegy, hogy 3 év múlva fizet, vagy előre tudja, hogy nem is fog fizetni!

Ezt tény, de ezt soha nem tudod ellenőrizni! Egyébként pontosan az ilyen kritikus dolgok miatt vezették be nálunk már vagy 10 éve az úgynevezett "Zeitkonto"-t Egy perc túlórát nem fizet a cég, de lehet akár 100 minuszod is. A csúcs 165 óra minusz volt egy kolegánál! Természetesen ugyan így pluszt 100 is lehet. (Nekem most 65 van pluszban) Természetesen a munkavégzőnek kell valamikor ledolgozni. Ezzel át tudják hidalni a rosszabb időszakokat és hazaküldenek ha nincs meló, teljes fizetés mellett!!! VISZONT NEM BOCSÁJT EL!

Ugyan így a cégnek van egy (idestova) 1,5 milliós vésztartaléka. ( A cég 15 éves GmbH) Igy ma már csak szusszanunk egyet, az ilyen VW taktikán! A kis cégeknél bizony az ilyen nehezen megy és soxor "fűbe harapnak" már egyetlen nem kifizetett, vagy késve fizetett munka miatt!

DCT

Több
12 éve 6 hónapja #18441 Írta: davince
davince válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Üdv mindenkinek!
Egyszer már jeleztem, de megismétlem: Münchenben egy nem fizetőképes Magyar kft. keres munkásokat (őket meg sok Magyar akinek tartoznak) A cég neve jelenleg Job-Huber kft. de futottak már Green Power System kft. néven is, meg sok egyéb bedöntött kft.-ként.
Gyakorlatilag Magyarországon "érinthetetlenek", mert a kft egyik vezetője önkormányzati képviselő, engem a pénzem kifizetésének kérése miatt már életveszélyesen is megfenyegettek!

• dav
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 6 hónapja #18555 Írta: dav
dav válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Üdv! Még nagyon gyakorlatlan vagyok ezen a fórumon, és most találtam meg a "kutyakajás Tímeás" kérdést. Nos, ha a Tímea egy Tatabányai cég képviselője, akkor a saját érdekedben felejtsd el örökre!!!