Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 7 hónapja #18155
Írta: DECOTEXT
NO, MIT SZÓSZ?
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Ez bizony kedves Alamosz egy nagyon súlyos tévinformáció! Mi gyakorlatilag "beszállítók" vagyunk és 70%-ban a VW-nek dolgozunk, tehát a cég gyakorlatilag ebből él! A VW konszern fizetési morálja olyan, hogy idén (!) január 17.-én fizettek ki nekünk egy 2009-es munkát! Jól olvasod!!! 3 évvel ezelőtti elvégzett, leszállitott, hiba nélküli, elfogadott munkát, amit azonnal ellenjegyeztek, csak éppen nem utalták a lóvét. Itt amiről beszélek, nem 2-3000 euró, hanem 254 ezer euró, amit mi a Bugattinak szállitottunk! (Mégegyszer: kettőszázötvennégyezer) Ezt csak azért és azoknak mondom, akik itt kint (mint Te is) maszekok/vállalkozók, azoknak legyen bizony egy nagyon hosszú lélegzete, és ha lehet, nagy nagy tartaléka, hogy ki tudja várni! A legjobb még, hogy szórtan dolgozni. Sokfele, sokat! Igy van aki fizet időben, van aki nem. S még egy: mindhatá akárki, hogy akkor pereljünk (a cég, a VW-t). Nos, az tuti, hogy ebben az esetben meg is nyertük volna, de azt garantálom, hogy akkor az volt az utolsó munkád a VW-nek!alamosz írta: ...csak eddig Magyarországon volt divat hogy a megrendelő csúsztat és nem fizet..
NO, MIT SZÓSZ?
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- alamosz
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 7 hónapja #18169
Írta: alamosz
alamosz válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Kedves Ilona !
Megkérdeztem s fizetett !
Ezért fordultam volt, ügyvédhez.
Megkérdeztem s fizetett !
Ezért fordultam volt, ügyvédhez.
- landlord
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 7 hónapja #18206
Írta: landlord
landlord válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Nem mindegy, hogy 3 év múlva fizet, vagy előre tudja, hogy nem is fog fizetni!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 7 hónapja #18207
Írta: DECOTEXT
Ugyan így a cégnek van egy (idestova) 1,5 milliós vésztartaléka. ( A cég 15 éves GmbH) Igy ma már csak szusszanunk egyet, az ilyen VW taktikán! A kis cégeknél bizony az ilyen nehezen megy és soxor "fűbe harapnak" már egyetlen nem kifizetett, vagy késve fizetett munka miatt!
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Ezt tény, de ezt soha nem tudod ellenőrizni! Egyébként pontosan az ilyen kritikus dolgok miatt vezették be nálunk már vagy 10 éve az úgynevezett "Zeitkonto"-t Egy perc túlórát nem fizet a cég, de lehet akár 100 minuszod is. A csúcs 165 óra minusz volt egy kolegánál! Természetesen ugyan így pluszt 100 is lehet. (Nekem most 65 van pluszban) Természetesen a munkavégzőnek kell valamikor ledolgozni. Ezzel át tudják hidalni a rosszabb időszakokat és hazaküldenek ha nincs meló, teljes fizetés mellett!!! VISZONT NEM BOCSÁJT EL!landlord írta: Nem mindegy, hogy 3 év múlva fizet, vagy előre tudja, hogy nem is fog fizetni!
Ugyan így a cégnek van egy (idestova) 1,5 milliós vésztartaléka. ( A cég 15 éves GmbH) Igy ma már csak szusszanunk egyet, az ilyen VW taktikán! A kis cégeknél bizony az ilyen nehezen megy és soxor "fűbe harapnak" már egyetlen nem kifizetett, vagy késve fizetett munka miatt!
DCT
- davince
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 4
12 éve 6 hónapja #18441
Írta: davince
davince válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Üdv mindenkinek!
Egyszer már jeleztem, de megismétlem: Münchenben egy nem fizetőképes Magyar kft. keres munkásokat (őket meg sok Magyar akinek tartoznak) A cég neve jelenleg Job-Huber kft. de futottak már Green Power System kft. néven is, meg sok egyéb bedöntött kft.-ként.
Gyakorlatilag Magyarországon "érinthetetlenek", mert a kft egyik vezetője önkormányzati képviselő, engem a pénzem kifizetésének kérése miatt már életveszélyesen is megfenyegettek!
Egyszer már jeleztem, de megismétlem: Münchenben egy nem fizetőképes Magyar kft. keres munkásokat (őket meg sok Magyar akinek tartoznak) A cég neve jelenleg Job-Huber kft. de futottak már Green Power System kft. néven is, meg sok egyéb bedöntött kft.-ként.
Gyakorlatilag Magyarországon "érinthetetlenek", mert a kft egyik vezetője önkormányzati képviselő, engem a pénzem kifizetésének kérése miatt már életveszélyesen is megfenyegettek!
- dav
- Látogató
12 éve 6 hónapja #18555
Írta: dav
dav válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Üdv! Még nagyon gyakorlatlan vagyok ezen a fórumon, és most találtam meg a "kutyakajás Tímeás" kérdést. Nos, ha a Tímea egy Tatabányai cég képviselője, akkor a saját érdekedben felejtsd el örökre!!!