Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
- Side
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- monguz
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
nekem most szolt a Job-hubertes hogy lehet menni németbe .
ez tuti átverős a melo? tudsz róla többet írni. nem szeretnék ráb...ni.
köszönöm a válaszod
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Állandóan irtok az "átverös melókról". Én még mindig nem tudom felfogni, hogy hogyan mennek felnött emberek lépre? Miért nem ellenörzitek a cégeket, s munkahelyeket, mielött kiindultok! Szerintem nincs "átverös" meló, csak balek munkakeresök vannak, akiket kihasználnak a butaságuk miatt.....monguz írta: Hello Davince!nekem most szolt a Job-hubertes hogy lehet menni németbe . ez tuti átverős a melo? tudsz róla többet írni. nem szeretnék ráb...ni. köszönöm a válaszod
Info: ma az interneten 10 másodperc alatt le lehet egy céget "káderezni"!!
Ha meg nem található : el a kezekkel az ilynetöl, s nincs "átverés"!
DCT
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Nagyon nem ertek egyet. Egyreszt van egy tarsadalmi reteg aki "serulekeny", informacio hianyban szenved. Politikailag korrektul fogalmazva, nincs annyi informacioja a vilagrol, mint mondjuk neked. Kevesebb tanulas, izolat kornyezet.. NYelvtudas hianya miatt ez az helyzet csak fokozodik. Alapesetben nem az internetrol tajekozodik, mert idegen vilag szamara es anyagilag is olyan helyzetben van, ahol a remeny es a minden mindegy felulirja a jozan eszt.DECOTEXT írta: Szerintem nincs "átverös" meló, csak balek munkakeresök vannak, akiket kihasználnak a butaságuk miatt....
A lehuzasokhoz meg lehet hihetetlen, de kokemeny szocialpszichologiai modszerek leteznek, de sokszor ezt is nem kell szofisztikalni. De gyakorlatilag barki atvaghato, behuzhato.. Ajanlom elolvasasra a Pratkins es Aronson: A rabeszelogep cimu konyvet! Alapmu szerintem!
Az, hogy ki a buta es balek, az csak nezopont kerdese. Ha valaki mast atvernek olyannal, ami szamunkara evidens, akkor huh, az mekkora balek volt. Ha minket huznak le olyannal, ami nem volt egyertelmu, akkor azt a.., ez milyen fifikans gazember volt:)
BArkit le lehet ugy huzni, hogy kozben meg o koszoni meg! Erre komplett iparagak epulnek..
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
1./ Az ilyen maradjon a seggén otthon, és ne utólag sírjon!mahlzeit írta: 1./ Nagyon nem ertek egyet. Egyreszt van egy tarsadalmi reteg aki "serulekeny", informacio hianyban szenved. Politikailag korrektul fogalmazva, nincs annyi informacioja a vilagrol, mint mondjuk neked. Kevesebb tanulas, izolat kornyezet.. NYelvtudas hianya miatt ez az helyzet csak fokozodik. Alapesetben nem az internetrol tajekozodik, mert idegen vilag szamara es anyagilag is olyan helyzetben van, ahol a remeny es a minden mindegy felulirja a jozan eszt.
2./ A lehuzasokhoz meg lehet hihetetlen, de kokemeny szocialpszichologiai modszerek leteznek, de sokszor ezt is nem kell szofisztikalni. De gyakorlatilag barki atvaghato, behuzhato.. Ajanlom elolvasasra a Pratkins es Aronson: A rabeszelogep cimu konyvet! Alapmu szerintem!
3./ Az, hogy ki a buta es balek, az csak nezopont kerdese. Ha valaki mast atvernek olyannal, ami szamunkara evidens, akkor huh, az mekkora balek volt. Ha minket huznak le olyannal, ami nem volt egyertelmu, akkor azt a.., ez milyen fifikans gazember volt:)BArkit le lehet ugy huzni, hogy kozben meg o koszoni meg! Erre komplett iparagak epulnek..
2./ Ezt inkább egy linkkel ajálld azoknak akik félnek, de nincs infójuk s ennek ellenére mindenáron el akarnak indulni a semmiből, a semmibe, de semmivel!
3./ Ez nem így van! Engem is átvertek és magamra voltam dühös, nem másokra fújtam és nem másokra mutogattm! Hülye voltam, beetettek, átvertek! TANULTAM belőle örökre! (Igaz nem pénzzel, vagy munkahellyel, de ez mindegy!) Én voltam a balek és megérdemeltem!
Azok is akik nyelv, pénz és szakma nélkül akarnak aranyra lelni!
DCT
- Side
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
Ha nem gond megosztok egy kis részletet belőle
"A rábeszélés titokzatos és félelmetes fegyver.Azoknak a kezében, akik ismerik a "forszát" olyan erővé válhat, mely rákényszerít bennünket,hogy látszólag ésszerűtlenül és meglepő módon cselekedjünk.
Az emberek természetesen gyakran viselkednek ésszerűtlenül"
Forrás: Pratkanis es Aronson: A rabeszelőgép c.műve
Többek között iskolai keretek közt beletenném az ilyen jellegű oktatásokat,könyveket a tantervbe:)