Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
magus8 írta: A Condor Gmbh-hoz, ne menjetek dolgozni, mert nem fizet rendesen! A beígért pénz 1200E, helyette kapsz kb. 1000Eurot, azt is nehezen,és nem idejében. A túlórát sem óhajtja kifizetni, sőt még levon a havi plussz óráidból is, kénye-kedve szerint. Ez egy segédmunkás órabére?! Nagyon sokan otthagyták!!!
A túlórát nálunk sem fizetik ki, s gyakran elvárják, hogy áldozzunk is belőle ha
szükséges. Mi lecsúsztathatjuk így a munkaadó megtakaritja a pótlékokat is!
Ez miért baj? Nem jobb lojálisan, mint munka nélkül?
Igaz, mi kapjuk a fizetést és mindig időben!
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 208
DECOTEXT írta:
magus8 írta: A Condor Gmbh-hoz, ne menjetek dolgozni, mert nem fizet rendesen! A beígért pénz 1200E, helyette kapsz kb. 1000Eurot, azt is nehezen,és nem idejében. A túlórát sem óhajtja kifizetni, sőt még levon a havi plussz óráidból is, kénye-kedve szerint. Ez egy segédmunkás órabére?! Nagyon sokan otthagyták!!!
A túlórát nálunk sem fizetik ki, s gyakran elvárják, hogy áldozzunk is belőle ha
Azt hiszem, ha magyar a tulaj (vagy lengyel, vagy szerb,vagy román )akkor Én megértem magus8-at. Tipikusan az amiről egyfolytában beszélek.....
Te egy szebb világ kaleidoszkópán keresztül próbálod látni ezt a dolgot. Abban igazad van, mert nálatok van "fair play", de ebben az esetben félek ez hiányzik
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Hat ja, Deco azt szokta elfelejteni, hogy egy korrekt munkahely kolcsonossegi alapon mukodik. A munkaado keres a munkavallalon akinek fizet valamit a megtermelt javakbol. Ha kolcsonosen elismerik egymast, azzaz nem rabszolgatartas megy, van legalabb zeitkonto es a napi atlag melo mondjuk megall max 8,5oraban, akkor persze fel lehet ajanlgatni dolgokat:) Szebb tole az elet es kiszamithatobb..kfz írta:
DECOTEXT írta:
Azt hiszem, ha magyar a tulaj (vagy lengyel, vagy szerb,vagy román )akkor Én megértem magus8-at. Tipikusan az amiről egyfolytában beszélek.....
Te egy szebb világ kaleidoszkópán keresztül próbálod látni ezt a dolgot. Abban igazad van, mert nálatok van "fair play", de ebben az esetben félek ez hiányzik
Ellenben Mo.-on csak az jut eszembe errol, hogy mikor a tesom uzletagvezetokent dolgozik eg ykozepesebb cegben, akkor a napi 12 oraja es a mostanaban eleg gyakori hetvegek utan, mikor nem fizetik ki a tulorakat, zeitkonto nincs, helyette van az old meg szoveg es meg a bonuszaert is veszekedni kell, akkor felajanlas helyett max. a seprunyelet venne elo es megmutatna a fonokenek hatulrol, hogy mit kerjen meg
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
Nehogy azt hidd, hogy itt a BRD-ben egy üzletvezető vagy egy vállakozó kevesebbet dolgozik! Amikor a nejem (6 évvel ezelőtt) csoportvezető lett, akkor 800 euróval több volt a fizuja (brutto), de akkor is "kötelten" volt a munkaideje, mint ma! Na, ez kérlek, nem 6-7 órát jelentett hanem 12-14-et! S mindez benne a bérben. Még csak a túlórát sem jegyezeték! ! (Aztán beteg lett, s le adta a dolgot.) Mára szerencsére megygyógyúlt, kevesebbet keres, de nyugodtan élünk! Ma 8 óra után feláll és haza indúlmahlzeit írta: Ellenben Mo.-on csak az jut eszembe errol, hogy mikor a tesom uzletagvezetokent dolgozik eg ykozepesebb cegben, akkor a napi 12 oraja es a mostanaban eleg gyakori hetvegek utan, mikor nem fizetik ki a tulorakat, zeitkonto nincs, helyette van az old meg szoveg es meg a bonuszaert is veszekedni kell, akkor felajanlas helyett max. a seprunyelet venne elo es megmutatna a fonokenek hatulrol, hogy mit kerjen meg
A nevében is benne van: selbstständig >>> selbst und ständig....
DCT
- BMK
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Nem tudtam,hogyan írjak be,de szükségem lenne egy kis segítségre.Ismeri valaki VIP Electric kft-ét Budapest Váci ut 76 cím alatt egy iroda házban?Sehol egy Internetes cég leírás semmit nem találok róluk,de korrektnek tűnik az úr akivel beszéltem.
A választ előre is köszönöm!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
Szerintem nem ott vannak:BMK írta: Sziasztok!Nem tudtam,hogyan írjak be,de szükségem lenne egy kis segítségre.Ismeri valaki VIP Electric kft-ét Budapest Váci ut 76 cím alatt egy iroda házban?Sehol egy Internetes cég leírás semmit nem találok róluk,de korrektnek tűnik az úr akivel beszéltem.A választ előre is köszönöm!
1043 Budapest, Dugonics u. 11.
E-mail cím : vipelectrickftETgmail.com
Cégvezető: Kajati István
UI: vagy több helyen is vannak, hogy a "lehetőségeiket" bővitsék....
DCT