Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Több
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #20705 Írta: kovakove
kovakove válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS???

Üdv Mindenkinek!
Segítséget vagy némi információt szeretnék kérni a következőkről.
Szunyogh József-kinn élő magyar kapcsolattartó és a Mercedes gyárba kerestek karbantartókat,betanított munkára.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
e-mail címen lehetett jelentkezni.
Szerdán felhívott a nevezett Úr,elmondta nagy vonalakban amit tudni kell,majd másnap a német főnökkel kellett egy nyelvi "szintfelmérő" tartani,és mindezek után kedden délelőtt Ingolstadtba 11-kor szerződés aláírás,majd direktbe tovább Gaggenau-ba,ahol a Mercedes egy kihelyezett részlegében kell majd a munkát végezni.Ez utóbbitól nem tartok,mert aki tud németül,az talál munkát.Viszont egy biztos fix helyet kell otthagynom,ahol ugyan magyar vállalkozó magyar cégébe voltam bejelentve,de nem a magyar "részlegen "dolgoztam,így nagyon jó hangulatban teltek a hétköznapok.10-ből 10ember azt mondta,hogy ne szalasszam el ezt a lehetőséget,még a főnököm is azt mondta,hogy ezt ő sem hagyná ki.
Nekem valamiért mégis túl szépnek vagy inkább olyan egyszerűnek tűnik az egész.
Nem 2000Eurót ígértek,hanem havi 1500-1600 nettot,ami hihetőnek tűnik.
Aki tud valamit mondani,vagy megosztani erről a témáról,annak előre is köszönöm a segítséget,vagy az idősebb,tapasztaltabb veterán BDR-es rókák véleményére lennék kíváncsi,hogy mire figyeljek oda,mire kérdezzek rá,stb.
További szép napot mindenkinek!

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 4 hónapja #21155 Írta: zsomi
zsomi válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS???

Szia,sikerült kimenned a work4youtol?Penzed rendben van,mert mi igaz akkor meg magyar ceg volt meg akkor,de meg mindig värjuk az augusztusi penzünket.

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 4 hónapja #21156 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS???

kovakove írta: Nem 2000 Eurót ígértek, hanem havi 1500-1600 nettot, ami hihetőnek tűnik.!

Senki nem tud neked netó bér igérni Németországban, mert az elvonások függnek a családi állapotodtól az az, az adócsoprotodtól! Ezt pedig nem tudhatja a leendö munkaadód! Hat adócsort van a BRD-ben. (A hatodik az egy második munkakörre vonatokozik) 1 - 5 -ig, is lényeges különbségek vannak az adófizetésnél! A 100 eurós nettós különbség mint sáv, kevés!

Miért tünik ez az összeg hihetönek? Ha ez valóban mercédesz "kihelyezet részlege", akkor ez pocsék fizetés! Tehát vagy a lé nem stimmel, vagy a mercédesz! Kecsekméten is ven egy kirendeltségük.... Itt nem tudok újabb telephelyröl a BRD-ben, ahol most sügrösen kellenek az emberek, de hozzám sem jut el minden információ............!

;)

DCT

Több
12 éve 4 hónapja #21180 Írta: BMK
BMK válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS???

Sziasztok!

Kérdésem a következő!Ma volt egy telefonos német szintfelmérőm,és sikerült. :) De a cég aki hirdeti magát magyar és 2300eurot ígérnek Németországi lakatos munkáért.De cégnek nincs egy weboldala semmi./Állítólag Vasárnap már mentek ki ettől cégtől erre a munkára/
A cég neve IP Grupee.Elvileg majd felhívnak,de számomra a pénz magyarként kicsit hihetetlennek tűnik.:SEgy Német kérdőivet is ki kellet töltenem.És az egy Német cégtől való a nevük Iperdi GMBH.Ha jól értelmeztem az oldalukat ők egy német munkaerő kölcsönzö iroda.
Ők kereshetnek elvileg magyar munkaerőt is? :blink:

Válaszaitokat előre és nagyon köszönöm! :)

Több
12 éve 4 hónapja #21188 Írta: Attila_BRD
Attila_BRD válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS???

BMK írta: Sziasztok!

Kérdésem a következő!Ma volt egy telefonos német szintfelmérőm,és sikerült. :) De a cég aki hirdeti magát magyar és 2300eurot ígérnek Németországi lakatos munkáért.De cégnek nincs egy weboldala semmi./Állítólag Vasárnap már mentek ki ettől cégtől erre a munkára/
A cég neve IP Grupee.Elvileg majd felhívnak,de számomra a pénz magyarként kicsit hihetetlennek tűnik.:SEgy Német kérdőivet is ki kellet töltenem.És az egy Német cégtől való a nevük Iperdi GMBH.Ha jól értelmeztem az oldalukat ők egy német munkaerő kölcsönzö iroda.
Ők kereshetnek elvileg magyar munkaerőt is? :blink:

Válaszaitokat előre és nagyon köszönöm! :)

Iperdi GMBH www.iperdi.de/branches_map.php?menuid=46&pageid=47
elég elterjedt cég. Standard "rabszolgakereskedö". Többnyire megbizhatóak az ilyenek.
Persze hogy toborozhat Magyarországon, éppugy mint az egész EU-ban, Románián és Bulgárián kivül.

2300 nem nagy pénz. Az netto ugy 1500 egyedülállónak.
Ha kérdezik a vallásodat akkor nehogy legyen különben az egyházadót is levonják.
Ha erölködnek a tibeti buddhista a jo válasz.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: gizella, laca52

• julcsy71
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja #21321 Írta: julcsy71
julcsy71 válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS???

Sziasztok!
Mi is készülünk ki menni dolgozni,csak hogy én nagyon bizalmatlan vagyok...! rendszeresen olvasóm ezt a oldalt és nagyon jónak találom.
Bár még új vagyok itt,már is egy nagyon fontos kéréssel fordulok hozzátok!!
Van egy bizonyos Loránd Potó aki gyári munkát kínál (húsipari) Landau. Ha valaki tudna esetleg valamit erről,vagy dolgozott már ott az kérem segítsen!!

Előre is meg köszönöm.:julcsy71