Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
- kriemhild
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 20
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Aztán ne legyen csodálkozás ha mégis jogos! Csak el kell olvasni (és érteni is kéne) a szerződést annak aláírása előtt és akkor nem kell utólag pampogni, hogy nem jogos! Ennyi jogászt az egész interneten nem találni mint ezen az oldalon. Hihetetlen!kriemhild írta: Sajnos ez sem jogos, hiszen a bér az bér....
- Eva10
- Látogató
hat en nem tudom, mi jogos.
De: lehet maganak venni is a biciklit, akkor nem kell a kaucio, meg a munkaruhat is.
Itt nem kell munkaruhat biztositani. En most vettem a dolgozoimnak munkaruhat, pedig ,mar több, mint egy eve dolgoznak nalam. Örültek is neki nagyon, mert egyebkent maguknak kell venni!
Es nem tudom, hogy az ujsagok biztositva vannak-e, ha a kezbesitö elteszei...
szia:
Eva
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
kriemhild írta: Sajnos ez sem jogos, hiszen a bér az bér...., a csomagok stb. pedig biztosítással vannak biztosítva! ùgy, mint a repülésnél. Csak a bicikli stb. segédeszköz használatáért elképzelhetö, hogy "kauciót" Kérjenek, ami visszajár.
Nézd! Én nem állítottam egy szóval sem, hogy ez JOGSZERÜ, azt kérdezted, hogy létezik e ilyen! Ha ezt valaki nem tartja jogosnak, vagy elfogadhatónak akkor ne irja alá a szerződést! Mint említettem, a fiam csinált ilyet és ott is hasonló volt, de ez benne volt a szerződésében. Ha meg minden mögött a jogszerűséget keresed, akkor garantáltan nem fogsz sok helyen munkát kapni, mert a túl érzékeny munkavégzőket sehol nem szeretik! Arra nem gondoltál, hogy ezzel akarja a munkaadó a munkavállalót hatékonyabb és felelősségteljesebb munkára serkenteni? Lehet, hogy már sokszor megégették magukat trehány munkavégzőkkel. Így viszont a melós nagyon vigyáz mindenre, mert tudja, hogy egy bére még lóg.....! Egyébként egy biztsító sem fizet határtalan ideig, és ha sok és rendszeres a kár, egyszerűen kidobják a biztosítottat!
Egyébként mi volt a gondod? Fizettek nem?
DCT
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Egyértelműen jogszerű de a sok munkaügyi jogász kolléga még a (posztko....sta, szociálisan hiperérzékeny, kollektív szerződéses) magyar szutyokban is 14 másodperc alatt megtalálhatja a "MUNKA TÖRVÉNYKÖNYVE" c. rettenetben vagy miben, hogy ha vétkes az okozott kárban a dolgozó akkor azért anyagilag is felelőségre vonható. Nem véletlenül reagáltam, egyes emberek mintha az űrből pottyantak volna egy-egy topik kellős közepébe.DECOTEXT írta: Én nem állítottam egy szóval sem, hogy ez JOGSZERÜ, azt kérdezted, hogy létezik e ilyen! Ha ezt valaki nem tartja jogosnak, vagy elfogadhatónak akkor ne irja alá a szerződést! Mint említettem, a fiam csinált ilyet és ott is hasonló volt, de ez benne volt a szerződésében.
- samu
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0