Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
- bambpok
- Nem elérhető
- Kitiltva
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
13 éve 9 hónapja - 13 éve 9 hónapja #3087
Írta: bambpok
bambpok válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!
Hello emma
Közelebbi infót is tudsz esetleg mert én is ezeken keresztül indulok ki melózni Dél-Magyarországról.
Közelebbi infót is tudsz esetleg mert én is ezeken keresztül indulok ki melózni Dél-Magyarországról.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- emma
- Látogató
13 éve 9 hónapja - 13 éve 9 hónapja #3089
Írta: emma
emma válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!
Én nem ajánlom őket senkinek. Nem fizetik az embereket csak ígérgetnek, löknek egy kis előleget, hogy tartsák benned a reményt, hogy lásd, hogy milyen fasza gyerekek. Már szorul a hurok a nyakuk körül. Akár mennyit fogsz dolgozni, mindig kevés lesz a teljesítmény. Én azt ajánlom, hogy jobb ha elfelejted őket. Milyen szinten beszélsz németűl?
üdv : emma
üdv : emma
- bambpok
- Nem elérhető
- Kitiltva
Kevesebb
Több
13 éve 9 hónapja - 13 éve 9 hónapja #3094
Nem lehetséges hogy azok nem fizetnek akik intézték a melót?
- Zita
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 6
13 éve 9 hónapja #3097
Írta: Zita
Zita válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!
Hallo fiuk, ha lehetne es tudna valaki közületek egy kicsit nemetül, könnyebben menne.
Ne menjetek magyarokhoz mert mindenki atver benneteket ahogy a baratomat is pedig en itt elek 17 eve es megis bedöltem nekik. Inkabb keressetek nemet cegnel alvallalkozoi munkat.(Subunternehmen) Jobban jartok!!! Szuperul fizetnek!
Üdv Zita
Ne menjetek magyarokhoz mert mindenki atver benneteket ahogy a baratomat is pedig en itt elek 17 eve es megis bedöltem nekik. Inkabb keressetek nemet cegnel alvallalkozoi munkat.(Subunternehmen) Jobban jartok!!! Szuperul fizetnek!
Üdv Zita
- bambpok
- Nem elérhető
- Kitiltva
Kevesebb
Több
13 éve 9 hónapja - 13 éve 9 hónapja #3099
Szia Zita! Igazad van csak valamerre meg kell indulni ha keveseb is lesz a pénz eleinte az ígértnél akkor is kintről könnyebb új melót találni mint itthonról. Magyarországon elég szar a helyzet. 6 évet melóztam kint sejtem, hogy mi van most kint, mindenki le akarja húzni a melóst.
Még annyit, hogy az is igaz a német cég valamit 20 emberre tervez a magyar meg azon is spórol és 12 emberrel csináltatja.
Még annyit, hogy az is igaz a német cég valamit 20 emberre tervez a magyar meg azon is spórol és 12 emberrel csináltatja.
- faragokriszta
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 9 hónapja - 13 éve 9 hónapja #3100
Írta: faragokriszta
faragokriszta válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS???
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy mit tudtok egy bizonyos "Tiroli Álláskereső" és egy másik, "Osztrákmunka" nevű munkaközvetítőkről? Megbízhatóak vagy sem?
Aki tud valamit, kérem írja meg. Köszi.
Érdeklődni szeretnék, hogy mit tudtok egy bizonyos "Tiroli Álláskereső" és egy másik, "Osztrákmunka" nevű munkaközvetítőkről? Megbízhatóak vagy sem?
Aki tud valamit, kérem írja meg. Köszi.