Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
- micki
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 10 hónapja #2818
Írta: micki
micki válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Milyen kamu állás közvetítő cég az eujob és a globál work?
Ők is közvetítenek Németországba és Ausztriába minden féle munkára embereket. De persze előre kell fizetni!
Mit tudni róluk?!
Esetleg,hogy érdemes belevágni?
Ők is közvetítenek Németországba és Ausztriába minden féle munkára embereket. De persze előre kell fizetni!
Mit tudni róluk?!
Esetleg,hogy érdemes belevágni?
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- sharry
- Látogató
13 éve 10 hónapja - 13 éve 10 hónapja #2819
Írta: sharry
sharry válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Jelen törvények szerint, a munkavállaló részére a közvetítés díjtalan. Amelyik közvetítő pénzt kér, az törvénysértést követ el. Ez csak a magyar közvetítőkre vonatkozik, a német munkaerőkölcsönző cégek 2000 euróig kérhetnek díjat, ez a szerződés aláírásakor fizetendő, az összeg függ a szerződés időtartamától.
- Eszmike
- Látogató
13 éve 10 hónapja - 13 éve 10 hónapja #2820
Írta: Eszmike
Eszmike válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Sziasztok. Nekem is hasonlo lenne a kérdésem mivel én is sokat gondolkodtam az eujob és globalwork közvetítőkön. Ennek ellenére jelentkeztem, csütörtökön egy munkára az euwork-nél tegnap felhivtak (regensburgi, mcdonalsi munkáról van szó). Mi a véleményetek? Kamu lehet? Vagy valós? Aki hallott róla írjon légyszíves. Köszi
- bum
- Látogató
13 éve 10 hónapja - 13 éve 10 hónapja #2830
Írta: bum
bum válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
A Cameleon Catering Cleaning Kft. ajánlata is átverés. Vigyázat több "területen dolgoznak"!
- Látogató
13 éve 10 hónapja #2842
Írta:
válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
En a Tamas Budai temakorben keresnek olyan szemelyt akit nem fizetett ki ez a wiesbadeni ceg. Aki a huszadik szomszedtol halott valamit az engem nem igazan erdekel. Olyan szemely reagalasat is varnam aki fenti cegnel dolgozott es a ceg ki is fizette. Koszi
- sharry
- Látogató
13 éve 10 hónapja #2845
Írta: sharry
sharry válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Sziasztok! A Nemet Mcdonaldsnál, általában az a jellemző, hogy lehet, hogy van közvetítő cég, de a mcdonalds szerződik veled élesben, és nem a magyar céggel. Rendes munkavállalási szerződés, bejelentve, biztosítással, járulékfizetéssel. A próbaidő minden esetben 6 hónap. Ha belevágsz, tudnod kell, hogy előre semmit ne fizess. A szállás kérdést tisztázd előre, mert addig amíg nincs munkahelyed, nem tudsz lakást bérelni, addig amíg nincs tartózkodási engedélyed, lakcímed, addig nem kapsz munkavállalási engedélyt. A lakásbérlésért szoktak kérni, minimum 2 havi kaukciót, ha ügynökségen keresztül találod a lakást, még proviziót is kérhetnek. Visszatérve a munkára, ha magyar cég közvetít, a közvetítésért NEM KÉRHET PÉNZT. Ha ilyen van, akkor valószínű, hogy lehúzás.