Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Több
13 éve 5 hónapja #5055 Írta: vackor
vackor válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Sziasztok! A segítségeteket kérem németországi munkával kapcsolatban. Egy kommissziózással (csomagolás-logisztika) foglalkozó céghez "szegődtem" el, München mellé. Tudtok-e valami negatívumot a Summer's Investition Group G.H. Kft-ről? Ezen cégen keresztül megyünk ki dolgozni a DSV cég raktárába. A "Feketelista..." című honlapon nem találtam semmi elmarasztalót a Summer's ...cégről. Ha valamit tudtok, akár bérrel, akár bármi mással kapcsolatban. légyszi jelezzétek! Köszönöm!

vackor

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 5 hónapja #5056 Írta: Kinga
Kinga válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!

szia emma! Ezt az átverést most a Tóth Gmbh-ra értetted,vagy arra a kérdésre válaszoltál amit a vackor kérdezett?
Nekem nem egyértelmű így. Én sem találtam semmi elmarasztalót a summerrel kapcsolatosan. Senki nem ismeri őket?

Több
13 éve 5 hónapja #5057 Írta: BUMBI
BUMBI válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Sziasztok.Segítsetek Info kellene Horváth Lászlóról (Bajai ) és a Martin Welter GMBH-ról Augsburgban keresnek építőiparba embereket.Köszönöm

Több
13 éve 5 hónapja #5231 Írta: bgeren
bgeren válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Szisztok!
Most futottunk bele ebbe az állásajánlatba:
München hotelépítés 2 év szerződéssel, szállás az építkezéshez közel.
A kivitelezés alaptól befejezésig mindenféle feladattal. A közvetítő (L.T) házhoz jön, "megbízási szerződést" köta cége nevében (TT Bt).
Igaz mi nem buktunk rajt, de hátha más is belefut. A gyanús ott lett, hogy fizetni kell 27e. Ft kauciót a szállásra előre. Nem fizettük ki viszont kértük a német cég nevét ill. a szállás címét leellenőrzésre. Az ember furcsamód eltűnt. Kétlem, hogy valós munka volt, ha a kért címeket pontosan nem volt hajlandó megadni ( Adott telefonon két nevet de a neten nem találhatóak.)

• thoma28
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 4 hónapja - 13 éve 4 hónapja #5673 Írta: thoma28
thoma28 válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Sziasztok
a Baricsa féle cég most Beto-mix kft néven fut....
http://www.beto-mix.hu

Több
13 éve 4 hónapja - 13 éve 4 hónapja #5711 Írta: Kinga
Kinga válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS???

Sziasztok!!!

Valaki összefutott már a fisc and food álláshirdetésével? tudtok róla valamit? Esetleg vki dolgozott már nálluk? Itt is hirdettek,villanyszerelőt kerestek!!!

Minden infót köszönök!!!!