Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
- anikoo
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 3 hónapja #6115
Írta: anikoo
anikoo válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
szia,
az lenne a kérdésem, hogy válaszolt-e valaki neked erre a regensburgi mcdonaldsos kérdésre, holnap délelőtt mennék be szerződést aláírni (és 70 eurót átadni) az euwork irodájába ugyanezen ügyben, és az interneten eddig semmiféle tapasztalatot és egyáltalán senkit aki említette volna az ügyet nem találtam. nagyon sokat segítenél, ha holnap délelőttig tudnál írni valamit, hogy tudsz-e erről a német mcdonaldsos-euworkos munkáról
kösszi ha igen..
aniko
az lenne a kérdésem, hogy válaszolt-e valaki neked erre a regensburgi mcdonaldsos kérdésre, holnap délelőtt mennék be szerződést aláírni (és 70 eurót átadni) az euwork irodájába ugyanezen ügyben, és az interneten eddig semmiféle tapasztalatot és egyáltalán senkit aki említette volna az ügyet nem találtam. nagyon sokat segítenél, ha holnap délelőttig tudnál írni valamit, hogy tudsz-e erről a német mcdonaldsos-euworkos munkáról
kösszi ha igen..
aniko
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 382
13 éve 3 hónapja #6138
Írta: Maya
Maya válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Szia, munkaközvetítésért nem fizettem még soha életemben.
Én nem bíznák meg a helyedben bennük.
Én nem bíznák meg a helyedben bennük.
- peternagy
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 3 hónapja #6148
Írta: peternagy
peternagy válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Soha ne fizess!!!!sok munka van csak leakarnak venni!!!üdv.Péter
- Lizy007
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 96
13 éve 3 hónapja #6153
Írta: Lizy007
Lizy007 válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Szia,
csatlakoznék az előttem szólókhoz, sose fizess állásközvetítésért, egyrészt mert nem legális álláskeresőtől pénzt kérni a közvetítésért, hiszen ezért a cégek fizetnek a közvetítőnek, másrészt akárhány ilyet hallottam eddig, a végén kiderült, hogy jó nagy átverés, de minimum lehúzás volt az egész. Én magam is felhívtam egy-két ilyen hirdetést, de már a kommunikáció, meg ahogy hozzáálltak a kérdéseimhez az is gyanús volt:)
Szerintem jobban jársz, ha magad intézed a munkát, itt is rendszeresen vannak ajánlatok és még egyik adminnak se jutott eszébe, hogy előre pénzt kérjen a jelentkezésért:)
csatlakoznék az előttem szólókhoz, sose fizess állásközvetítésért, egyrészt mert nem legális álláskeresőtől pénzt kérni a közvetítésért, hiszen ezért a cégek fizetnek a közvetítőnek, másrészt akárhány ilyet hallottam eddig, a végén kiderült, hogy jó nagy átverés, de minimum lehúzás volt az egész. Én magam is felhívtam egy-két ilyen hirdetést, de már a kommunikáció, meg ahogy hozzáálltak a kérdéseimhez az is gyanús volt:)
Szerintem jobban jársz, ha magad intézed a munkát, itt is rendszeresen vannak ajánlatok és még egyik adminnak se jutott eszébe, hogy előre pénzt kérjen a jelentkezésért:)
- aussy
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
13 éve 3 hónapja #6498
Írta: aussy
aussy válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Sziasztok!!
PATAKI JÓZSEFFEL NAGYON VIGYÁZZATOK.
EDDIG KB 25000 EURÓVAL JÓG NYOLCUNKNAK ÉS LÁTOM HOGY FOLYAMATOSAN HÍRDET GIPSZKARTONOSOKAT ÉS SZIGETELŐKET KERESVE.
LÁTOM HOGY TALÁLT IS 15 EMBERT MERT MA IS KERESTEM AZ ÉN 3500 EURÓM MIATT DE KIDERŰLT HOGY KINN VAN NÉMETORSZÁGBA A MELÓSOKKAL.
fOLYAMATOSAN CSERÉLGETI A TELSZÁMÁT ÉS AZ E-MAIL CÍMÉT.
TEHÁT A NÉV: PATAKI JÓZSEF (LEININGER BAU GBR.)
PATAKI JÓZSEFFEL NAGYON VIGYÁZZATOK.
EDDIG KB 25000 EURÓVAL JÓG NYOLCUNKNAK ÉS LÁTOM HOGY FOLYAMATOSAN HÍRDET GIPSZKARTONOSOKAT ÉS SZIGETELŐKET KERESVE.
LÁTOM HOGY TALÁLT IS 15 EMBERT MERT MA IS KERESTEM AZ ÉN 3500 EURÓM MIATT DE KIDERŰLT HOGY KINN VAN NÉMETORSZÁGBA A MELÓSOKKAL.
fOLYAMATOSAN CSERÉLGETI A TELSZÁMÁT ÉS AZ E-MAIL CÍMÉT.
TEHÁT A NÉV: PATAKI JÓZSEF (LEININGER BAU GBR.)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: szilva69
- szilva69
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 2
13 éve 3 hónapja #6599
Írta: szilva69
szilva69 válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
Kedves aussy,
éppen két órája olvastam P.J.ajánlatát,amit a férjemnek küldött e-mailben.
Tetszetős mézesmadzagnak tűnt(ezek szerint az is),ezzel el is dőlt,hogy nem adják fel a férjemék a kinti vállalkozásukat emiatt.
Egyébként tényleg kint van Németországban,a 3hete kint dolgozó alkalmazottai egyelőre csupa jót mondtak róla,szegények,még nem tudják,hogy mi vár rájuk:(
Ja,és már Mekfrit Kft-ként keres embereket...
Köszönet mégegyszer Neked,egy nagy pofontól mentettél meg minket!
éppen két órája olvastam P.J.ajánlatát,amit a férjemnek küldött e-mailben.
Tetszetős mézesmadzagnak tűnt(ezek szerint az is),ezzel el is dőlt,hogy nem adják fel a férjemék a kinti vállalkozásukat emiatt.
Egyébként tényleg kint van Németországban,a 3hete kint dolgozó alkalmazottai egyelőre csupa jót mondtak róla,szegények,még nem tudják,hogy mi vár rájuk:(
Ja,és már Mekfrit Kft-ként keres embereket...
Köszönet mégegyszer Neked,egy nagy pofontól mentettél meg minket!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Drivers