Szakmunka, nyelvtudás, Németország
- feri64
- Témaindító
- Látogató
13 éve 6 hónapja #4191
Írta: feri64
feri64 válaszolt a következő témában: Szakmunka, nyelvtudás, Németország
Olvassátok el az elejét még egyszer, ha érteni akarjátok, akkor meg értitek miről írtam.
Abban is van igazság, amit írtok, csak itt nem ez a lényeg, tanuljatok németet, dolgozatok
sikeresen, még van időtök! Én 30-35-évesen házat építettem, a családomnak itthon.
Napi 12ó-14ó Hétfőtől- Vasárnapig dolgoztam, nekem nem volt időm nyelvtanulásra.
De ebbe nem szeretnék belemenni. Magyarul próbáljátok értelmezni, amit írtam.
Üdv: Ferenc
Abban is van igazság, amit írtok, csak itt nem ez a lényeg, tanuljatok németet, dolgozatok
sikeresen, még van időtök! Én 30-35-évesen házat építettem, a családomnak itthon.
Napi 12ó-14ó Hétfőtől- Vasárnapig dolgoztam, nekem nem volt időm nyelvtanulásra.
De ebbe nem szeretnék belemenni. Magyarul próbáljátok értelmezni, amit írtam.
Üdv: Ferenc
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- ressinka025
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 58
13 éve 6 hónapja #4194
Írta: ressinka025
Soha ne higgy annak, annak, aki azt mondja "Nem vagy képes rá" mert a képességeidet senki nem ismeri jobban nálad. Ami segít a célod elérésében az az Erő, Akarat, Józan ész. Na meg a NYELVTUDÁS!!!!
ressinka025 válaszolt a következő témában: Szakmunka, nyelvtudás, Németország
Szia.
Én kb. napi egy órát tanultam mindíg este, és én is két munkahelyen dolgoztam,PLUSZ, a tananyag hanganyagát rátettem a telefonra, és mikor más lehetőség nem volt, azt hallgattam. Tapasztalatból mondom, hogy ez is elég, csak így tovább tart.
A lényeg az, hogy ha az ember akar valamit, azt eléri, és meg tudja valósítani.
Csak tenni kell érte.
Úgy ahogy a házadat fel tudtad építeni, úgy meg tudod tanulni a nyelvet is, csak akarni kell.
Üdv
Én kb. napi egy órát tanultam mindíg este, és én is két munkahelyen dolgoztam,PLUSZ, a tananyag hanganyagát rátettem a telefonra, és mikor más lehetőség nem volt, azt hallgattam. Tapasztalatból mondom, hogy ez is elég, csak így tovább tart.
A lényeg az, hogy ha az ember akar valamit, azt eléri, és meg tudja valósítani.
Csak tenni kell érte.
Úgy ahogy a házadat fel tudtad építeni, úgy meg tudod tanulni a nyelvet is, csak akarni kell.
Üdv
Soha ne higgy annak, annak, aki azt mondja "Nem vagy képes rá" mert a képességeidet senki nem ismeri jobban nálad. Ami segít a célod elérésében az az Erő, Akarat, Józan ész. Na meg a NYELVTUDÁS!!!!
- feri64
- Témaindító
- Látogató
- regulator
- Látogató
13 éve 6 hónapja #4212
Írta: regulator
regulator válaszolt a következő témában: Szakmunka, nyelvtudás, Németország
Ertjük Feri, illetve ertem Mint irtam, tenyleg elnezest kerek, tudom, hogy nem csatlakoztam az eszmefuttatashoz, sot ellenkezoleg.
Am, nem veletlenul tettem. Te lehetoseget latsz ebben, en viszont ugy latom, hogy itt nincs semilyen lehetoseg a felvazolt keretek kozott. A tegnapi naptol vegkepp nincs. Ahogy dizel is irta, visszaszamlalas van. Aki nem potolja gyenge nyelvtudasat annak elobb-utobb a "koszonjuk a reszvetelt" szinte garantalni lehet.
Am, nem veletlenul tettem. Te lehetoseget latsz ebben, en viszont ugy latom, hogy itt nincs semilyen lehetoseg a felvazolt keretek kozott. A tegnapi naptol vegkepp nincs. Ahogy dizel is irta, visszaszamlalas van. Aki nem potolja gyenge nyelvtudasat annak elobb-utobb a "koszonjuk a reszvetelt" szinte garantalni lehet.
- dizel
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 28
13 éve 6 hónapja #4232
Írta: dizel
dizel válaszolt a következő témában: Szakmunka, nyelvtudás, Németország
Ertettem eddig is. Nem is piszkalodasnak irtam amit, csak probaltam ravilagitani a valosagra. Ezen lehet keseregni vagy tenni valamit, hogy a kozeljovoben ne igy legyen. Ha beszeled a nyelvet es jo szaki vagy akkor lesz munkad.
Egyik ismerosom 42evesen ment ki honapokra csak nyelvet tanulni, ujra iskolapadba:)
Sajnos regulatornak igaza van. Tegnaptol nyitva a piac, ez azt is jelenti, hogy elesebb a piaci verseny, mert tobben jonnek.
Egyik ismerosom 42evesen ment ki honapokra csak nyelvet tanulni, ujra iskolapadba:)
Sajnos regulatornak igaza van. Tegnaptol nyitva a piac, ez azt is jelenti, hogy elesebb a piaci verseny, mert tobben jonnek.
- feri64
- Témaindító
- Látogató
13 éve 6 hónapja #4238
Írta: feri64
feri64 válaszolt a következő témában: Szakmunka, nyelvtudás, Németország
Értelek én benneteket. Mindenki ért mindent. Ez igy jó, de a helyzeten
ez nem változtat.
ez nem változtat.