eva1120-ék esélyei
- eva1120
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 204
Németországban a felszolgáló és eladó munkakörök 400 euros formában vannak ugy 99%-ban.eva1120 írta: 31 éves nő vagyok.Felszolgáló és eladói szakmám van mindkettőben dolgoztam 6-6 évet (itthon) ,és jelenleg eladóként dolgozom.Nagyon kevés a fizetésem ezért szeretnék váltani.Németül alpszinten tudok a szakmai ismeretem körülbelül középszíntű.A párom burkoló és belsőépítész.Neki nincs munkája itthon.Egy magyarhoz kijár dolgozni ,de mindíg átveri.Kíváncsi lennék ,hogy mennyi esélyünk lenne odakint.Illetve ha valaki tud valamit akkor szívesen venném.Van érettségim is bár ez nem hiszem hogy sokat számítana.Van agy magyar építrőipari cégünk is de annak is nulla a bevétele.
Ha nem beszélsz anyanyelvi szinten akkor nem a vevönél leszel hanem a Penny vagy LIDL raktárbol hozhatod ki a kartont. Ott még gyengébben fizetnek. Mellette konkurrálnod kell nyugdijasokkal és diákokkal.
Epitöipar már jobban hangzik. Idönként kijelölnek egy-egy körzetben "Neubaugebietet" ahol 2-5 éven keresztül van elég munka. Ott lengyelekkel és keletnémetekkel kell konkurrálni. Nálunk a padlót egy keletnémet házaspár rakta, akik évi 8 honapot lakokocsiban vándoroltak az épitkezések mögött. Szerzödésük egy nagyobb céggel volt akik kulcsrakészre vállalnak házakat. Ezekkel tele van az internet, lehet velük probálkozni. Oda jó a magyar cég, mert legalább nem kell mesterlevél, nomeg magyar adókulcs szerint adózhattok..
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Kedves Éva1120!eva1120 írta: 31 éves nő vagyok.Felszolgáló és eladói szakmám van mindkettőben dolgoztam 6-6 évet (itthon) ,és jelenleg eladóként dolgozom.Nagyon kevés a fizetésem ezért szeretnék váltani.Németül alpszinten tudok a szakmai ismeretem körülbelül középszíntű.A párom burkoló és belsőépítész.Neki nincs munkája itthon.Egy magyarhoz kijár dolgozni ,de mindíg átveri.Kíváncsi lennék ,hogy mennyi esélyünk lenne odakint.Illetve ha valaki tud valamit akkor szívesen venném.Van érettségim is bár ez nem hiszem hogy sokat számítana.Van agy magyar építrőipari cégünk is de annak is nulla a bevétele.
Itt sem lesz sok a fizetésed.A megélhetési költségekhez mondhatni alacsony! A férjednek már jobbak az esélyei, de csak akkor, ha tud németül. Hogy lehet az, hogy mindig visszamegy ahoz, aki "mindig átveri"? Engem csak egyszer tud valaki átverni! Nincs ebben egy kis mazochizmus?
DCT
- eva1120
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
- astarta
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 181
A húgom Mo.-on viéken egy Rossmannban üzletvezető. Kevesebbet kap vezetőként, teljes állásban, mint aki itt a Rossmannhoz elmegy minijobra, és hetente 2-3x polcokat pakol pár órában...
- eva1120
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member