simi71 esélyei
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
OFFDECOTEXT írta: Ennek ellenére, minden jó szakembert felvesznek! Az általad leírtak nem kizáró okok!
Valoban nem kizaro ok., ha be sem engedik legalisan Canadaba:) Tenyleg nem az.. Ausztraliaban is felvesznek minden jo szakembert, meg NZ-n is. Csak epp a lehetoseget nem kapod meg, hogy betedd a labad az orszagba:)
Kezkezi szakmakban, nemet nyelvtudassal, nemet nyelvteruletek meg mindig a konnyu kivandorlas Mo.-rol, az EUban. Ausztria a hatar melletti ingazassal meg rutin az ottani helyieknek.
Canada vegkepp nem, de Norvegia sem alternativa.. Talan Hollandia, UK. angol tudassal.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ez itt nem vitatéma! Bárki kimehet három honapra Canadába túristaként! LEGÁLISAN. Sőt, ha úgy csinálsz, ahogy az egyik B.Pesti ismerősöm, hogy Winsorba ment, és 3 havonként átmegy Detroidba (a hídon) ezzel elhagyja Canadát...... Már 1,5 éve van ott. (Igaz, eddig csak feketén tudott dolgozni, de állítólag már folyamatban vannak a dologok.)mahlzeit írta:
OFFValoban nem kizaro ok., ha be sem engedik legalisan Canadaba:) Tenyleg nem az.. Ausztraliaban is felvesznek minden jo szakembert, meg NZ-n is. Csak epp a lehetoseget nem kapod meg, hogy betedd a labad az orszagba:)Kezkezi szakmakban, nemet nyelvtudassal, nemet nyelvteruletek meg mindig a konnyu kivandorlas Mo.-rol, az EUban. Ausztria a hatar melletti ingazassal meg rutin az ottani helyieknek.Canada vegkepp nem, de Norvegia sem alternativa.. Talan Hollandia, UK. angol tudassal.DECOTEXT írta: Ennek ellenére, minden jó szakembert felvesznek! Az általad leírtak nem kizáró okok!
Fura módon nem akar haza jönni! (Tény: tudott már jól angolul amikor kiment!)
DCT
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Remelem azert erzed a kulonbseget akozott, hogy beengednek egy orszagba megnezni a turistahelyeket v., hogy beengednek.. Az latszik, hogy nem vagy kepbe a canadai bevandorlasi szabalyokkal, meg azzal sem, hogy egy ilyen fekete munkaval mit kockaztat az illeto. De ez itt valoban nem tema.
- simi71
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Hát jól megkevertem esélylatolgatásommal az állóvizet de úgy érzem kisiklott egy kicsit az egész mert nekem eszem ágában sincs kivándorolni se Kanadába se Hollandiába ami nekem megfordult a fejembe az a Német nyelvterületen egy számomra jól fizető állás amiből eltarthatom a kis családomat vagy az egyik szakmámba vagy a másikba dolgoznék.
Van sok elképzelésem a dolgokról ,hogy miképpen lehetne ezeket a dolgokat meg valósítani de abban a "buborékban" amiben 10 éve létezem sajnos neincs tiszta képem az egészről ezért is olvasgatom a fórumaitokat és próbálok hozzászólni , kérdezgetni.Köszönöm mind a pozitív mind az esetleges negatív kritikát (ha az építő jellegű) remélem sok mindent bírok majd belőle hasznosítani.
Üdv: Simi
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Kedves Simi! Igazad van. Én csak alternativaként emlitettem a két másik országot. Azt nem mondtam, hogy könnyű oda kijutni! Szerintem jó német nyelvtudással lehetnek itt a BRD-benis esélyeid, de gondolj arra, hogy rengeteg munkanélküli van és ezenkívűl további 27 országból özönlik a jó szakmákkal rendelgező munkavállaló. Szerintem van otthon is munka. Az említett haverom most is Ausztriában dolgozik a két emberével egy nagy apartemanos hotelkomplexumban! Ha úgy gondolod megírom privát üzenetben a mailcimét, s vedd fel vele a kapcsolatot! Mindig kell neki a jó szakember!simi71 írta: Hát jól megkevertem esélylatolgatásommal az állóvizet de úgy érzem kisiklott egy kicsit az egész mert nekem eszem ágában sincs kivándorolni se Kanadába se Hollandiába ami nekem megfordult a fejembe az a Német nyelvterületen egy számomra jól fizető állás amiből eltarthatom a kis családomat vagy az egyik szakmámba vagy a másikba dolgoznék.
Ha meg megindúltál külföldre, s Németországba, akkor erősitsd meg a
nemet nyelvtudásod és ezen a lapon is találsz munkalehetőséget!
http://www.iranynemetorszag.com/nemetorszagi-munka/ot-fo-villanyszerelot.html
DCT
- simi71
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
üdv Simi.