Peggy Olson-ék esélyei
- Eva10
- Látogató
12 éve 4 hónapja #21915
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Peggy Olson-ék esélyei
Decotext, en ugy tudom, ezzel azt igazoljak, hogy nem perel senki a tevekenyseg vegzesevel kapcsan, es hasonlok. Nekem sem tetszik, de ez van, ez kell, ha külföldre mesz dolgozni, es megfizettetik rendesen, es ez a neve. Esetleg a kiallito hatosagnal lehet megkerdezni, miert ez a neve.
Neked nem kell ilyen,mert ne,m vegzel egeszsegügyi tevekenyseget. Nekem meg kellett.
Es szerintem megbizhato. Es lehet, hogy fontos is a külföldi hatosagnak tudni ezt az infot.
Neked nem kell ilyen,mert ne,m vegzel egeszsegügyi tevekenyseget. Nekem meg kellett.
Es szerintem megbizhato. Es lehet, hogy fontos is a külföldi hatosagnak tudni ezt az infot.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Emilio33
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 52
12 éve 4 hónapja #21930
Írta: Emilio33
Emilio33 válaszolt a következő témában: Peggy Olson-ék esélyei
Még otthon volt, onnan intéztük, nem volt munkaszerződése.
Magyar, angol nyelven küldték.
Feleségemnek közben lejárt a magyar erkölcsije, azt még egyszer meg kell kérnünk, ill. ha jól tudom kell valami igazolás a Főiskoláról, a gyakorlati óraszámokról...
Magyar, angol nyelven küldték.
Feleségemnek közben lejárt a magyar erkölcsije, azt még egyszer meg kell kérnünk, ill. ha jól tudom kell valami igazolás a Főiskoláról, a gyakorlati óraszámokról...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Peggy Olson
- Peggy Olson
- Témaindító
- Látogató
12 éve 4 hónapja #21936
Írta: Peggy Olson
Peggy Olson válaszolt a következő témában: Peggy Olson-ék esélyei
Köszi, Emilio.
Annyit szeretnék még kérdezni, hogy kinn csak a munkahellyel kellett ügyintézni diploma elfogadtatás ügyben vagy a helyi minisztérium, eü. hivatal. akármicsoda is kellett, hogy engedélyezze az itthon begyűjtött papírokat?
Decotext, ahogy Éva is írja, sajnos ez van: első hallásra komolytalannak tűnő név, borsos ár, de ha kell, akkor kell, mit tehetnénk? Nem mi találtuk ezt ki... Ne akadj fenn ennyire a nevén, valaki jókedvű volt biztos, amikor így nevezte el.
És hogy ez mennyit ér külföldön? Nos ez jó kérdés, ami ügyében 2 hete nyomozok, azaz, hogy érdemes-e ezt kiváltani... Mindenhol csak ápoló és orvos szakmáról írnak, de mi a helyzet a gyógytornászokkal?
Megpróbálom a német oldal felől az infószerzést.
Éva: köszi a segítséget, és a tippeket!
Amit a magyar alkalmazottakról írtál... hmmm... hát igen, el bírom képzelni, de azért ne veszítsd el az optimizmusod!
Annyit szeretnék még kérdezni, hogy kinn csak a munkahellyel kellett ügyintézni diploma elfogadtatás ügyben vagy a helyi minisztérium, eü. hivatal. akármicsoda is kellett, hogy engedélyezze az itthon begyűjtött papírokat?
Decotext, ahogy Éva is írja, sajnos ez van: első hallásra komolytalannak tűnő név, borsos ár, de ha kell, akkor kell, mit tehetnénk? Nem mi találtuk ezt ki... Ne akadj fenn ennyire a nevén, valaki jókedvű volt biztos, amikor így nevezte el.
És hogy ez mennyit ér külföldön? Nos ez jó kérdés, ami ügyében 2 hete nyomozok, azaz, hogy érdemes-e ezt kiváltani... Mindenhol csak ápoló és orvos szakmáról írnak, de mi a helyzet a gyógytornászokkal?
Megpróbálom a német oldal felől az infószerzést.
Éva: köszi a segítséget, és a tippeket!
Amit a magyar alkalmazottakról írtál... hmmm... hát igen, el bírom képzelni, de azért ne veszítsd el az optimizmusod!
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 204
12 éve 4 hónapja #21938
Írta: Attila_BRD
de.wikipedia.org/wiki/Physiotherapeut
A biztositó kutyaütöen fizeti öket és a pácienseket nehezen engedi oda, ha egyáltalán akkor csak rövid terápiára.
Majdnem mindegyik privát praxis, ezért nincs rola szó mint munkaeröröl.
Talán még a Reha-klinikákban a legtöbb az esély, de sokra ne számits.
Attila_BRD válaszolt a következő témában: Peggy Olson-ék esélyei
Keresd a Krnakengymnastik és Physiotherapie alatt.Peggy Olson írta: Mindenhol csak ápoló és orvos szakmáról írnak, de mi a helyzet a gyógytornászokkal?
de.wikipedia.org/wiki/Physiotherapeut
A biztositó kutyaütöen fizeti öket és a pácienseket nehezen engedi oda, ha egyáltalán akkor csak rövid terápiára.
Majdnem mindegyik privát praxis, ezért nincs rola szó mint munkaeröröl.
Talán még a Reha-klinikákban a legtöbb az esély, de sokra ne számits.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Peggy Olson
- Eva10
- Látogató
12 éve 4 hónapja #21941
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Peggy Olson-ék esélyei
Peggy Olson, fizioterapiat keressel!
pl: www.physiotherapie.de/
pl: www.physiotherapie.de/
- Emilio33
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 52
12 éve 4 hónapja #21942
Írta: Emilio33
Emilio33 válaszolt a következő témában: Peggy Olson-ék esélyei
A helyi minisztérium hivatalában intézik, lehet postán is, ill. személyesen. Ez utóbbi talán gyorsabb, és "tisztább", átláthatóbb.