Német nyelvtan
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Emlékszem én is. Később még példának is felhoztam az esetét amikor valaki hirdette az igét, hogy nem kell biztosítás, bőven elég az uniós kártya. Szóval a végkifejlet érdekelne engem is mert gyanítom mehetne elrettentésül a megfelelő topikba!DECOTEXT írta: Szia Kedves, régen voltál erre! A kisfiad gondja megoldodott? Emlékszem volt valami, hogy ki és mit fizet illetve a betegbiztositással kapcsolatban. Simán ment minden, vagy neked kellett kiperkálni? Erröl is irjál, hogy mások okuljanak a dologból/
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Hegedus
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
- DECOTEXT
- Témaindító
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Hegedus írta: Próbáld meg az Educomm Eduverzum-ot kicsit profibb a tiednél. Én ugyan ebben a helyzetben vagyok csak a keresett szakmám miatt a munkáltatómat egy kicsit sem érdekelte , hogy tudok e németül . MINDENNEL próbálkozom , de a legtöbbet az online tanulás segít ( persze tanárral ) . Öt szavas német nyelvtudásomat két hónapja hétvégenként 6-7 órában +jómagam online próbálom növelni de a szervezetem úgy reagál rá mint rákosnak a gyógyszerre kiveti magából "amit ma megtanulsz holnapra elfelejt" persze lehet a korom a probléma (42-tő elmúltam) lehet hogy a borzasztó nyelvérzékemmel van a baj. De 1 a lényeg ne add fel , itt az oldalon is találsz segítséget (én is találtam der di das stb...) és csak keress s később lesz eredménye , én sem adom fel pedig kilátástalan a helyzetem , itt senki nem tud magyarúl s nem is tanúl , de az ösztönöz , hogy rajtam kívűl mindenki beszéli a nyelvet Kínai Török Néger mindenki egyszer nekünk is menni fog
Menj emberek közé! Anyanyalvű társaságban csodákra képes
egy-két kupica Jegermeister, vagy 2-3 korsó sör!! Hidd el, ez
maradandó nyomokat hagy benned nyelvileg is ....
DCT
- zigeuner
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 169
- vbela64
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 41
Szívesen adom a választ, de szerintem nem ide a nyelvi topikba való.Gergoo írta:
Emlékszem én is. Később még példának is felhoztam az esetét amikor valaki hirdette az igét, hogy nem kell biztosítás, bőven elég az uniós kártya. Szóval a végkifejlet érdekelne engem is mert gyanítom mehetne elrettentésül a megfelelő topikba!DECOTEXT írta: Szia Kedves, régen voltál erre! A kisfiad gondja megoldodott? Emlékszem volt valami, hogy ki és mit fizet illetve a betegbiztositással kapcsolatban. Simán ment minden, vagy neked kellett kiperkálni? Erröl is irjál, hogy mások okuljanak a dologból/
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Ugyan elképzelésem nincs miként kerülsz ebben az ügyben a képbe de adhatod a választ nyugodtan. A topik miatt ne aggódj majd odamozgatom ahová gondolom, hogy jó lesz!vbela64 írta: Szívesen adom a választ, de szerintem nem ide a nyelvi topikba való.