Kaucióbiztosítás
- abraham64
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 19
Tudna nekem valaki segíteni? Hallottunk olyanról,hogy kaukció biztósítás: Hol lehet ilyet intézni! És tényleg akkor nem kell kaukciót fizetni.
Üdv
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Szia,Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? Hallottunk olyanról,hogy kaukció biztósítás: Hol lehet ilyet intézni! És tényleg akkor nem kell kaukciót fizetni.
Üdv
A múlt héten készítettem egy weboldalt, akkor hallottam én is először erről de biztos vagyok benne, hogy nem helyettesíti a kauciódat hanem azt biztosítja. Nagy értékű eszközök (hajók, repülőgépek és autók) bérlésekor néhány erre specializálódott biztosító hajlandó biztosítani a kauciódat. Természetesen azt eltudom képzelni, hogy zsíros kamattal és egyéb költségekkel megpakolva vannak akik szívesen biztosítanak kauciót helyetted de az nem kaucióbiztosítás hanem uzsorakamatra történő hitelezés vagy valami hasonló. Szóval, óvatosan!
- abraham64
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 19
Én ezt az oldalt találtam csak mivel nem beszélem még jól a nyelvet nem tudok rajta rendesen eligazodni.
http://www.eurokaution.de/privat/landingpage_is24.html?partner=is24
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
abraham64 írta::Tudna nekem valaki segíteni? Hallottunk olyanról,hogy kaukció biztósítás: Hol lehet ilyet intézni! És tényleg akkor nem kell kaukciót fizetni.
Akkor probléma megoldva tapasztalataidat majd oszd meg légyszíves mindenkivel itt a fórumon.Szia Admin!
Én ezt az oldalt találtam csak mivel nem beszélem még jól a nyelvet nem tudok rajta rendesen eligazodni.
- speed
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 2
Lett valami tapasztalatod ezzel a biztosítással kapcsolatban?
Érdekelne!
Előre is köszi!
üdv:
Szilvia
- halmitimi02
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Ismeri valaki ezt a rendszert? Kautionsbürgschaft
Vagy esetleg használta valaki az albérleténél.Klassz dolognak tűnik,de nem nagyon vagyok otthon ezekben a banki/biztosítási dolgokban.
Timi