Pénzfelvétel Németországban
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #37570
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Pénzfelvétel Németországban
Amúgy most néztem néhány magyar bank által kibocsátott bankkártya költségeit és ha olyan bank ATM-éből vesz ki valaki kp-t Németországban amit azonos bankcsoport üzemeltet akkor kb. 2 eurós tétel egy készpénzfelvétel költsége. Persze ne feledkezzünk el a bankkártya díjáról, + számlavezetési, átváltási, ceruzahegyezési és egyéb díjakról, amiknek köszönhetően lesz drága mulatság amúgy a dolog!
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Lilien
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
10 éve 2 hónapja #37572
Írta: Lilien
Lilien válaszolt a következő témában: Pénzfelvétel Németországban
Hát nagyon-nagyon szépen köszönöm a segitségeteket!!!
Itt pont passzol, hogy a fáktól nem láttam az erdöt. Minden hülyeségemre fényt derítettetek.
Igazából ezt a dolgot a szüleim intézik. De az egyszerűbb dolog eszembe sem jutott, mindjárt egy itteni számlára utalni. Miért egyszerüen csinálni, ha komplikáltan is megy.
Szégyen gyalázat, hiszen ezeket a dolgokkal nagyon jól kiismertem magam, de otthon annyi minden változott, hogy nem láttam át a dolgokat. Erre mondják, hogy - Betriebs-blind.
Ha fotintot egy itteni számlára utalnak, akkor azt automatikusan átváltják €uróra? ok, ok, szabad nevetni.
Itt pont passzol, hogy a fáktól nem láttam az erdöt. Minden hülyeségemre fényt derítettetek.
Igazából ezt a dolgot a szüleim intézik. De az egyszerűbb dolog eszembe sem jutott, mindjárt egy itteni számlára utalni. Miért egyszerüen csinálni, ha komplikáltan is megy.
Szégyen gyalázat, hiszen ezeket a dolgokkal nagyon jól kiismertem magam, de otthon annyi minden változott, hogy nem láttam át a dolgokat. Erre mondják, hogy - Betriebs-blind.
Ha fotintot egy itteni számlára utalnak, akkor azt automatikusan átváltják €uróra? ok, ok, szabad nevetni.
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
10 éve 2 hónapja #37573
Átváltják, persze. Most kérdeztem meg egy ismerősömet, 100EUR (forintszámláról) utalása 3000HUF körüli költséggel jár! (CIB bank).
Ki kell számolnod, hogy éves szinten jobban jársz-e ha nyitsz egy magyar számlát vagy sem. Esetleg at kell kuldeni TransferWise -al.
Ki kell számolnod, hogy éves szinten jobban jársz-e ha nyitsz egy magyar számlát vagy sem. Esetleg at kell kuldeni TransferWise -al.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 464
10 éve 2 hónapja #37575
Írta: gejza
Hát ha szabad, akkor nevetünk.... Azért úgy elképzeltem az itteni (mondjuk) Deutsche Bank-os pénztárost, amikor kicsengeti neked a ropogós forintokat... Vagy a német automatát, amikor megjelenik rajta a kérdés, hogy forintban vagy euróban kéri az összeget...
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
gejza válaszolt a következő témában: Pénzfelvétel Németországban
Lilien írta: :
Hát ha szabad, akkor nevetünk.... Azért úgy elképzeltem az itteni (mondjuk) Deutsche Bank-os pénztárost, amikor kicsengeti neked a ropogós forintokat... Vagy a német automatát, amikor megjelenik rajta a kérdés, hogy forintban vagy euróban kéri az összeget...
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
- Lilien
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
10 éve 2 hónapja #37579
Írta: Lilien
Lilien válaszolt a következő témában: Pénzfelvétel Németországban
Manno, 3000HUF csak a költség? Az összeg arányában változik? Tehát 20 €urónál kevesebb és 300-nál több? Ja logo... Ez, hogy ez mennyi a Magyar bankon, vagy a németen múlik?
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #37582
Nekem nincs úgy 10 éve magyar számlám. Ha fizetnének érte sem kéne Tájékozódj a kinézett banknál a költségeket illetően de ezt már javasoltam. Továbbra is azt mondom (látatlanba) mert ugye nem tudjuk (ki, miért, mennyit, milyen rendszerességgel fizet neked), hogy
TransferWise
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső