Nem is akar a magyar dolgozni
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 208
12 éve 2 hónapja #23716
Írta: kfz
nem mindig harapnak a bácsik és nénik
Sokszor az ember csak olvas és csendben nyugtáz.....
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
kfz válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni
KIVI írta: Nem értem... reggel írtam, és nincs meg a hozzászólásom.
nem mindig harapnak a bácsik és nénik
Sokszor az ember csak olvas és csendben nyugtáz.....
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- prosperus
- Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 383
12 éve 2 hónapja #23718
Írta: prosperus
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
prosperus válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni
Kedves Kivi,
irtam volt hogy kerestünk, de nem jelentkezett magyar.
Igy csinaljuk mar nemetekkel.
Különben köszönet.
irtam volt hogy kerestünk, de nem jelentkezett magyar.
Igy csinaljuk mar nemetekkel.
Különben köszönet.
- prosperus
- Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 383
12 éve 2 hónapja #23722
Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni
Igy igaz Evikem!
az en szereny velemenyem szerint meg mindig olcsobb lenne egy
hirdetest feladni, mint a gatyamat egy közvetitönek a nagy semmire
kifizetni
az en szereny velemenyem szerint meg mindig olcsobb lenne egy
hirdetest feladni, mint a gatyamat egy közvetitönek a nagy semmire
kifizetni
- KIVI
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 6
12 éve 2 hónapja #23726
Írta: KIVI
KIVI válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni
Kedves Rian, köszönöm az érdeklődést, a fiúk délután megérkeztek, holnap megnézik a munkaterületet, a szállás hagy némi kívánnivalót...
Kedves Eva, majdnem szomszédok vagyunk, mi Angyalföldön lakunk. Igazad van, valóban lehet feladni álláshirdetést, de ez nem gyakori, mi próbálkoztunk vele, és mindig úgy léptünk kapcsolatba a munkaadóval, munkaközvetítővel, hogy ő hirdetett. Álláskereséssel nagyon sok időt töltöttünk. Egyetértek veled, sok mindenben igazad van, én is úgy látom, ahogy te, de egy felnőtt embert nem tartok vissza, ha annyira bízik.
Kedves Kfz. nem választ kerestem, hanem a saját hozzászólásomat, elsősorban amit Prosperusnak írtam, hogy megkérdezzem tőle, tudok-e neki segíteni. Nem akartam egymás után többször elküldeni, de a küldéstől számított két óra múlva sem jelent meg, ezért írtam megint, ami megint nem jelent meg órákig, majd később egyszerre jöttek elő - ezért elnézést kérek.
Kedves Prosperus, ezek szerint nincs szükséged a banki burkoláshoz szakemberekre mostmár? Olvasott oldalakon, újságokban jelent meg a hirdetés?
Fliesenleger, egyik ismerősömet érdekli a gipszkartonozás - megadtam amit küldtél.
Talán Rian az, aki itt él, ahol én, és hasonló körülmények között. Ti, akik máshol éltek, más körülmények között, nem látjátok a helyzetünket. Lehet, beleláttok, de nem látják át.
Kedves Eva, majdnem szomszédok vagyunk, mi Angyalföldön lakunk. Igazad van, valóban lehet feladni álláshirdetést, de ez nem gyakori, mi próbálkoztunk vele, és mindig úgy léptünk kapcsolatba a munkaadóval, munkaközvetítővel, hogy ő hirdetett. Álláskereséssel nagyon sok időt töltöttünk. Egyetértek veled, sok mindenben igazad van, én is úgy látom, ahogy te, de egy felnőtt embert nem tartok vissza, ha annyira bízik.
Kedves Kfz. nem választ kerestem, hanem a saját hozzászólásomat, elsősorban amit Prosperusnak írtam, hogy megkérdezzem tőle, tudok-e neki segíteni. Nem akartam egymás után többször elküldeni, de a küldéstől számított két óra múlva sem jelent meg, ezért írtam megint, ami megint nem jelent meg órákig, majd később egyszerre jöttek elő - ezért elnézést kérek.
Kedves Prosperus, ezek szerint nincs szükséged a banki burkoláshoz szakemberekre mostmár? Olvasott oldalakon, újságokban jelent meg a hirdetés?
Fliesenleger, egyik ismerősömet érdekli a gipszkartonozás - megadtam amit küldtél.
Talán Rian az, aki itt él, ahol én, és hasonló körülmények között. Ti, akik máshol éltek, más körülmények között, nem látjátok a helyzetünket. Lehet, beleláttok, de nem látják át.
- Eva10
- Látogató
12 éve 2 hónapja #23727
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni
Bizony, Prosperus. Es ha en adom fel a hirdetest, akkor valogathatok az ajanlatokbol. De valaszolhatok en is egy hirdetesre, akkor is en valasztok a kinalatbol, nemcsak azt ismerem, amit a közvetitö ajanl.
Nalam is volt egyebkent közvetitö, de ugy volt, hogyha abba a praxisba megyek, amit a közvetitö hozott, akkor nem kell semmit fizetni, ha nem oda megyek - es nem oda mentem, akkor ki kell fizetni a költsegeit - ki is fizettem, szamlat kaptam rola. A sors ironiaja, hogy most valoszinüleg ugyanabba a hazba megyek, csak egy nagyobb praxisba.es megfelelö aron. Mert azert nem mentem oda az elejen, mert kicsi volt es draga.
Nalam is volt egyebkent közvetitö, de ugy volt, hogyha abba a praxisba megyek, amit a közvetitö hozott, akkor nem kell semmit fizetni, ha nem oda megyek - es nem oda mentem, akkor ki kell fizetni a költsegeit - ki is fizettem, szamlat kaptam rola. A sors ironiaja, hogy most valoszinüleg ugyanabba a hazba megyek, csak egy nagyobb praxisba.es megfelelö aron. Mert azert nem mentem oda az elejen, mert kicsi volt es draga.
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 604
12 éve 2 hónapja #23728
Írta: mahlzeit
mahlzeit válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni
Ez a munkavallalo adjon fel hirdetest ez megint amolyan idoutazas jellegu. Lehet a 80as evekben mukodott, de manapsag ez csak arra lenne jo, hogy a nyakadba szedd az osszes luzer mlm ugynokot aki be akar szervezni. Vagy kapod az ajanlatokat, hogy csak 500Ftot kuldj es otthonrol vegezheto 2milliot fizet munkak katalogusat megkuldik neked:)
A vilag eleg rendesen atallt mar arra a rendszerre, hogy a munkaado hirdet es szelektal a jelentkezokbol. Nem fognak nekiallni expresszt es kiskegyedet bongeszni a cegek, ha munkaerot akarnak.
A vilag eleg rendesen atallt mar arra a rendszerre, hogy a munkaado hirdet es szelektal a jelentkezokbol. Nem fognak nekiallni expresszt es kiskegyedet bongeszni a cegek, ha munkaerot akarnak.