Nem is akar a magyar dolgozni
- Philip017
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
Ezek a terveim, aztán majd meglátjuk. Szeretem a kihívásokat (ösztönöznek), ez is egy megoldandó feladat .
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Próbálkozz a BERTRANDT << cégell! Több telephelyük is van aBRD-ben. A nejem is itt gépészmérnök igy van egy kis belsö infóm! Mindig keresnek flexbilis és nagy fantáziajú dolgozókat. A itt kezdetben angollal is elevezhetsz, mert sokan tudnak és nem egy britt kolega is van! (Kezdetben! Német az azért kell!)Philip017 írta: Össz. 7 év. Tervezés, szerelés, projektvezetés, gyártáskoordináció (kis logisztikával) .... Egyedül a nyelv miatt szeretnék tervezési vonalon dolgozni kint, mert abban talán nem kell az első időben annyi emberrel kommunikálnom, utána meg majd már jobban megy.Ezek a terveim, aztán majd meglátjuk. Szeretem a kihívásokat (ösztönöznek), ez is egy megoldandó feladat
Még egy tipp: ne ijedj meg a nagy nevektöl! Microsoft, Siemens, Bosch, VW, BMW stb. Pályázz mindenhova amit csak találsz! Sok cég nem hirdet online, s belsö dolgozóval próbálják megoldani a munkaerö hiányt, de ha látják a dolgaidat olcsóbb vagy hosszútávon!
DCT
- Philip017
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Philip017 írta: Nagyon köszi a tippet tényleg, de ez teljesen más terület (járműgyártás/tervezés), mint amiben nekem tapasztalatom (tartószerkezetek/acélszerkezetek tervezése/gyártása) van. Sajnos angol tudásom nincs. A németet szeretném használni kommunikációra.
Természetesen itt a BRD-ben a német a nyerő, ezt csak opcióként irtam! Hát,.... sajnos építőiparban nincsenek ötleteim mert már 20 éve nem dolgoztam ezen a területen! Régen szerkezetlakatos és hegesztő voltam, de az nem az én világom. A területet nálam pókháló borítja! (Sok és nehéz a munka, de viszont előnytelenül kevés a fizu!
DCT
- lakat
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 19
A mai nap egy autóalkatrész bolt ajtaján lelte egy kedves ismerősöm aki sokszor vásárol ott. Új a felirat no és magyarul van: "Minden tolvajt feljelentünk" BRAVO!!!!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145