Nem is akar a magyar dolgozni

Több
12 éve 1 hónapja #24817 Írta: Philip017
Philip017 válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni

DECOTEXT köszi Neked is a tippeket. Én nem vagyok nagyon ugrálós típus. Egyszer váltottam mert nem volt szakmai kihívás, majd a válság hatására nem volt munka e cégnél, a következőnél nem akartak kifizetni (nem a munkámmal volt bajuk, csak mint utólag megtudtam sok kollegát, beszállítót nem fizettek ki a megállapodások szerint) (azért behajtottam) és a jelenleginél vagyok most már 2 éve. Össz. 7 év. Tervezés, szerelés, projektvezetés, gyártáskoordináció (kis logisztikával) (amire büszke vagyok, hogy mind a három előző helyemen sajnálták - legalább is a szemembe ezt mondták :) -, hogy elmegyek, ott is ahol nem akartak kifizetni). Szóval sok minden a jóból, de én mindet nagyon élveztem (szeretem a szakmámat, ezért tanulom is folyamatosan). Egyedül a nyelv miatt szeretnék tervezési vonalon dolgozni kint, mert abban talán nem kell az első időben annyi emberrel kommunikálnom, utána meg majd már jobban megy.
Ezek a terveim, aztán majd meglátjuk. Szeretem a kihívásokat (ösztönöznek), ez is egy megoldandó feladat :).

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 1 hónapja #24819 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni

Philip017 írta: Össz. 7 év. Tervezés, szerelés, projektvezetés, gyártáskoordináció (kis logisztikával) .... Egyedül a nyelv miatt szeretnék tervezési vonalon dolgozni kint, mert abban talán nem kell az első időben annyi emberrel kommunikálnom, utána meg majd már jobban megy.Ezek a terveim, aztán majd meglátjuk. Szeretem a kihívásokat (ösztönöznek), ez is egy megoldandó feladat

Próbálkozz a BERTRANDT << cégell! Több telephelyük is van aBRD-ben. A nejem is itt gépészmérnök igy van egy kis belsö infóm! Mindig keresnek flexbilis és nagy fantáziajú dolgozókat. A itt kezdetben angollal is elevezhetsz, mert sokan tudnak és nem egy britt kolega is van! (Kezdetben! Német az azért kell!)

Még egy tipp: ne ijedj meg a nagy nevektöl! Microsoft, Siemens, Bosch, VW, BMW stb. Pályázz mindenhova amit csak találsz! Sok cég nem hirdet online, s belsö dolgozóval próbálják megoldani a munkaerö hiányt, de ha látják a dolgaidat olcsóbb vagy hosszútávon!

DCT
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Philip017

Több
12 éve 1 hónapja #24820 Írta: Philip017
Philip017 válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni

Nagyon köszi a tippet tényleg, de ez teljesen más terület (járműgyártás/tervezés), mint amiben nekem tapasztalatom (tartószerkezetek/acélszerkezetek tervezése/gyártása) van. Sajnos angol tudásom nincs. A németet szeretném használni kommunikációra.

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 1 hónapja #24830 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni

Philip017 írta: Nagyon köszi a tippet tényleg, de ez teljesen más terület (járműgyártás/tervezés), mint amiben nekem tapasztalatom (tartószerkezetek/acélszerkezetek tervezése/gyártása) van. Sajnos angol tudásom nincs. A németet szeretném használni kommunikációra.

Természetesen itt a BRD-ben a német a nyerő, ezt csak opcióként irtam! Hát,.... sajnos építőiparban nincsenek ötleteim mert már 20 éve nem dolgoztam ezen a területen! Régen szerkezetlakatos és hegesztő voltam, de az nem az én világom. A területet nálam pókháló borítja! (Sok és nehéz a munka, de viszont előnytelenül kevés a fizu!

DCT
Mellékletek:

Több
12 éve 1 hónapja #24842 Írta: lakat
lakat válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni

Na sikerült elérni a régi szép időket!! Anno Bécs: " Ne lopj magyar"
A mai nap egy autóalkatrész bolt ajtaján lelte egy kedves ismerősöm aki sokszor vásárol ott. Új a felirat no és magyarul van: "Minden tolvajt feljelentünk" BRAVO!!!!

Több
12 éve 1 hónapja #24847 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni

Fényképezd már le légyszi ha tudod ;) Felpezsdíteném vele a közösségi oldalak életét legalább akkora, ha nem nagyobb feszültséget keltve mint azt az 1 hetes szavatosságú, 4 eurós téli szalámi Münchenben "kampány" tette! :laugh: