Nem is akar a magyar dolgozni

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 2 hónapja #23319 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni

bambpok írta: sofőr állás németben? kint lakok heilbronn

Én csak 200 munkalehetöséget találtam, kapásból és még csak nem is kerestem:

http://jobboerse.arbeitsagentur.de/vamJB/stellenangeboteFinden.html?execution=e1s1&d_6827794_p=1

Mi van ha keresek is....? ;)

DCT

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• corleone
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 2 hónapja #23344 Írta: corleone
corleone válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni

Én villanyszerelő vagyok.1,5-éve dolgozom Németországban de nem mint villanyszerelő hanem házmesterként.Gondoltam elmegyek villanyszerelőnek ezért néztem hirdetéseket.Felhívtam egyet ahol valami magyar ügyintéző volt.Gondoltam kérdezek egy két dolgot aztán eldöntőm ,hogy megyek e vagy sem.Az első mondata az volt mikor tudok kezdeni,mondom egy hónap a felmondási időm utána. Én még nem is tudtam kérdezni semmit,már elkezdet emelt hangon beszélni hogy akkor minek hívogatom ha nem tudok azonnal kezdeni .Nem értem mert szívesen rászántam volna egy kis időt az utazásra egy személyes találkozóra. Na el is döntöttem nem hívok fel olyat ahol Magyarnak köze van valamihez is .De csak meg kell nézni hány Magyar közvetítő veri át a saját fajtáját.

• prosperus
  • prosperus profilkép Témaindító
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Több
12 éve 2 hónapja #23374 Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni

Dergleichen Fragen werden langsam schon bei mir verachtet und nicht mehr beantwortet.
Lachhaft. :angry:

Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!

• prosperus
  • prosperus profilkép Témaindító
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Több
12 éve 2 hónapja #23376 Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni

A probleme nem a magyarnal ,hanem nalad van meiner Pate!
Ha ahol magyarul is beszelnek es hirdetnek, hogy keresnek azonnal
villanyszerelöket akkor senki nem fogja tudni garantalni, hogy
30 nap utan is keresni fognak, mert szaz jelentkezö van aki azonnal
szeretne munkaba allni.
Ajanlatom, hogy küldjel el egy öneletrajzot ahol megjelölöd, hogy mikor
tudnal kezdeni.
Termeszetesen egy szemelyes talalkozas sem rossz, ha figyelembe
veszed hogy oda-vissza 1000 km-t kellene kocsikaznod, ha neked
ez nem okoz gondot.

Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!

• corleone
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 2 hónapja #23395 Írta: corleone
corleone válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni

Gondolom nekem írtad válaszul,hogy természetes hogy nem várnak 30 napot,mert sok a jelentkező.Én viszont arra írtam mert azt írtad ,hogy nincs elég villanyszerelő jelentkező.Ha figyelmesen elolvastad volna amit írtam nekem nem kell 1000km utaznom. Én Heilbronnban lakom és akit felhívtam az Stuttgarban volt.De szerintem nálatok is egy normális szerződésben van felmondási idő.Nálam ez egy hónap.Én nem kényszerből akarok váltani ,ki tudom várni a megfelelő ajánlatot ,addig meg dolgozom itt.Nekem két szakmám van valamelyik csak be jön.

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 2 hónapja #23411 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni

corleone írta: .Felhívtam egyet ahol valami magyar ügyintéző volt.Gondoltam kérdezek egy két dolgot aztán eldöntőm ,hogy megyek e vagy sem.Az első mondata az volt mikor tudok kezdeni,mondom egy hónap a felmondási időm utána. Én még nem is tudtam kérdezni semmit,már elkezdet emelt hangon beszélni hogy akkor minek hívogatom ha nem tudok azonnal kezdeni .Nem értem mert szívesen rászántam volna egy kis időt az utazásra egy személyes találkozóra. Na el is döntöttem nem hívok fel olyat ahol Magyarnak köze van valamihez is .De csak meg kell nézni hány Magyar közvetítő veri át a saját fajtáját.

Semmi köze ennek sem a magyarokhoz, sem a németekhez! Ez a munkaerőpiac törvénye! Ahol keresnek valakit azt nem holnap és nem holnap után keresik, hanem MOST. Pl: bejött nekik egy nagyobb munka és kell a vllanyszerelő! Akkor Te hiába kezdesz el kapálózdni, hogy majd egy hónap múlva..... Akkor majd egy hónap múlva telefonálj, ne most, amikor nem tudsz kezdni! Az ilyen később kezdő munkaerőket csak akkor várják ki, ha egy cég jobb bérrel vagy lehetőségekkel elcsábit! Ha TE kellesz nekik! Na akkor várnak rád akár 3 hónapot is, de ehez szuper jónak kell lenned!

DCT