Nem is akar a magyar dolgozni
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 208
pingpong53 írta: Köszönöm, hogy egy pillanatra elgondolkodtatok rajta!
Üdv.!
igen igazad van, el is lehet rajta gondolkodni. Viszont ha sok emberrel dolgozol együtt pl 100 emberből a 40 problémás az ami szétcseszi az ember idegrendszerét. Az állandó bajok miatt meg a többit is e szerint ítélik meg. Mondjuk kiközösítenétek őket? Mondjuk bemószerolnátok amikor szarháziskodnak?
De igazad van! tiszteletem az igazi melósnak! (és sokan vagyunk ilyenek )
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
- Köszönetek: 382
Pontosan!A 61 eves kor az nalunk fiatal, mert nalunk az öregseg az 80-nal kezdödik.
Az én 79 éves apósom még 10 éve újautót vett, amivel most is naponta közlekedik!
Ahelyett hogy lefoglalná a temetőben a leendő sírhelyet, kirándulni megy a többi időssel.
Így kell ezt csinálni! Élethosszig tanulni, világot bejárni, nem begubózni! Értelmesen eltölteni a szabadidőt!
Ismertem egy 82éves nénikét, aki egy kisebb hotelben vasalta az ágyneműt, hogy ne kelljen neki tétlenül otthon ülnie!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ilyen van Mo.-on is, noha nem nagyon értem a dolgot! Anyukám (78) akinek jó nyugdija van, mert sokat dolgozott és fizetett (!) a nagylábosba, ma is dolgozik hobbyból. 2x egy héten megy egy irodába, s gyakorlatilag könyvel, számlázik, átveszi az újabb megbiatásoak és a kész dolgokat átadja a kuncsaftoknak mert unatkozik otthon. Nos, amit nem értek, hogy miért kell dolgozni? Sokan nem akarnak megöregedni és félenk az öregségtől! Én viszont igen! Meg akarok öregedni! Hosszan, sokáig, öregednék szivesen, ha az egészségem majd később is megengedi, de miért munka? 1000 más hasznos tevékenységet tudok kitalálni, mint, hogy másnak egy cégnél dolgozzam!Maya írta: Élethosszig tanulni, világot bejárni, nem begubózni! Értelmesen eltölteni a szabadidőt!Ismertem egy 82éves nénikét, aki egy kisebb hotelben vasalta az ágyneműt, hogy ne kelljen neki tétlenül otthon ülnie!
Horgászom, sakkozom, festek képeket, utazom, járok thermálfüdőkbe, jókat kajálok, imádom a kertet de csak ha nem nagy, olvasok, tv-t nézek, könyvet írok, s bosszantom a forumozókat, stb. Nem ezer, tizezer más dolog van amivel el tudom foglalni magam csak a telet utálom, ezért már most (57 vagyunk) gondokodtunk arról hogy olyan helyen is legyen, hol laknunk ahol a klima télen legfeljebb 10-15 fok plusz! S rengeteg ilyen olcsó és szép hely van!!
DCT
- Miklós
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 172
Ha figyelmesebben olvasol, átgondolod Te is amit írtál, de segítek: senki, ismétlem senki nem általánosított. Aki bármilyen negatívumot írt, azt 10-20-30 éves tapasztalatai alapján teszi.
Ez így van. Ez a hosszútávú gondolkodás alapja, míg jó idő van fusizok mint a güzü, télen meg majd sírok. Megelőzve a kérdést: 1986 óta építőipar.Aki az épitöiparban, vagy szerelöiparban dolgozik az mind tudja, hogy ilyenkor nyár közepén egy magára valamit is adó SZAKEMBER-nek már régesrég megvan a helye, ahol dolgozik, vagyis a legjobbak már elkeltek!!!!!!!!
Stimmt, találékony a magyar, ügyes, stb. Hidd el, hogy ha egy cégnél dolgozik 10 magyar szaki, abból elég ha 2 részeges és semmitérő, a bizonyítvány kiállíttatott. Még egyszer elmondom: a munkáltatónak sem ideje, sem pénze nincs arra, hogy kísérletezzen. Jó esetben nem általánosít és a maradék nyolcat megtartja, rosszabbik esetben szétzavarja a bandát és hoz helyettük más nációt. Jelentkező bőven van.
És ezen nem segít az sem, hogy nem megy ki időben, nem teljesíti a normát, minimum kéthetente haza szeretne jönni és mindezt ha lehet havi legalább kétezerért.
Valószínűleg mindannyiunk örülne, ha a Te nézeted egybeesne az általános vélekedéssel, miszerint mi vagyunk a legjobbak. De erre még várni kell.
"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza
- Kanga
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 45
DECOTEXT írta: könyvet írok
Ez az, Decotext, irjal mar egy konyvet! Akar alnev alatt is ha akarod - aztan ne felejtsd el itt megemliteni a forumon, hogy tudjunk rola. Meg ha idonkent nem is ert egyet a velemenyeddel az ember, az tagadhatatlan hogy erdekes meglatasaid, tapasztalataid vannak Magyarorszagrol, Nemetorszagrol, szocializmusrol, kapitalizmusrol meg altalaban az eletrol. Szerintem egy konyvet mindenkeppen meger. Legalabb lesz mivel kitoltened az idot Thaifoldon
- Eva10
- Látogató