GbR alapítás
- dávkov
- Nem elérhető
- Felhasználó blokkolva
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
10 éve 6 hónapja #36027
Írta: dávkov
dávkov válaszolt a következő témában: GbR alapítás
TIsztelt Gergoo az a GBR amiben édesapám volt 2012.ben mai napig működik!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
10 éve 6 hónapja #36028
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: GbR alapítás
Édesapád működteti? Nem? Akkor máris másról beszélünk, igaz? Volt már életében vállalkozása? Jól ment vagy csődbe ment?
Nézd, nekem tökmind1 milyen vállalkozási formában csináljátok majd de a jelek szerint halvány lövésetek nincs pl. arról, hogy a legfontosabb a megfelelő vállalkozási forma kiválasztása (lenne) és nem ilyen szempontok alapján, hogy az jó olcsó (mert bazi drága tud ám lenni!) és valaki x éve "jól működtet" egy 15 fős GbR-t mert annak a valakinek lehet egyszerűen a vérében van, sokaknak viszont halvány karcolásuk sincs a dolgokról, arról nem is beszélve, hogy egyszerűen kb. 17537 tulajdonságnak hiányában vannak amitől valaki sikeresen tud(na) vezetni egy (saját) céget!
Nézd, nekem tökmind1 milyen vállalkozási formában csináljátok majd de a jelek szerint halvány lövésetek nincs pl. arról, hogy a legfontosabb a megfelelő vállalkozási forma kiválasztása (lenne) és nem ilyen szempontok alapján, hogy az jó olcsó (mert bazi drága tud ám lenni!) és valaki x éve "jól működtet" egy 15 fős GbR-t mert annak a valakinek lehet egyszerűen a vérében van, sokaknak viszont halvány karcolásuk sincs a dolgokról, arról nem is beszélve, hogy egyszerűen kb. 17537 tulajdonságnak hiányában vannak amitől valaki sikeresen tud(na) vezetni egy (saját) céget!
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- dávkov
- Nem elérhető
- Felhasználó blokkolva
Kevesebb
Több
10 éve 6 hónapja #36030
Nem édesapám működteti, de a lényeg nem is ez én csak válaszoltam arra amit te "mogorva módon" vagy is nekem úgy jött le, megosztottál velem
Erről ennyit de fölös erről "vitát nyitni"
Nem édesapám működteti, de a lényeg nem is ez én csak válaszoltam arra amit te "mogorva módon" vagy is nekem úgy jött le, megosztottál velem
Erről ennyit de fölös erről "vitát nyitni"
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
10 éve 6 hónapja #36032
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: GbR alapítás
Én nem is mondtam, hogy édesapád működteti, gyanítom a mondat végén látható ? írásjelet egyszerűen figyelmen kívül hagytad. Így már végképp nincs értelme ragozni a dolgokat, a lényeget úgy sem értetted, szóval én ki is szálltam.dávkov írta:
Nem édesapám működteti, de a lényeg nem is ez
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
10 éve 6 hónapja #36036
Írta: DECOTEXT
Kedves Dávkov!
Itt senki nem mondta egyszer sem, hogy a GbR nem müködhet! Biztosan van sok ahol müködik, föleg a ténylegesen csaldi vállalkozásként csináljátok mert hát azért apa a fiát meg a nej a férjét csak nem veri át! Lássd a példázatot Athenatól. (Egyébként nagyon ajánlom, hogy hallgass rá, mert keni vágja a német elöirásokat.) A többiek itt a sokéves tapasztalatból adódó eredményeket ecsetelték. Meg kell mondanom hogy egy kicsit túlreagáltad egyes beirás stilusát. Tudod itt nem szokás rózsaszinüre festeni a dolgokat s szinte soha nem azt a választ kapják a kérdezök amit várnak hanem nagyon is a tényekhez ragaszkodunk! (Nem kell érzékenykedni!) Ezért irtuk többen is, hogy a GbR az egyik legrizikósabb megoldás. Itt már nagyon sokszor irtak be fórumozók, hogy futnak a pénzük után, ha egy vagy több tag váratlanul kiszáll a buliból!
Ha mindenaron GbR hát legyen. A Te döntésed. Csábitó az "olcsó" alakulási összeg, csak hát pont ebben van a bibi. Mindensetre köss rögtön egy úgynevezett jogképviseleti biztositást és ne a legolcsóbból! Igy legalább egy kis védelemed lesz, ha "töke lenne a menyasszonynak".....
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: GbR alapítás
dávkov írta: TIsztelt Gergoo az a GBR amiben édesapám volt 2012.ben mai napig működik!
Kedves Dávkov!
Itt senki nem mondta egyszer sem, hogy a GbR nem müködhet! Biztosan van sok ahol müködik, föleg a ténylegesen csaldi vállalkozásként csináljátok mert hát azért apa a fiát meg a nej a férjét csak nem veri át! Lássd a példázatot Athenatól. (Egyébként nagyon ajánlom, hogy hallgass rá, mert keni vágja a német elöirásokat.) A többiek itt a sokéves tapasztalatból adódó eredményeket ecsetelték. Meg kell mondanom hogy egy kicsit túlreagáltad egyes beirás stilusát. Tudod itt nem szokás rózsaszinüre festeni a dolgokat s szinte soha nem azt a választ kapják a kérdezök amit várnak hanem nagyon is a tényekhez ragaszkodunk! (Nem kell érzékenykedni!) Ezért irtuk többen is, hogy a GbR az egyik legrizikósabb megoldás. Itt már nagyon sokszor irtak be fórumozók, hogy futnak a pénzük után, ha egy vagy több tag váratlanul kiszáll a buliból!
Ha mindenaron GbR hát legyen. A Te döntésed. Csábitó az "olcsó" alakulási összeg, csak hát pont ebben van a bibi. Mindensetre köss rögtön egy úgynevezett jogképviseleti biztositást és ne a legolcsóbból! Igy legalább egy kis védelemed lesz, ha "töke lenne a menyasszonynak".....
DCT
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Athena1985
- dávkov
- Nem elérhető
- Felhasználó blokkolva
Kevesebb
Több
10 éve 6 hónapja #36039
Köszönöm Deco a hozzászólásodat Tegnap óta azon gondolkodom, amit Athena írt.
Örülnék egy olyan lehetőségnek, ha lehetne veletek chatelés formályában kommunikálni sok mindent tudtok mondani, amire kíváncsi lennék csak nem szeretnék regényt írni w
Örülnék egy olyan lehetőségnek, ha lehetne veletek chatelés formályában kommunikálni sok mindent tudtok mondani, amire kíváncsi lennék csak nem szeretnék regényt írni w