Online értékesítés Németországban
- bayer
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 16
12 éve 6 hónapja #18904
Írta: bayer
bayer válaszolt a következő témában: Online értékesítés Németországban
a paypal magyar bankszámlához kiadott DOMBORNYOMOTT kártyához is köthető.Gyakorlatilag ekkor egy alszámlaként működik.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- captainjack
- Témaindító
- Látogató
12 éve 6 hónapja #18905
Írta: captainjack
captainjack válaszolt a következő témában: Online értékesítés Németországban
Ok, és a dombornyomott kártyán egy 10 jegyű szám van?
- bayer
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 16
12 éve 6 hónapja #18968
Írta: bayer
bayer válaszolt a következő témában: Online értékesítés Németországban
Nem, 4x4 összesen 16 számjegy. MASTERCARD az enyém Budapest Bankos.
- pimpa
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 7
12 éve 6 hónapja #19022
Írta: pimpa
pimpa válaszolt a következő témában: Online értékesítés Németországban
Szia captainjack!
Ha jól emlékszem akkor a személyes beállitásokban belehet állitani a paypal-t mint fizetési lehetőséget. Bár nekünk ez már régen volt. Akkor még csak Magyar számlánk volt.
Paypal-ról ment minden. Fogadta és fizette is amit kell. Persze össze volt kötve a Magyar bankszámlával.
Ha jól emlékszem akkor a személyes beállitásokban belehet állitani a paypal-t mint fizetési lehetőséget. Bár nekünk ez már régen volt. Akkor még csak Magyar számlánk volt.
Paypal-ról ment minden. Fogadta és fizette is amit kell. Persze össze volt kötve a Magyar bankszámlával.
- captainjack
- Témaindító
- Látogató
12 éve 6 hónapja #19106
Írta: captainjack
captainjack válaszolt a következő témában: Online értékesítés Németországban
Értem, köszi akkor majd megnézem.
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 208
11 éve 9 hónapja #28098
Írta: kfz
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
kfz válaszolt a következő témában: Online értékesítés Németországban
Drága netezők!
Valaki esetleg nem tudja mi lett az eBay.de felülettel?
Szokás szerint a jól működő felületet egy mai nyikhajoknak való kifordult gondolkodásmódhoz igazították. Ezt ugye megszoktuk már. Kényelmi okokból beállíthattad régebben, hogy hol élsz aztán kiírta, hogy mennyi a fuvar, vagy van é lehetőség rá egyáltalán. Ha nem volt nosza írtál a germánnak és ha látta az értékeléseiden, hogy faxa gyerek vagy szinte 99% akkor is küldte, ha nem akarta
Most viszont nem kéri a lakhelyed...gondolom IP alapján azonosít....és egyszerűen nem hajlandó csak azokat kijelezni akik kifejezetten jelzik, hogy "versand nach Ungarn"....ez viccc!!!!!!
Írtam a kundendienstnek, de a fülük botját sem mozgatják. (ez is vicc!)
Diszkriminálva vagyunk????
Ha valaki tud valami konkrétat kéretik leírni. (DCT! tudom! nem vagyok elég termelékeny és innovatív ezért az illatos német nem áll velem szóba.....azért ha értelmes dolgot tudsz azt hallgatom.... )
Valaki esetleg nem tudja mi lett az eBay.de felülettel?
Szokás szerint a jól működő felületet egy mai nyikhajoknak való kifordult gondolkodásmódhoz igazították. Ezt ugye megszoktuk már. Kényelmi okokból beállíthattad régebben, hogy hol élsz aztán kiírta, hogy mennyi a fuvar, vagy van é lehetőség rá egyáltalán. Ha nem volt nosza írtál a germánnak és ha látta az értékeléseiden, hogy faxa gyerek vagy szinte 99% akkor is küldte, ha nem akarta
Most viszont nem kéri a lakhelyed...gondolom IP alapján azonosít....és egyszerűen nem hajlandó csak azokat kijelezni akik kifejezetten jelzik, hogy "versand nach Ungarn"....ez viccc!!!!!!
Írtam a kundendienstnek, de a fülük botját sem mozgatják. (ez is vicc!)
Diszkriminálva vagyunk????
Ha valaki tud valami konkrétat kéretik leírni. (DCT! tudom! nem vagyok elég termelékeny és innovatív ezért az illatos német nem áll velem szóba.....azért ha értelmes dolgot tudsz azt hallgatom.... )
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "