Online értékesítés Németországban
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Rájössz néhány mp alatt, hogy is müxik.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 208
Amúgy az eBay-től kaptam választ.....
Szokásos szófacsarás....
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Rossz a megközelités! A helyes az lenne: "Köszönöm neked magyar polgár hogy nincs fizetési erkölcsöd!" A nagy helyzet, hogy valahol olvastam, hogy az osztrákok is egyre többet blokkolnak mert egyszerűen nem jutnak hozzá a pénzükhöz! Én úgy tanultam és szoktam meg, hogy ha vásárlok valamit akkor az ki is kell fizetnem! Igy van az étteremben, a boltban és a legtöbb helyen pl a szolgáltatóknál is! Ezért nem értem, hogy ha valaki az interneten vásárol, miért csinálja ezt másképpen?!?kfz írta: Köszönöm néked Deutschland! Pont lexarom a magyar ebayt, mivel egy igazi szeméttelep....
UI: előre, a legritkább esetben szoktam fizetni. Sőt gyakran előfordul, hogy ilyen miatt elállok a vásárlástól, mert ha bennem valaki nem bízik meg, akkor abban én sem bízom! Kivételt képez néhány érthető dolog: repülőjegy, vagy a legtöbb elővételben vásárolt dolog, ilyen pl egy külföldi út is.
DCT
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
Ez igy nem korrekt. A keresés szűkithető a magyar eaby-en is jobbra felül:kfz írta: A legtöbb termék ami ott van USA országból érkezne. ...
Amit nem értek, hogy magyarul megy (láthatóan), akkor miért nincs magyar adás-vételi opció? Csak nem bizalmatlanok ennél is .........? "Hogy mik vannak....!?"
DCT
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Nem igazán a fizetéssel van probléma, azt megoldják könnyen. Az online vásárlási kultúra 0 azaz nulla, kommunikáció 0 azaz nulla.DECOTEXT írta: A helyes az lenne: "Köszönöm neked magyar polgár hogy nincs fizetési erkölcsöd!"
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
Gergoo írta: Nem igazán a fizetéssel van probléma, azt megoldják könnyen. Az online vásárlási kultúra 0 azaz nulla, kommunikáció 0 azaz nulla.
Ja, meg a különbség is nulla, zéró, niente, nix!
DCT