Németországi adószám megszerzése
- pb1983
- Látogató
Meg tudná valaki mondani, hogy mi kell egy négy fős vállalkozás elindításához Németországban? Kb. mennyi időt vesz igénybe, ugyan is mielőbb ki kellene mennünk, de nem tudom mi kell. Előre is köszi
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- tibor62
- Látogató
- bérleti szerződés
- könyvelő
- szerződés a tagok között
- postacím
- egészségbiztosítás
- egy cég aki a munkát adja
Mind ez 1 hónap.
- tamasgrof
- Látogató
- laszlo888
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 48
A kérdés - szerintem - úgy hangzana helyesen, hogy mennyi tulajdonosa lehet egy GbR-nek? A válasz 9 fő.
- tamasgrof
- Látogató
szia.ezt a 220 eurot a családtagjaidra fizeted,vagy az alkalmazottaidra?e´s mekkora a vállalkozásod?vagyis mennyi alkalmazottad van?csdani72 írta: Én vállalkozó vagyok az én biztosításom a TK-nál van, de szívesen kötött volna az AOK is velem szerződést.
Ha jól tudom mindkettő állami.Ezen felül én kérvényeztem hogy kevesebb legyen a biztosítás, mert még kezdő vállalkozóként kevés a bevételem. Így adtak kedvezményt és hármunkra fizetek havi 220 eurót.Míg a magánbiztosító előkalkulációja jóval magasabb lett volna.
Szia
Dani
mivel foglalkozol?mert énis éppen most inditom el a vállalkozásomat és pár dolog még homályos elöttem.
- fogcsibe
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Vállalkozó vagyok 1 hónapja szeretném megkérdezni , hogy az adószámom mikor érkezik meg.Lakcimem,vállalkozói engedélyem bankszámlám már van.
Köszönöm mindenkinek:Piroska