Magyar céggel Németországban
- vbela64
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 41
Firma írta: "nichtselbständige Betriebstätte" pl. csak marketing szolgaltatast vegezhet. Ebben az esetben (föleg epitöiparban) te tuti Zweigniederlassung vagy. mar akkor az vagy ha van egy kontenered amiben a szerszamokat tartod. erröl volt tavaly a stuttgarti IHK-ban az elöadas, hogy mi a külöbseg a kettö között....
Köszönöm a válaszod!
... gazdaságilag/tevékenységileg jogszabályok szerint nem tudom mi a különbség, de remélem, azt már megtudtam, hogy kihez fordulhatok...
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Emilio33
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 52
Köszi!
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Hogyne lehetne!Érdeklődnék, lehet e Németországban, németországi székhellyel nem rendelkező, magyar céget szórólapon reklámozni?
Köszi!
Törveny nem tiltja, de ott landolnak ahol a többi, Pizza, Autohändler szorolapok,
a kukaban.
Nagyobb eredmenyt ersz el internet szolgaltatokbeli hirdetesekkel es ebböl van
több ezer a BRD-ben.
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- tamasgrof
- Látogató
Egy kérdéssel fordulnék a hozzáértőkhöz.
Magyar Kft-vel szeretnék itt Németországban munkaerőkölcsönzöst folytatni.már meg van hozzá a Német hatóságtól az Erlaubnis,de...
most,hogy változtak a jogszabályok a kiküldetés feltételeiről,kicsit bizonytalan vagyok ezzel kapcsolatban.
Meg tudná nekem mondani valaki,hogy egy Magyar kft-vel hogyan tudom megvalósítani a munkaerőkölcsönzést Németországban?!
Milyen feltételek szabályok vonatkoznak erre?
Válaszokat előre is hálásan köszönöm.
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 464
Hát ha megvan az engedélyed a német Munkügyi Hivataltól (!) a munkaerökölcsönzésre, akkor nem értem a kérdést. Most ugyan nem vagyok naprakész az aktuális szabályokban, de nem kézenfekvö lenne az engedély kiadóját megkérdezni a (vélt vagy valós) változásokról ??? Ha meg a magyar kiküldetési szabályok változtak meg, annak meg mi köze a munkaerökölcsönzés itteni (igen szigorú) szabályaihoz ??? Persze lehet, hogy én vagyok a "helikopter", de számomra ebben a formában értelmezhetetlen a kérdés....
Talán ha konkretizálnád, hogy mire is vagy kíváncsi...
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
- Firma
- Nem elérhető
- Senior Member
- Cégalapítás