Családi pótlék Németországban
- vava
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 39
Az én férjem is dolgozik már márc. 1 óta, úgyhogy azóta járna nekünk is.
Az a baj, hogy most már hiába megyünk Ingolstadtba, amíg az otthonit nem tudjuk lezárni, ott sem tudunk intézni semmit, szóval addig akár levelezhetünk is. Ezt a végzést szerintem hiába fordíttatom le, így nem hiszem, hogy elfogadják.
Mindenesetre köszönöm az infót.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- blankuci
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 36
- jancsoneeva
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Szeretném megkérdezni, mi a véleményetek arról, hogy ha 4 hónapja beadtuk a családi pótlék igénylésére minden papírt , majd Deggendorfból kaptunk egy levelet, hogy továbbították Nürnbergbe,
lehet-e utána érdeklődni telefonon, mivel másfél hónapja nem történik semmi. Hallottunk olyat, hogy aki érdeklődik, később kapja meg. Köszönöm a választ!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
4 hónap? Itt a fórumon volt bőven aki fél év, sőt 1 év után kapta meg, természetesen visszamenőleg. Érdeklődni lehet csak nem tudom értelme, mondanak valamit, addig nyugi van, aztán ahogy közeledik az a dátum megint tiszta ideg az ember. Hiányzik ez? Ha elindult a dolog és nem hiányoltak semmit akkor a nyári burokraciaban ott van az valahol.jancsoneeva írta: Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, mi a véleményetek arról, hogy ha 4 hónapja beadtuk a családi pótlék igénylésére minden papírt , majd Deggendorfból kaptunk egy levelet, hogy továbbították Nürnbergbe,
lehet-e utána érdeklődni telefonon, mivel másfél hónapja nem történik semmi. Hallottunk olyat, hogy aki érdeklődik, később kapja meg. Köszönöm a választ!
Az pedig, hogy az érdeklődők később kapják meg, háááát, szerintem akitől hallottátok attól többet ne is kérdezzetek!
- Adzy
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Persze. Írásban, ügyiratszámokat, dátumokat megadva feltenni a nagy kérdést, hogy mi az ábra, hiányolni egy határozatot a különbözet fizetésének megszakításáról. Itt a fórumon erre mit lehetne mást mondani?Adzy írta: Tudna nekem erre valaki mondani valamit??