Támogatások Németországban
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Én nem állítottam, hogy ingyen akarsz élni és megválaszoltam az első két mondatomban a kérdésedet! (MILYEN JOGFORMA ALAPJÁN SZERETNÉL TÁMOGATÁST?) Lehet, hogy nem értettem szives kérdésedet? Nem kell ám megsértődni, ha itt néhányan meglepődnek a naivitásodon! Kedves barátod kaphat pl. hitelt a bankban, amiből tudjátok a megélhetésedet finanszirozni!taglillus írta: ...A Te általad említett ingyenélés nem az én stílusom, ha az lenne, akkor már férjnél lennék, és lenne legalább 2 gyerekem. Tudod, miért? Mert az NSZK olyan gazdag ország, hogy ez esetben havonta kb. 5-600 euroval több pénz lenne a pénztárcámban...
KERLEK AZONNAL KÖZÖLD, HOGY HOL ÉLSZ. ÉN NŐS VAGYOK, VAN 2 GYERMEKEM ÉS ÉN IS AZONNAL SZERETNÉK 5-600 EURÓVAL TÖBBET HAVONTA. VALAMIT NAGYON ROSSZUL CSINÁLOK, MERT ERRŐL MÉG NEM HALLOTTAM AZ ELMÚLT 22 ÉV ALATT AMIÓTA ITT VAGYOK! SEGÍTSÉGED ELŐRE IS KÖSZI!!
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- szilagyisz
- Látogató
javaslom fogj magadnak egy pasit )))))), vagy előbb kezdj el dolgozni bármit, majd amikor dolgoztál annyit, hogy jogosult legyél a támogatásokra, akkor folytathatod a sulival.
Üdv:
Szilvia
- taglillus
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
taglillus írta: a Bafög az esetben járna, ha férjén lennék (német férj), főleg, ha egyéb szociális ok (pl. gyerekek) indikolttá tenné. 500 euro kürül, erre értettem. Bocs, ha rosszul fogalmaztam. mindenesetre nem tervezem a fentieket továbbra sem, örülök, ha ezt a 3 évet kihúzom a sulival, a hétvégi meg éjszakai munkákkal.
Nem tudom, hogy informáltak e, de tudtommal a "Bafög"-öt mindig vissza kell fizetni! Gyakorlatilga így folyamatosan csinálod az adósságot! Miért van nekem olyan érzésem, hogy valahol feketén dolgozol?
(Nem túl nyerő, ha nincs betegbiztositásod, s nem fizeted sem a munkanélkülit sem a nyugdijjárulékot. Igy a 3 éved fuccs!)
DCT
- taglillus
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
- dizel
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 28
Miert nem teszed felre egy ideig, mig szerzel nemi penzt es beilleszkedsz?