Betegbiztosítás nélkül
- Maya
- Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 382
12 éve 1 hónapja #25060
Írta: Maya
Betegbiztosítás nélkül téma létrehozva Maya által
Kedves fórumozók!
Ha valaki mégsem rendelkezne betegbiztosítással, mégis tudja, hogy valahol papírok nélkül is ellátják!
Ingyenes orvosi ellátás
Azonkívül a "Praxis ohne Grenzen" nevű egyesületnek vannak még rendelői még pár városban!
Remélem senki sem fog rászorulni
Ha valaki mégsem rendelkezne betegbiztosítással, mégis tudja, hogy valahol papírok nélkül is ellátják!
Ingyenes orvosi ellátás
Azonkívül a "Praxis ohne Grenzen" nevű egyesületnek vannak még rendelői még pár városban!
Remélem senki sem fog rászorulni
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kelemen73
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Firma
- Nem elérhető
- Senior Member
- Cégalapítás
12 éve 1 hónapja #25063
Írta: Firma
Firma válaszolt a következő témában: Betegbiztosítás nélkül
van a DKV-nak is egy jo csomagja. Ha rendelkezel magyar es nemet lakcimmel akkor mar havi 100-120 eurotol Önresz nelkül tud teged privat beteg biztositani es a fogorvosi ellatas is benne van.
- gyongyvirag
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 18
12 éve 1 hónapja #25095
Írta: gyongyvirag
gyongyvirag válaszolt a következő témában: Betegbiztosítás nélkül
Szia Firma!
És ha az egyéni vállalkozó férj van a DKV-nál az általad írt csomaggal biztosítva, akkor arra a feleség és a kiskorú gyerekek "rácsatlakozhatnak", vagy nekik külön-külön biztosítás kell?
Köszi szépen : Bea
És ha az egyéni vállalkozó férj van a DKV-nál az általad írt csomaggal biztosítva, akkor arra a feleség és a kiskorú gyerekek "rácsatlakozhatnak", vagy nekik külön-külön biztosítás kell?
Köszi szépen : Bea
- Firma
- Nem elérhető
- Senior Member
- Cégalapítás
12 éve 1 hónapja #25148
Írta: Firma
Firma válaszolt a következő témában: Betegbiztosítás nélkül
sajnos nem "csatlakozhattok ra", neked is es a gyereknek is külön beteg biztositast kell kötni.
- Juditka
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 14
12 éve 1 hónapja #25200
Írta: Juditka
Judit
Juditka válaszolt a következő témában: Betegbiztosítás nélkül
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni. Férjem itt dolgozik Németországban, én július óta vagyok kint folyamatosan, de régebb óta be vagyok ide jelentkezve. A férjem az AOK-nál biztosított. Nekem jelenleg EU-betegbiztosítási kártyám van, mert még nem dolgozom. Itt háziorvosunk még nincs. Egyedül vagyok, és orvoshoz kellene mennem, mert néhány napja beteg vagyok, köhögök, és nagyon fáj a hátam. Gondoljátok, hogy az Európai Uniós Betegbiztosítási kártya elég lesz? Vagy mindenképp kell mennem Háziorvoshoz?
Judit
Segítséget szeretnék kérni. Férjem itt dolgozik Németországban, én július óta vagyok kint folyamatosan, de régebb óta be vagyok ide jelentkezve. A férjem az AOK-nál biztosított. Nekem jelenleg EU-betegbiztosítási kártyám van, mert még nem dolgozom. Itt háziorvosunk még nincs. Egyedül vagyok, és orvoshoz kellene mennem, mert néhány napja beteg vagyok, köhögök, és nagyon fáj a hátam. Gondoljátok, hogy az Európai Uniós Betegbiztosítási kártya elég lesz? Vagy mindenképp kell mennem Háziorvoshoz?
Judit
Judit
- Maya
- Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 382
12 éve 1 hónapja #25203
Írta: Maya
mindegy, hogy milyen kärtyäd van, én a bronhitis-sel vagy (rosszabb esetben) tüdőgyulladással nem játszadozék.
A pároddal egyébként még holnap reggel intézzétek el a te biztosításodat az AOK-nál, aztán meg irány egy általad szimpatikusnak talált háziorvos! De ha ez nem jön össze még holnap, akkor vegyél magadnak Ortomol Immun-t, (ez egy immunerősítő készítmény, én ezáltal -le kell kopognom- egy éve nem voltam beteg, még megfázva se, drága, de én esküszöm rá, amióta ismerem, azóta csomagban küldöm haza a családnak, mert még a rákosoknak kezelés után is ezt ajánlják!
Ortomol immun
Szóval kezeld magad, intézzétek el a biztosítást nektek, keress orvost, és gyógyulj meg!
Szép estét. Minden jót. Maya
Maya válaszolt a következő témában: Betegbiztosítás nélkül
Szia Judit,Gondoljátok, hogy az Európai Uniós Betegbiztosítási kártya elég lesz? Vagy mindenképp kell mennem Háziorvoshoz?
mindegy, hogy milyen kärtyäd van, én a bronhitis-sel vagy (rosszabb esetben) tüdőgyulladással nem játszadozék.
A pároddal egyébként még holnap reggel intézzétek el a te biztosításodat az AOK-nál, aztán meg irány egy általad szimpatikusnak talált háziorvos! De ha ez nem jön össze még holnap, akkor vegyél magadnak Ortomol Immun-t, (ez egy immunerősítő készítmény, én ezáltal -le kell kopognom- egy éve nem voltam beteg, még megfázva se, drága, de én esküszöm rá, amióta ismerem, azóta csomagban küldöm haza a családnak, mert még a rákosoknak kezelés után is ezt ajánlják!
Ortomol immun
Szóval kezeld magad, intézzétek el a biztosítást nektek, keress orvost, és gyógyulj meg!
Szép estét. Minden jót. Maya
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Juditka