Háziorvorvos, táppénz Németországban
- wtibi
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 3
13 éve 2 hónapja - 13 éve 2 hónapja #7598
Írta: wtibi
Háziorvorvos, táppénz Németországban téma létrehozva wtibi által
Sziasztok!
Tudna segíteni valaki? Kinn dolgozom, német cégnél bejelentve, biztosítva, stb. /ÁOK/
Kórházba kerültem, három nap után kiraktak, hogy pihenjek otthon. Háziorvosom vagy ilyesmi nincs. Hogyan intézzem a táppénzt, igazolást, stb?
Köszi.
Tudna segíteni valaki? Kinn dolgozom, német cégnél bejelentve, biztosítva, stb. /ÁOK/
Kórházba kerültem, három nap után kiraktak, hogy pihenjek otthon. Háziorvosom vagy ilyesmi nincs. Hogyan intézzem a táppénzt, igazolást, stb?
Köszi.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BUMBI
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- kisne
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 143
13 éve 2 hónapja #7599
Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Háziorvorvos, táppénz Németországban
Szio
Épp mult héten volt az ismerősőm, orvosnál ő is dolgozott felmondtak neki ,és elment orvoshoz (jo magyar szokás szerint) ő sem volt még orvosnál soha itt kint németországban ,ő a technikernél biztositott ,
elment a helyi orvosi rendelőbe és időpontot kért, adtak időpontot az orvos megnézte kiirta egy hétre.De az orvos kérte ,hogy értesitse a céget a betegállományba vételről. Pénteken visszament időpontra ahogy megbeszélték, és orvos odaadta neki a betegállományi papirt itt nem tudom minek nevezik, tegnap bevitte a céghez ahol dolgozott és leadta nekik. Ennyi . szerintem ugy mint otthon
Remélem tudtam segiteni.
Üdv terézia
Épp mult héten volt az ismerősőm, orvosnál ő is dolgozott felmondtak neki ,és elment orvoshoz (jo magyar szokás szerint) ő sem volt még orvosnál soha itt kint németországban ,ő a technikernél biztositott ,
elment a helyi orvosi rendelőbe és időpontot kért, adtak időpontot az orvos megnézte kiirta egy hétre.De az orvos kérte ,hogy értesitse a céget a betegállományba vételről. Pénteken visszament időpontra ahogy megbeszélték, és orvos odaadta neki a betegállományi papirt itt nem tudom minek nevezik, tegnap bevitte a céghez ahol dolgozott és leadta nekik. Ennyi . szerintem ugy mint otthon
Remélem tudtam segiteni.
Üdv terézia
A következő felhasználók mondtak köszönetet: wtibi
- Eva10
- Látogató
13 éve 2 hónapja #7600
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Háziorvorvos, táppénz Németországban
Szia,
szerintem keressel haziorvost, maskor is szükseg lehet ra. Vidd a korhazi zarojelentest, es ha szükseges, ö vesz betegallomanyba. Vagy ha szakorvos utalt be a korhazba, akkor öis vehet betegallomanyba.
szia:
Eva
szerintem keressel haziorvost, maskor is szükseg lehet ra. Vidd a korhazi zarojelentest, es ha szükseges, ö vesz betegallomanyba. Vagy ha szakorvos utalt be a korhazba, akkor öis vehet betegallomanyba.
szia:
Eva
- wtibi
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
13 éve 2 hónapja #7613
wtibi válaszolt a következő témában: Háziorvorvos, táppénz Németországban
Köszi a választ,de nem mondtak fel csak a kórházból küldtek,haza pihenni.
- wtibi
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
13 éve 2 hónapja #7614
wtibi válaszolt a következő témában: Háziorvorvos, táppénz Németországban
Sajnos mentő hozott be,ezért szakorvos most kizárva,de az ötletet köszönöm.
- Eva10
- Látogató
13 éve 2 hónapja #7618
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Háziorvorvos, táppénz Németországban
Haziorvos a legegyszerübb, de talan a betegsegednek megfelelö szakorvos is megy.