Ha nem fizetik ki a munkavállalót
- abc
- Látogató
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- abc
- Látogató
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Most akkor van szerződés vagy nincs? Gondolom kérdeztétek a munkaadót erről a dologról, mit válaszolt? Nem velünk kéne vitáznod, Mi csak ötletelünk, én pl. tuti biztosra veszem, hogy a túlórák zeitkonton vannak de olyan tömeges állapotról is hallottam már, hogy a hó közben felvett előlegeket egyszerűen elfelejtették az emberek de puffogtak amikor megkapták a fizetést, sőt a családdal még el is hitették, hogy kiszúrták 600 euróval a szemüket. Szóval én ilyenről is hallottam, nem1x.abc írta: Én itt hallom,hogy jönnek haza,és mind azt állítja, hogy gyatrán fizették ki,de ez tömeges állapot.A szerződéseket igérgetik,de meg nem irják,és a végén még a fele munkabért sem fizetik.Szerinted 15 napra,és 12E/h, és napi átlag 10h munkára,tetőszerkezetre,még 500E sem jár.
Tehát a kérdés mégegyszer: valaki informálódott már (ha igen, milyen választ kapott), hogy pl. mi lett a túlórákkal vagy csak mindenki elővette legérzékenyebb mivoltát és tömegesen megsértődve indulnak haza?
- Kaomuflage
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Abbol, hogy teged serelem ert kihoztad, hogy "mindent megtehetnek a magyarokkal. Erre reagaltam. Tomeges allapotu ki nem fizetes, naciotol fuggetlenul) ott szokott elofordulni, ahol a munkavallalo nem beszel nemetul, nem tudja mit irt ala, felrerti amit neki mondanak, kiszolgaltatott helyzetben megy ki dolgozni etc.. ALtalaban. Szokott tortenni vallalkozok ki nem fizetese ahogy itt tobbszor olvasni is lehet, de ott is van valahogy mindig nemi gond a Gbr-el, felkeszultseggel etc.abc írta: Na figyelj,amit az asztalra lerakott a párom,az napi 12-13h kemény munka.Ha ez nem elég akkor mi az amit letehetsz?Én nem azt mondtam, hogy mert nekem német őseim voltak,bármi nemü,megkülönböztetést várok,csak annyit irtam, hogy a német mentalitás más.Én itt hallom,hogy jönnek haza,és mind azt állítja, hogy gyatrán fizették ki,de ez tömeges állapot.A szerződéseket igérgetik,de meg nem irják,és a végén még a fele munkabért sem fizetik.Szerinted 15 napra,és 12E/h, és napi átlag 10h munkára,tetőszerkezetre,még 500E sem jár.Csak számolni kell.Az előlegre mióta vonnak le kezelési költséget,mint a Bankok?De a bérszámfejtésben a teljes összeg van.Szerinted? Ez gusztustalan. És várják a szakmunkásokat? Mire?Ha jól kiszámítod,a szállásra,meg ugye enni is kell,el is megy,akkor a család?Szegre akasztom őket?
Azok akik felkeszulten jonnek ki, altalaban nem szoktak bebukni. Persze lehetnek kivetelek. Miklos leirta nektek hova forduljatok, keress ugyvedet etc.. HA valoban jogsertes tortent akkor lesz megoldas.
- abc
- Látogató