Ha nem fizetik ki a munkavállalót
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
mahlzeit írta: Off. Van ilyen, hogy netto szerepel a szerzodesben, de ez a fenti nem az az eset valoszinuleg. A nettos szerzodest azok a cegek alkalmazzak, akik sokat mozgatjak a munkavallalot orszagok kozott. Ilyenkor viszont minden adokedvezmeny a ceget illeti, csereben ove a felelosseg az adofizetesert. Adokiegyenlitett statusz.
Mondj egy két ilyen céget. Megnézném ezeket a neten, mit ajánlanak és mi mennyi?!
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Ha nem ismersz ilyet, akkor te kivul allsz abbol a korbol aki ilyet kaphat de elarulom, nekem ilyen szerzodesem volt. Ez valtozott meg most es kaptam fix nemet szerzodest.DECOTEXT írta:
mahlzeit írta: Off. Van ilyen, hogy netto szerepel a szerzodesben, de ez a fenti nem az az eset valoszinuleg. A nettos szerzodest azok a cegek alkalmazzak, akik sokat mozgatjak a munkavallalot orszagok kozott. Ilyenkor viszont minden adokedvezmeny a ceget illeti, csereben ove a felelosseg az adofizetesert. Adokiegyenlitett statusz.
Mondj egy két ilyen céget. Megnézném ezeket a neten, mit ajánlanak és mi mennyi?!
- abc
- Látogató
- erikarik
- Látogató
SAJNOS NAGYON SOKAN ÍRNAK NEKEM,HOGY NEM FIZETTÉK KI A MUNKASZERZŐDÉS ÁLTAL ALÁÍRT MUNKABÉRÜKET!
MIT TUD ILYENKOR CSINÁLNI A MUNKAVÁLLALÓ,HOVÁ FORDULHAT SEGÍTSÉGÉRT?
- abc
- Látogató
Ha megtudsz valamit nem küldenéd el nekem is? Nagyon megköszönném.Én halottam valami szakszervezetről,de nem tudom, hogy kell Németül rákeresni.Állítólag azok harapnak az ilyen cégekre,vagy munkaadókra. Az én párom kint dolgozik,és olyan gyatrán fizették ki,hogy majdnem hanyatt Amit fizettek azt itthon is megkereste volna. estem.
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Tessék ügyvédhez fordulni és ha van esély bíróságra vinni a dolgot! Ennyi, egyszerű ez.