Ha nem fizetik ki a munkavállalót

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 1 hónapja #24788 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Ha nem fizetik ki a munkavállalót

mahlzeit írta: Off. Van ilyen, hogy netto szerepel a szerzodesben, de ez a fenti nem az az eset valoszinuleg. A nettos szerzodest azok a cegek alkalmazzak, akik sokat mozgatjak a munkavallalot orszagok kozott. Ilyenkor viszont minden adokedvezmeny a ceget illeti, csereben ove a felelosseg az adofizetesert. Adokiegyenlitett statusz.

Mondj egy két ilyen céget. Megnézném ezeket a neten, mit ajánlanak és mi mennyi?!
;)

DCT

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja #24792 Írta: mahlzeit
mahlzeit válaszolt a következő témában: Ha nem fizetik ki a munkavállalót

DECOTEXT írta:

mahlzeit írta: Off. Van ilyen, hogy netto szerepel a szerzodesben, de ez a fenti nem az az eset valoszinuleg. A nettos szerzodest azok a cegek alkalmazzak, akik sokat mozgatjak a munkavallalot orszagok kozott. Ilyenkor viszont minden adokedvezmeny a ceget illeti, csereben ove a felelosseg az adofizetesert. Adokiegyenlitett statusz.

Mondj egy két ilyen céget. Megnézném ezeket a neten, mit ajánlanak és mi mennyi?!
;)

Ha nem ismersz ilyet, akkor te kivul allsz abbol a korbol aki ilyet kaphat :) de elarulom, nekem ilyen szerzodesem volt. Ez valtozott meg most es kaptam fix nemet szerzodest.

• abc
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 1 hónapja #24816 Írta: abc
abc válaszolt a következő témában: Ha nem fizetik ki a munkavállalót

Hát akkor ennyi volt,befizettük a tanulóbért. Köszi mindenkinek aki megpróbált segíteni.A legközelebbi munkánál már nem járok így,remélem.

• erikarik
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 1 hónapja #24875 Írta: erikarik
erikarik válaszolt a következő témában: Ha nem fizetik ki a munkavállalót

ÜDVÖZLÖM ÖNÖKET!

SAJNOS NAGYON SOKAN ÍRNAK NEKEM,HOGY NEM FIZETTÉK KI A MUNKASZERZŐDÉS ÁLTAL ALÁÍRT MUNKABÉRÜKET!
MIT TUD ILYENKOR CSINÁLNI A MUNKAVÁLLALÓ,HOVÁ FORDULHAT SEGÍTSÉGÉRT?

• abc
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 1 hónapja #24888 Írta: abc
abc válaszolt a következő témában: Ha nem fizetik ki a munkavállalót

Szia,erikarik! Én is azért irtam,mert nem tudtam, hogy hova kell fordulni segítségért,de választ nem kaptam,irtak nekem olyant, hogy biztosan nem Német szerződés volt,meg hasonló információkat,de segíteni senki nem segített,nem mondtak egy hivatalt sem,ahova az ember fordulhatna,persze minden papírral.Erre még senki nem válaszolt.
Ha megtudsz valamit nem küldenéd el nekem is? Nagyon megköszönném.Én halottam valami szakszervezetről,de nem tudom, hogy kell Németül rákeresni.Állítólag azok harapnak az ilyen cégekre,vagy munkaadókra. Az én párom kint dolgozik,és olyan gyatrán fizették ki,hogy majdnem hanyatt Amit fizettek azt itthon is megkereste volna. estem.

Több
12 éve 1 hónapja #24889 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Ha nem fizetik ki a munkavállalót

Milyen hivatalt kerestek itt állandóan? Olyat amelyik ha már gond van, néhány centért vagy puszira bíróság elé citálja a munkaadót? Azt hiszem azt kereshetitek. A szakszervezet bevéd, persze de szakszervezeti tag vagy? Ha igen mi a gond? Ha nem akkor nyilván nincs közös ügyetek!
Tessék ügyvédhez fordulni és ha van esély bíróságra vinni a dolgot! Ennyi, egyszerű ez.