Telefonálás Németországban
- laolaj
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 45
Van esetleg aki próbálta vagy kitudná próbálni?
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Igan van! Vannak szolgltatók amelyek nem lefedettek! Ilyen az O2 és az Eplus. Nekem telekom van D1. Ezzel még itt nem fordult ez elő, s még keleti részen is jó volt mindenhol (ez azért nagy szó)! Semmi baj nem volt vele egész Európában (még Krétán sem) Sőt a Kanári szigeteken és Thaiföldön is működödött. (Quadband) Egy helyen néhányszor nem volt eddig térerő a telefonommal: Zalaváron a havernál! Na, ott vagy csak 1 csik van, vagy egy se! A haver gyakran kint a kertben bóklászik ha telefonál! (Már mondtam neki párszor, hogy menjen fel a tetőre, de nem akar.....)btgyrgytms írta: Németországban is előfordulhat olyan, hogy van mobilod de térerő hiánya miatt nem tudod használni? Tom
DCT
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
Ha mobil telefonra gondolsz akkor 10-15 perc. (Vagy azonnal is) Nálam a t-mobil nem egészen 10 percig tartott. Bent az üzeltben aláirtam a szeződést mait a computerren töltött ki a csajóca. Kinyomtatta, aláírtam, odaadta e telefont. Hazamentem kocsival kb. 10 perc alatt, bekapcsiltam a kütyüt és már volt vonalam! (A számot már a boltban tudtam amim lesz.)Kalocsa31 írta: Megrendeléstől számítva mennyi idő múlva kapom meg itt Németországban?Köszönettel: Kalocsa31
DCT
- laolaj
- Nem elérhető
- Senior Member
Jelenleg írtam a otthoni T-nek, mert állítólag ő nekik van kód h független legyen és akkor tudom használni az itteni kártyával. 2 napja írtam és még nem írtak vissza.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
Szerintem a telefonoddal lehet a baj! Nekem van egy régi nokiám otthon a fiókban. A lányomnak is és a fiamnak is van egy másoodik (német kártyás) telefonja, amiböl átszokát tenni a magyar kütyübe a kártyát. Müködik! Elvileg a kátyák telefonfüggetlenek!laolaj írta: Megvettem a T-mobile kártyát és sajna nem jó az otthoni T-mobilos telefonba. Le van még így is korlátozva.Jelenleg írtam a otthoni T-nek, mert állítólag ő nekik van kód h független legyen és akkor tudom használni az itteni kártyával. 2 napja írtam és még nem írtak vissza.
(Ezt azért szokták csinálni mert a német telefon egy "cseppet" drágább fajta
s nem akarják, hogy a szabin alatt ezt nyúlja le valaki vagy baja essen)
Egy esete azonban van. Ha egy fix (lokális) szolgáltatótól
van a kártya! Az nem fog menni az információim szerint!!
DCT
- laolaj
- Nem elérhető
- Senior Member