Telefonálás Németországban
- laolaj
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 45
12 éve 11 hónapja #10644
Írta: laolaj
laolaj válaszolt a következő témában: Telefonálás Németországban
T-mobile válasza ...
Tisztelt Ügyfelünk!
2011. december 7-én érkezett elektronikus levelében jelezte, hogy készülékét a külföldön vásárolt T-Mobile SIM kártyájával nem tudja használni. Jelzésével kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk.
A Magyar Telekom Nyrt. által forgalmazott készülékek hálózati korlátozás miatt csak belföldön vásárolt T-Mobile SIM kártyával működnek, a külföldön vásárolt T-Mobile SIM-ek eltérő hálózatot használnak.
Vállalatunk által forgalmazott készülék esetén, amennyiben azt havidíjas előfizetéshez vásárolták, a hálózati feloldást az elő- vagy a számlafizető kérheti, Domino szerződésnél pedig az előfizető vagy a felhasználó. Az igényt azonban csak személyesen, T-Pontjainkban kérhetik a fentiek figyelembevételével.
A tulajdonjogot az eredeti számlával, vagy a telefon jótállási jegyével igazolni is szükséges.
Havidíjas előfizetés esetén ennek díja bruttó 10 000 Ft, Domino szerződésnél pedig bruttó 20 800 Ft.
Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdése merülne fel, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére a T-Mobile Magyarországi hálózatából díjmentesen elérhető 1430 mobil-, illetve az (1) 265-9210 vezetékes telefonszámon a hét minden napján 0-24 óráig. Készséggel állunk rendelkezésére bármelyik T-Pontunkban is.
Megértését köszönjük!
köszönjük T-mobile...
Tisztelt Ügyfelünk!
2011. december 7-én érkezett elektronikus levelében jelezte, hogy készülékét a külföldön vásárolt T-Mobile SIM kártyájával nem tudja használni. Jelzésével kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk.
A Magyar Telekom Nyrt. által forgalmazott készülékek hálózati korlátozás miatt csak belföldön vásárolt T-Mobile SIM kártyával működnek, a külföldön vásárolt T-Mobile SIM-ek eltérő hálózatot használnak.
Vállalatunk által forgalmazott készülék esetén, amennyiben azt havidíjas előfizetéshez vásárolták, a hálózati feloldást az elő- vagy a számlafizető kérheti, Domino szerződésnél pedig az előfizető vagy a felhasználó. Az igényt azonban csak személyesen, T-Pontjainkban kérhetik a fentiek figyelembevételével.
A tulajdonjogot az eredeti számlával, vagy a telefon jótállási jegyével igazolni is szükséges.
Havidíjas előfizetés esetén ennek díja bruttó 10 000 Ft, Domino szerződésnél pedig bruttó 20 800 Ft.
Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdése merülne fel, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére a T-Mobile Magyarországi hálózatából díjmentesen elérhető 1430 mobil-, illetve az (1) 265-9210 vezetékes telefonszámon a hét minden napján 0-24 óráig. Készséggel állunk rendelkezésére bármelyik T-Pontunkban is.
Megértését köszönjük!
köszönjük T-mobile...
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- astarta
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 181
12 éve 11 hónapja #10682
Írta: astarta
astarta válaszolt a következő témában: Telefonálás Németországban
laolaj,
kár, hogy nem láttam hamarabb a kérdésed, az elmúlt 8 évet a T-Mobile-nál húztam le , ügyfélszolgálaton, azonnal meg tudtam volna neked a kérdést válaszolni.
És csak hogy ne zöldülj , ez minden magyar szolgáltatónál így van legjobb tudomásom szerint.
Otthon használt telefonos üzletekben olcsóbban kifüggetlenítik a telefont pult alatt, nem hivatalosan , én úgy emlékszem pár éve 2000 Ft-ot fizettem érte, talán most sem sokkal több.
Ha már nem garanciális a telefon, nincs sok vesztenivalód.
Üdv., A.
kár, hogy nem láttam hamarabb a kérdésed, az elmúlt 8 évet a T-Mobile-nál húztam le , ügyfélszolgálaton, azonnal meg tudtam volna neked a kérdést válaszolni.
És csak hogy ne zöldülj , ez minden magyar szolgáltatónál így van legjobb tudomásom szerint.
Otthon használt telefonos üzletekben olcsóbban kifüggetlenítik a telefont pult alatt, nem hivatalosan , én úgy emlékszem pár éve 2000 Ft-ot fizettem érte, talán most sem sokkal több.
Ha már nem garanciális a telefon, nincs sok vesztenivalód.
Üdv., A.
- laolaj
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
12 éve 11 hónapja #10694
Ez igaz h kb ennyibe kerül.
Csak a telefon is itt van velem. Ami azt jelenti, hogy haza kellene küldenem és majd vissza...
lehet h venni kellene egy másikat.. de minek még egy.. áááá
Csak a telefon is itt van velem. Ami azt jelenti, hogy haza kellene küldenem és majd vissza...
lehet h venni kellene egy másikat.. de minek még egy.. áááá
- astarta
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 181
12 éve 11 hónapja #10704
Írta: astarta
astarta válaszolt a következő témában: Telefonálás Németországban
Hát igen, erre előtte kellett volna gondolni.
És még mennyi dologgal így lehet az ember költözés után.
És még mennyi dologgal így lehet az ember költözés után.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 11 hónapja #10773
Írta: DECOTEXT
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Telefonálás Németországban
30 euró alatt kapható bárhol az országban, vadonat új, kártyás, rendszer független telefon, garanciával. Nem todom megérteni minek a sok felhajtás, levelezés, s bosszúság! (Otthonra is vittem egy hasonlót, amit az otthoni kártyával töltök s működik!.)
HANDY << Link egy két példára!
HANDY << Link egy két példára!
DCT
- laolaj
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
12 éve 11 hónapja - 12 éve 11 hónapja #10782
Minek legyen még egy telefonom ha már így is van 3 + akkor most venni még egyet. Mikor nem használom mindet csak a kártyát kell kivennem belőle másikat meg betenni... úgy sem tudnak elérni az otthoni T-mobiloson.
Email meg nem kerül semmibe....
adtak volna kártyával együtt 15€ért telefont... de minek.. így csak 5 € volt a kártya.. ha nem kell minek vegyem meg????????????
Email meg nem kerül semmibe....
adtak volna kártyával együtt 15€ért telefont... de minek.. így csak 5 € volt a kártya.. ha nem kell minek vegyem meg????????????