Téli nyári gumicsere
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 464
Söt: a 25e km alatt a....
Bocs, most én írtam el: természetesen 40e km alatt...
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Témaindító
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
A bibi, Gejzám ott van, (s nem blabla) hogy ö csak 1x megy a mühelybe 40 ezer km-nél Te meg 4x minden 10 ezer után! A többi stimmel! (Ha csak nincs saját digitalis centirozód a hálószobában!)gejza írta:
Pusztán matematikai alapon nézve: hol itt a bibi? Negyedpénzért negyedannyit futó gumi... Teljesen fair business.... Söt: a 25e km alatt a "noname" gumival négyszer volt vadiúj gumi a kocsidon, a Misigumival meg csak egyszer , és még egy ezrest is megspóroltál.Az utolsó saját tesztet (tanulópénzt) úgy 10 éve fizettem meg egy suzuki 6000 Ft-os "ugyan az a gyar ugyan az a gepsor söt meg az alapanyag is" gumi esetében, tudott gurulni 10 ezret. A 25 ezres Misigumi meg simán elgurult 40 ezret
(Még mielött valaki komolyan veszi: tudom, szerelési díj, meg ez, meg az, blabla...)
Ha 4x teszel fel vadi új "noname" gumit attól meg nem hajtasz biztonságosan! Szerintem az én 3 éves contim veri a Te névtelen új gumijaidat!
Ui: persze, tök mindegy, hogy ki milyet rak fel ha azzal elégedett. Csak annyit, hogy a nejem kocsijára új contit tettem, s ö maga is elcsodákozott, hogy az úttartástól a fogysztásig minden javult a kocsin! A régi még lassú menteben is csikorgott (a hátsó is) pedig a "Spur" be volt állitva!
DCT
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
A bibi, Gejzám ott van, (s nem blabla) hogy ö csak 1x megy a mühelybe 40 ezer km-nél Te meg 4x minden 10 ezer után!
(Még mielött valaki komolyan veszi: tudom, szerelési díj, meg ez, meg az, blabla...)
Kedves DECO, figyelmedbe ajánlom a fenti saját idézetem mondatának elsö felét is !!!
Tényleg ennyire nem érted a viccet, vagy csak teteted ???
Na még egyszer, kibontva...:
1. csak vicceltem
2. a "szerelési díj" pont arra utalt, amit te böszen megmagyarázol
3. A korábbi, tárgyi hsz.-eimböl azt hiszem lejön az, hogy abszolút nem vagyok a NONAME Ramsch híve, söt !
U.i: Még nekem sincs a hálószobámban (vajh, miért pont ott ?) digitális centírozógépem, csak az "analógig" jutottam...
Jaj, ez is vicc volt !!!
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
....nejem kocsijára új contit tettem...
Beee, nálunk még a gyerek biciklijén is vadiúj téli Conti van, szigorúan "V" index-szel, tudod, én nem szarozok....
- Joey01
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 21
- kirschblute
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 65
Szerintem most rakasd fel, bármikor hidegre fordulhat az idő.
Német ismerőseim nem tudták, hogy nekem már fent van, és a lelkemre kötötték, hogy most már gondoskodjak róla. (Ilyen cukik )
Szóval Stuttgart környékén már készülődnek a télre.