Németországi munkát keresek
- Panna27
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Gyors segítség kellene.
Kutya sitter "munka" lehetőségem lenne, de nem tudom elvállaljam e?
Tudtok vmit erről mondani. Főleg az érdekelne, hogy 3 hetes kutya felügyeletért mennyit kérhetek, ha pl. a kaját úgy néz ki nekem kell megvenni neki. A kutya pudli (uszkár szerűség) fajtájú.
Csinált már ilyet valaki? Tapasztalat, tanács?
Köszönöm!
Panna
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Mostani helyzetet sajnos nem tudom, de úgy az 5 évvel ezelőtti helyzetről 100%-ban van infóm!. A lányom imádja a kutyákat és amikor egyetemen volt sokszor ügyelt ebekre, néha háromra is egyszerre. Sétáltatás, néha úsztatás -nyáron-, sőt kerékpárral is futtatta néha a blökiket! Közben sokat tudod tanulni is.... Igaz, soha nem kellett etetnie vagy hasonló ellátást biztsitania, csak vizet adott ezeknek, ha kellett! Akkor s így 3 eurót kapott óránkánt/kutya! Hetente 3x 4x vitte a kutyákat délutáni sétára. Egy egy alkalom 2-3 óra volt. Számáld ki, hogy mennyit keresett miközben szórakozott, vagy tault. Párszor volt kutyafelügylete, hogy haza kellett vinnie a kutyát a saját kérójába, mert szabira mentek a gazdik! Ekkor napi 15-20 eurót kapott + a napi kajákat amit a kutyával adtak! (A kutya nagysága volt a mérvadó!)Panna27 írta: Gyors segítség kellene.Kutya sitter "munka" lehetőségem lenne, de nem tudom elvállaljam e?Tudtok vmit erről mondani. Főleg az érdekelne, hogy 3 hetes kutya felügyeletért mennyit kérhetek, ha pl. a kaját úgy néz ki nekem kell megvenni neki. A kutya pudli (uszkár szerűség) fajtájú. Csinált már ilyet valaki? Tapasztalat, tanács?
Sajnos a mai 2012-es helyzetről nincs információm de, hogy magadnak kell
venni az eledelt, ezt nem tartom semmiképpen fair és járható megoldásnak!
DCT
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 208
Pont mint, anno, hogy mi etettük a szovjetuniót....ja, mondjuk Moszkva 3 kerületét....
Kicsit nézzük már a méreteket is..bár tudom egy "baustellén" már 50 ember is tömeg, főleg, ha képzetlen, lehúzott, tanulatlan.....
A németek (persze Én nem tudhatom innen, mert kevés a tudásom...meg világlátott sem vagyok, sőt nyelveket sem beszélek...meg még magyar is vagyok) nem nagyon akarnak kétkezi munkát végezni...ugyeee?
Akkor a készülődő mondjuk 200.000 ből a ténylegesen mindenhonnan betántorgó mondjuk 50.000 mennyiben befolyásolja az amúgy is elöregedő német melóspiacot?
Hihetetlen....
Az egyik haverom szerb lányt vett el. Kijelentette, hogy nem kíván magyarul beszélni miután megtanult szerbül (pedig nyírtak minket rendesen) mert, míg a magyarok szétszívatják egymást, meg leköpködik, addig a szerb a lehetőségei szerint segít a fajtáján.
És ez más népekre is igaz....egyedül mi vagyunk ahogy itt is olvasgatom xenofil népség egész európában....
Szomorú....astartának lehet igaza volt
Nem tudom hogy lehet jelmondatot kiírni ide, majd utána nézek, de az enyém ez lenne:
Ki mivel bánik, csakhogy azzá nem válik!
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
- zigeuner
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 169
Gergoo írta:
A "selejt" kérdésben egyetértünk. Ám továbbra sem értem miért fújod a "számokat" amikor két, külön helyszínről van szó. (Azt pedig végképp, hogy miért mosod össze a kettőt) Nem annyian érkeztek mint amennyire legalább annyian számítottak mint amennyien nem, nagy ügy. Gyanítom, hogy a célegyenesbe érve rengetegen osztottak-szoroztak és rájöttek, hogy valamiért nem éri meg nekik.zigeuner írta: Nem hiszem hogy ordítana, mert 2011 05. 01 óta szabad munkavállalás van. Ennek tükrében nézd a számokat. Akkor, a Ti elképzelésetek szerinti többszázezernek már kéne látszatja legyen. De nincs. Ezzel riogattak itthon is, amikor a határon lesbenálló "többszázezres" román munkavállalót emlegették, akik elviszik a melót a magyarok elől. De ugyanez volt a lengyel "vízvezetékszerelő"-vel is a németeknél.
Az elvárásokban viszont egyetértünk. A "selejt" sehol sem kell.
Én egyszerűen arra hívtam fel a figyelmet, hogy Prosperus a "váróteremről" beszélt ahol igen is sokan vannak, Te pedig a "rendelőről" ahol már jóval kevesebben és gyanítom nem is fog ez változni a már említett nagy arányú "selejt" miatt.
Na látod, Váróterem! De a "betegek" legtöbbje nem mer belépni a rendelőbe Úgy csinál mint a fogorvosnál. Megkapja a zsibbasztást, oszt elhúz. Maradnak a kis számok.
- Panna27
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Köszönöm a hozzászólásod.
3 hétre 300 euro lenne, viszont ha tényleg kaját nekem kell neki venni akkor még úgy gondoltam megtoldatom 50 euroval. Persze függ attól milyen kaját eszik (uszkár szerűség). Gondolom nem házi maradékkal etetik
Azért köszi az infót, így már tudok mihez viszonyítani.
Panna
- avaya
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 9
Mely magyar húsipari cégek munkavállalói dolgoznak Németország Coesfeld, Sögel, Maldorf városaiban? Sajnos sehol sem találok erre vonatkozó infót.
Köszönöm