Németországi munkát keresek
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 7 hónapja #18083
Írta: DECOTEXT
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sajnos mi sem!avaya írta: Sziasztok!Mely magyar húsipari cégek munkavállalói dolgoznak Németország Coesfeld, Sögel, Maldorf városaiban? Sajnos sehol sem találok erre vonatkozó infót.
Köszönöm
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 383
12 éve 7 hónapja #18087
Írta: prosperus
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok!
Mely magyar húsipari cégek munkavállalói dolgoznak Németország Coesfeld, Sögel, Maldorf városaiban? Sajnos sehol sem találok erre vonatkozó infót.
Köszönöm
Rossz helyen kerdezed.
Hivd fel magyarban a husipari vallalatokat es "talan" ök adnak neked informatiot.
Mely magyar húsipari cégek munkavállalói dolgoznak Németország Coesfeld, Sögel, Maldorf városaiban? Sajnos sehol sem találok erre vonatkozó infót.
Köszönöm
Rossz helyen kerdezed.
Hivd fel magyarban a husipari vallalatokat es "talan" ök adnak neked informatiot.
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- avaya
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 9
12 éve 7 hónapja #18122
Írta: avaya
avaya válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok!
Köszönöm próbáltam keresni néhány céget csak gondoltam hátha valaki dolgozott kint húsipari cégnél. Akár más városban is.
Köszönöm próbáltam keresni néhány céget csak gondoltam hátha valaki dolgozott kint húsipari cégnél. Akár más városban is.
- vitallaszlo
- Látogató
12 éve 7 hónapja - 12 éve 7 hónapja #18295
Írta: vitallaszlo
vitallaszlo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Kevés nyelvtudással ( értés és beszéd szinten) targoncavezetői és "B" kategóriás személygépkocsi jogosítványom és érettségim van.
1993-ban 10 hónapot dolgoztam Berlinben, mint nyílászáró beépítő.
Saját személygépkocsival rendelkezem és bármilyen munkát elvállalok csak legyen biztos a fizetés.
1993-ban 10 hónapot dolgoztam Berlinben, mint nyílászáró beépítő.
Saját személygépkocsival rendelkezem és bármilyen munkát elvállalok csak legyen biztos a fizetés.
- francisc71
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 7 hónapja - 12 éve 7 hónapja #18315
Írta: francisc71
francisc71 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok!
A segitsegeteket szeretnem kerni Magyarok vagyunk romaniabol pontosaban Temesvarol En 40 eves vagyok a nejem 41 es van egy 12 eves fiunk en lakatos es szobafesto vagyok a nejem boltelado 2004 elmentunk Spanyolorszagba dolgozni sajnos most egy eve nagyon le esett a munka es nem lehet munkat talalni elhatarosztuk hogy elmegyunk nemetorszagba hogy letelepetyunk es ot dolgozunk tudjuk hogy nem lesz konyu de meg akarjuk probalni eloszor en akarok kimeni hogy tanuljam a nyelvet es majd csak amikor mar meg tudok elni akor hivom a csaladomat keresnek egy szobat alberetben hogy eloszam egy joindulatu szemelyel bocsanatot kerek hogy igy irok
A segitsegeteket szeretnem kerni Magyarok vagyunk romaniabol pontosaban Temesvarol En 40 eves vagyok a nejem 41 es van egy 12 eves fiunk en lakatos es szobafesto vagyok a nejem boltelado 2004 elmentunk Spanyolorszagba dolgozni sajnos most egy eve nagyon le esett a munka es nem lehet munkat talalni elhatarosztuk hogy elmegyunk nemetorszagba hogy letelepetyunk es ot dolgozunk tudjuk hogy nem lesz konyu de meg akarjuk probalni eloszor en akarok kimeni hogy tanuljam a nyelvet es majd csak amikor mar meg tudok elni akor hivom a csaladomat keresnek egy szobat alberetben hogy eloszam egy joindulatu szemelyel bocsanatot kerek hogy igy irok
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 204
12 éve 7 hónapja #18321
Írta: Attila_BRD
Attila_BRD válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Van esélyetek,
lakatos es szobafesto nem is rossz kombináció. Szerintem müködni fog még 100%-os nyelvtudás nélkül is. Az épitkezések itt már rég bábeli szindarabok. Azért nem árt pár szó.
Olyan mint "eladó" már nemigen van némethonban a sok 400-as mellett, de egy 400 euros munkát gyorsan találni.
lakatos es szobafesto nem is rossz kombináció. Szerintem müködni fog még 100%-os nyelvtudás nélkül is. Az épitkezések itt már rég bábeli szindarabok. Azért nem árt pár szó.
Olyan mint "eladó" már nemigen van némethonban a sok 400-as mellett, de egy 400 euros munkát gyorsan találni.