Németországi munkát keresek
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ellenkezőleg Attács kolegával, nekem más a véleményem! Mivel ilyen szakmákban rengeteg olyan ember van akinek nincs munkája és az anyanyelve német, igy szerintem amíg nem megy jól a nyelv nem próbálkozzatok, mert gyér az esély.! S ebben pozitiv hozzáállással is igen nehéz lesz valami legálisat találni! Feketén viszont...."sekély e kéj"...!! 40 felett már nem mindegy, hogy az évek "bele számítanak e a nyugdijba" vagy sem!francisc71 írta: Sziasztok! A segitsegeteket szeretnem kerni Magyarok vagyunk romaniabol pontosaban Temesvarol En 40 eves vagyok a nejem 41 es van egy 12 eves fiunk en lakatos es szobafesto vagyok a nejem boltelado 2004 elmentunk Spanyolorszagba dolgozni sajnos most egy eve nagyon le esett a munka es nem lehet munkat talalni elhatarosztuk hogy elmegyunk nemetorszagba hogy letelepetyunk es ot dolgozunk tudjuk hogy nem lesz konyu de meg akarjuk probalni eloszor en akarok kimeni hogy tanuljam a nyelvet es majd csak amikor mar meg tudok elni akor hivom a csaladomat keresnek egy szobat alberetben hogy eloszam egy joindulatu szemelyel bocsanatot kerek hogy igy irok
Mégis: sok szerencsét!
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- klinyo
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
köszönettel klinyo
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
- Köszönetek: 382
- szakozs
- Látogató
Jelenleg nem látom Magyarországban a jövőt az idő ugye meg megy.
Zsolt
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
- Eva10
- Látogató
Hogyan akarsz Nemetorszagban dolgozni, ha egyaltalan nem tudod a nyelvet? Hogy erted meg, mi lesz a feladat, mit mond a fönököd, a munkatarsaid?
Angolul nem mindenki beszel, es föleg nem fogjak neked külön angolul elmondani.
szia:
Eva