Németországi munkát keresek

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 7 hónapja #18344 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

francisc71 írta: Sziasztok! A segitsegeteket szeretnem kerni Magyarok vagyunk romaniabol pontosaban Temesvarol En 40 eves vagyok a nejem 41 es van egy 12 eves fiunk en lakatos es szobafesto vagyok a nejem boltelado 2004 elmentunk Spanyolorszagba dolgozni sajnos most egy eve nagyon le esett a munka es nem lehet munkat talalni elhatarosztuk hogy elmegyunk nemetorszagba hogy letelepetyunk es ot dolgozunk tudjuk hogy nem lesz konyu de meg akarjuk probalni eloszor en akarok kimeni hogy tanuljam a nyelvet es majd csak amikor mar meg tudok elni akor hivom a csaladomat keresnek egy szobat alberetben hogy eloszam egy joindulatu szemelyel bocsanatot kerek hogy igy irok

Ellenkezőleg Attács kolegával, nekem más a véleményem! Mivel ilyen szakmákban rengeteg olyan ember van akinek nincs munkája és az anyanyelve német, igy szerintem amíg nem megy jól a nyelv nem próbálkozzatok, mert gyér az esély.! S ebben pozitiv hozzáállással is igen nehéz lesz valami legálisat találni! Feketén viszont...."sekély e kéj"...!! 40 felett már nem mindegy, hogy az évek "bele számítanak e a nyugdijba" vagy sem!
Mégis: sok szerencsét!

DCT

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 7 hónapja - 12 éve 6 hónapja #18356 Írta: klinyo
klinyo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Munkát keresek Bajorország területén, vendéglátói végzettséggel a nyelvet erős alapfokon beszélem, bármilyen munka érdekel, várom ötleteiteket.

köszönettel klinyo

• Maya
  • Maya profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Több
12 éve 6 hónapja #18361 Írta: Maya
Maya válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia Klinyo,

biztos nem foglalkoztatott még ez a téma, ezért nem tudod hol keress.
Én 2670 állásajánlatot találtam Bayern-ben, az eures oldalán:

De szemezgethetsz az arbeitsagentur oldalán is.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: klinyo

• szakozs
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 6 hónapja - 12 éve 6 hónapja #18622 Írta: szakozs
szakozs válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Köszönöm a lehetőséget! 27 éves férfi vagyok. Nem dohányzok nem iszok. Targoncavezető a szakmám ( benzines, gáz, elektromos, gyalogkíséretű ) 1 éves munkatapasztalattal rendelkezem. Mivel itthon nehéz el helyezkedni ezzel a szakmával illetve " B " jogosítványhoz kötött állások vannak ami sajnos nekem még nincs meg. Ez főleg anyagi helyzetem miatt van. Ezért úgy gondoltam mivel külföldön igen keresett ez a szakma neki vágnék. Angol alapfokú tudásom van. Tudom német nyelv területre leginkább a német amit kérnek de hát az angol még is csak világnyelv és azért csak meg tudnám magam értetni. Nyelvérzékem jó gyorsan tanulok. Amúgy is ha kint dolgozik az ember rá van kényszerülve hogy meg tanulja az ottani nyelvet.
Jelenleg nem látom Magyarországban a jövőt az idő ugye meg megy.

Zsolt

Több
12 éve 6 hónapja #18623 Írta: Gergoo

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 6 hónapja #18626 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Zsolt, a kerdesem egyszerü?
Hogyan akarsz Nemetorszagban dolgozni, ha egyaltalan nem tudod a nyelvet? Hogy erted meg, mi lesz a feladat, mit mond a fönököd, a munkatarsaid?
Angolul nem mindenki beszel, es föleg nem fogjak neked külön angolul elmondani.
szia:
Eva