Németországi munkát keresek
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Merek azonban fogadni, hogy tudsz németül is!mahlzeit írta: Magyar vagyok es angolul dolgozom.
Erről ragoztunk ugyanis!
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Sajnos nem:( Nem beszelek nemetul, tanulom a nemetet. Mar kezd ciki lenni nehany ev utan, de meg mindig csak vmi kezdo szint. De meg azt sem mondhatnam, hogy en egy feher hollo vagyok, tomegevel vannak korulottem emberek akik joval regebben itt vannak es nem beszelik a nemetet. De ez NEM a kovetendo ut!! Teljesen egyetertek amikor a nemet tudast hangsulyozzatok!DECOTEXT írta:
Merek azonban fogadni, hogy tudsz németül is!mahlzeit írta: Magyar vagyok es angolul dolgozom.
Erről ragoztunk ugyanis!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
mahlzeit írta: Sajnos nem:( Nem beszelek nemetul, tanulom a nemetet. Mar kezd ciki lenni nehany ev utan, de meg mindig csak vmi kezdo szint. De meg azt sem mondhatnam, hogy en egy feher hollo vagyok, tomegevel vannak korulottem emberek akik joval regebben itt vannak es nem beszelik a nemetet. De ez NEM a kovetendo ut!! Teljesen egyetertek amikor a nemet tudast hangsulyozzatok!
Nekem ciki lenne állandóan tolmáccsal szaladgálni, mint a török nagymamák....
Hogyan vásárolsz, hogyan mész moziba, hogyan kommunikálsz? A
környezetemben szinte alig beszélnek angolul! Pontosan ezért vannak
fordítóink a cégben vagy 10 nyelvre! Angolos is van! (Niedersachsen!)
DCT
- Eva10
- Látogató
Mahlzeit, igen, a premium munkaknal sokszor eleg az angol, mint te is tapasztalod. A nemet tudas? Ha nem szükseges, akkor nem biztos, hogy gyorsan megtanulsz...
En nem jartam ugyan sokfele a vilagban, de amerre jartam, vasarolni minden nyelvtudas nelkül tudok. Na, jo, 1-2 alapszot tudok angolul, franciaul, de a kerem, köszönömnel nem sokkal többet....
Egyebkent en sem tudom megerteni, ha valaki egyaltalan nem tud nemetül, es nincs konkret allasajanlata angol nyelvü munkara, akkor miert akar itt dolgozni,, es nem angol nyelvterületen?
Sziasztok:
Eva
- Miklós
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 172
Kedveseim !!!!Köszönöm a lehetőséget! 27 éves férfi vagyok. Nem dohányzok nem iszok. Targoncavezető a szakmám ( benzines, gáz, elektromos, gyalogkíséretű ) 1 éves munkatapasztalattal rendelkezem. Mivel itthon nehéz el helyezkedni ezzel a szakmával illetve " B " jogosítványhoz kötött állások vannak ami sajnos nekem még nincs meg. Ez főleg anyagi helyzetem miatt van. Ezért úgy gondoltam mivel külföldön igen keresett ez a szakma neki vágnék. Angol alapfokú tudásom van. Tudom német nyelv területre leginkább a német amit kérnek de hát az angol még is csak világnyelv és azért csak meg tudnám magam értetni. Nyelvérzékem jó gyorsan tanulok. Amúgy is ha kint dolgozik az ember rá van kényszerülve hogy meg tanulja az ottani nyelvet.
Jelenleg nem látom Magyarországban a jövőt az idő ugye meg megy.
Zsolt
Ez volt az alaphelyzet. Hogy ebből megint hogyan hoztátok ki azt, hogy tanganyikában tudsz-e németül vásárolni és/vagy angolul dolgozni ?
Leírja, hogy:
- targoncás / jelen esetben a gyakorlati idő mindegy, a gyakorlati tudás nagyon sok mindenen ( érzék, stb .) múlik, a szakmában eltöltött idő csak az egyik tényező./
- alapfokú angol tudása van.
Én ebből a két opcióbol javasoltam Hollandiát, mert ugye raktár/elosztó van bőven, a targoncás szakmával jól boldogulna ( főleg ha közben mellétanul egy kis logisztikát ), az angol elfogadott.
"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
Miklós írta: Én ebből a két opcióbol javasoltam Hollandiát, mert ugye raktár/elosztó van bőven, a targoncás szakmával jól boldogulna ( főleg ha közben mellétanul egy kis logisztikát ), az angol elfogadott.
Nincsen jogosítványa!! ( Szerintem így kár erőlködnie, de kívánom, hogy
legyen sikere! Nem én vagyok az ellensége, hanem a munkaerőpiac!
DCT