Németországi munkát keresek

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 6 hónapja #18676 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

mahlzeit írta: Magyar vagyok es angolul dolgozom.

Merek azonban fogadni, hogy tudsz németül is!
;) Erről ragoztunk ugyanis!

DCT

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 6 hónapja #18689 Írta: mahlzeit
mahlzeit válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

DECOTEXT írta:

mahlzeit írta: Magyar vagyok es angolul dolgozom.

Merek azonban fogadni, hogy tudsz németül is!
;) Erről ragoztunk ugyanis!

Sajnos nem:( Nem beszelek nemetul, tanulom a nemetet. Mar kezd ciki lenni nehany ev utan, de meg mindig csak vmi kezdo szint. De meg azt sem mondhatnam, hogy en egy feher hollo vagyok, tomegevel vannak korulottem emberek akik joval regebben itt vannak es nem beszelik a nemetet. De ez NEM a kovetendo ut!! Teljesen egyetertek amikor a nemet tudast hangsulyozzatok!

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Több
12 éve 6 hónapja #18692 Írta: DECOTEXT

mahlzeit írta: Sajnos nem:( Nem beszelek nemetul, tanulom a nemetet. Mar kezd ciki lenni nehany ev utan, de meg mindig csak vmi kezdo szint. De meg azt sem mondhatnam, hogy en egy feher hollo vagyok, tomegevel vannak korulottem emberek akik joval regebben itt vannak es nem beszelik a nemetet. De ez NEM a kovetendo ut!! Teljesen egyetertek amikor a nemet tudast hangsulyozzatok!

Nekem ciki lenne állandóan tolmáccsal szaladgálni, mint a török nagymamák....
Hogyan vásárolsz, hogyan mész moziba, hogyan kommunikálsz? A
környezetemben szinte alig beszélnek angolul! Pontosan ezért vannak
fordítóink a cégben vagy 10 nyelvre! Angolos is van! (Niedersachsen!)

DCT

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 6 hónapja #18699 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

En ugy gondolom - Decotexttel es többekkel egyetertve, hogy az atlag munkahoz nemet nyelvterületen nemetül kell tudni. Na, nem anyanyelvi szinten, hanem olyan szinten, hogy dolgozni tudjon.Az egyszerü ember altalaban nem tud jol angolul, es a nemetet is nem ritkan tajszolassal beszeli, de a külföldi kedveert mindenki probal hochdeutschot hasznalni. Bizony jartam ugy - a mostaninal rosszabb nyelvtudassal, hogy a nemet nem ertette amit a beteg mondott, en meg igen. Erdekes, ugye? A nemet szemelyzettel a tajszolasaban beszelt, velem meg inkabb hochdeutschot. Es persze vannak kerdeseim, amikre ha valaszol, azt meg lehert erteni - ez is fontos, begyakorolni az adott szakmaban a leggyakoribb kerdeseket, valaszokat, mondatokat.
Mahlzeit, igen, a premium munkaknal sokszor eleg az angol, mint te is tapasztalod. A nemet tudas? Ha nem szükseges, akkor nem biztos, hogy gyorsan megtanulsz...
En nem jartam ugyan sokfele a vilagban, de amerre jartam, vasarolni minden nyelvtudas nelkül tudok. Na, jo, 1-2 alapszot tudok angolul, franciaul, de a kerem, köszönömnel nem sokkal többet....
Egyebkent en sem tudom megerteni, ha valaki egyaltalan nem tud nemetül, es nincs konkret allasajanlata angol nyelvü munkara, akkor miert akar itt dolgozni,, es nem angol nyelvterületen?
Sziasztok:
Eva

Több
12 éve 6 hónapja #18702 Írta: Miklós
Miklós válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Köszönöm a lehetőséget! 27 éves férfi vagyok. Nem dohányzok nem iszok. Targoncavezető a szakmám ( benzines, gáz, elektromos, gyalogkíséretű ) 1 éves munkatapasztalattal rendelkezem. Mivel itthon nehéz el helyezkedni ezzel a szakmával illetve " B " jogosítványhoz kötött állások vannak ami sajnos nekem még nincs meg. Ez főleg anyagi helyzetem miatt van. Ezért úgy gondoltam mivel külföldön igen keresett ez a szakma neki vágnék. Angol alapfokú tudásom van. Tudom német nyelv területre leginkább a német amit kérnek de hát az angol még is csak világnyelv és azért csak meg tudnám magam értetni. Nyelvérzékem jó gyorsan tanulok. Amúgy is ha kint dolgozik az ember rá van kényszerülve hogy meg tanulja az ottani nyelvet.
Jelenleg nem látom Magyarországban a jövőt az idő ugye meg megy.

Zsolt

Kedveseim !!!!
Ez volt az alaphelyzet. Hogy ebből megint hogyan hoztátok ki azt, hogy tanganyikában tudsz-e németül vásárolni és/vagy angolul dolgozni ? :blink: :woohoo: :evil:
Leírja, hogy:
- targoncás / jelen esetben a gyakorlati idő mindegy, a gyakorlati tudás nagyon sok mindenen ( érzék, stb .) múlik, a szakmában eltöltött idő csak az egyik tényező./
- alapfokú angol tudása van.
Én ebből a két opcióbol javasoltam Hollandiát, mert ugye raktár/elosztó van bőven, a targoncás szakmával jól boldogulna ( főleg ha közben mellétanul egy kis logisztikát ), az angol elfogadott.

"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Több
12 éve 6 hónapja #18707 Írta: DECOTEXT

Miklós írta: Én ebből a két opcióbol javasoltam Hollandiát, mert ugye raktár/elosztó van bőven, a targoncás szakmával jól boldogulna ( főleg ha közben mellétanul egy kis logisztikát ), az angol elfogadott.

Nincsen jogosítványa!! (B) Szerintem így kár erőlködnie, de kívánom, hogy
legyen sikere! Nem én vagyok az ellensége, hanem a munkaerőpiac!

DCT