Németországi munkát keresek
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Szerintem induljatok haza! Itt a BRD-ben mindig lesz próbaidö és mindig a munkadónak kell, hogy megfeleljetek s nem forditva! Teljesen törvényes, hogy a póbaidö vége elött elküldenek. (Indok nélkül is!) A munka minösége nem a ti értékeléseteken múlik, a munkaadó mondja meg, hogy jó e vagy sem. Ami otthon szuper jó volt, az itt lehet rossz!!Lilli írta: Sajnos munkánk nem felelt meg és a betanulási időszakban jelezték úgy látják nekünk nem fog menni az Ő ELVÁRÁSAIKNAK MEGFELELŐEN a mi
teljesítményünk ,ezért megválnak Tőlünk. Jelzem csupán nyelvtudásunk
csekélysége, és az előirt próbaidő meg nem adása számomra óriási
csalódást okozott, hiszen odahaza évekig komissióztam és tudom,hogy pár
nap múlva belejöttem volna!Egyszóval most itt vagyunk munkánk nincs ,otthon úgy szintén nincs,segítségetek kérném tudnátok-e azonnal , szobalányi, takarítói, gyári , mező
és állatgazdaságban valós munkát ajánlani???
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- hajcsi
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 18
Hajcsi
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- Eva10
- Látogató
Szoval milyen elöirt probaidöre gondoltal, amit nem kaptatok meg?
szia:
Eva
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
- Köszönetek: 382
tanácsot tudok adni, konkrét munkát nem.
Szóval az egyik lehetőség lenne a Zav-ot felhívni, és rákérdezni, hogy mit tudnak érted tenni, mégpedig háztartási kisegítőként(vagy nevezhetjük idősgondozónak is).
ZAV-Auslandsvermittlung Bonn
Info-Center
Besucheradresse
Villemombler Str. 76
D - 53123 Bonn
Tel: 0228 713 1313
Fax: 0228 713 270 1111
E-Mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mo-Fr 08.00-18.00 Uhr
Másik lehetőség lenne kicsit elrugaszkodni a mostani lakóhelyedtől, (mármint először képzeletben), fellapozni az arbeitsagentur honlapját, és jelentkezni minden olyan helyen, ahol a mosogatói álláshoz szállás is párosul..
jobboerse.arbeitsagentur.de/
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Probalj meg ertoen olvasni es ne a szamba adni olyat amit NEM mondtam! A kornyezetem szo szerint ertendo, meg a szomszedom is benne van. Mas megertette!DECOTEXT írta:
Nem a munkahelyedre gondoltam! Azt meg meséld máshol, hogy az ország területén van olyan hely ahol az angolt előnyben részesítik! Az munkahelyeden 7-8 órat vagy (max), a munkahelyeden kívül legalább 15-16-ot/nap, plusz a hétvégén 48 órát, s a német a hivatalos nyelv mindenhol.mahlzeit írta: Az en kornyezetemben az a ciki, ha valaki nem beszel angolul es ez vonatkozik a nemetekre is.
Amúgy nekem abszolult mindegy a dolog! Tény,
hogy Németroszágban kell a német nyelv, de angol
nélkül nagyon jól elélhetnek itt 83 millióan......!
De latom felesleges barmilyen temat feszegetni ami kivul esik a latokorodon. Amit nem latsz az ugysem letezik:)