Németországi munkát keresek

Több
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #19798 Írta: Agi104
Agi104 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!

Most regisztráltam a fórumra és elolvastam néhány hozzászólást, amik megmondom őszintén, nagyon tetszettek.
Én is itt élek és dolgozom Németországban, mint exam. Krankenschwester. Szakképzett mentőápoló a szakmám.
Szeretnék a tanácsot vagy éppen a segítséget kérni.
Jelenleg ahol dolgozom, egy idősek otthona de váltani szeretnék.A kollégák rettentő barátságtalanok és nem jó így ebben a szakmában dolgozni. Szeretném végre nyugodtan végezni a munkámat, ahogy kell, nem pedig folyton piszkálódva.
A németet tanultam és most már merem azt mondani, hogy talán alap szinten beszélem.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #19806 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Agi104 írta: .A kollégák rettentő barátságtalanok és nem jó így ebben a szakmában dolgozni. Szeretném végre nyugodtan végezni a munkámat, ahogy kell, nem pedig folyton piszkálódva. A németet tanultam és most már merem azt mondani, hogy talán alap szinten beszélem.

A nagy helyzet, hogy ebben a szakmában nagy a hiány, de mivel meglehetősen sok a munka és nem is könnyű, viszont a keresetek alacsonyak, így hamar elmérgesedik a helyzet! (Máshol sem lesz sokkal jobb a helyzet.) Ha ehez az jön, hogy a keleti részen vagy, akkor nem kevesen vannak akik úgy tekintenek rád, hogy "az a külföldi aki elveszi a németektől a munkahelyet". Természetsen ez butaság, mert a nehéz munkára nem megy el a német. vagy nem szivesen! 1500 péktanulót vettek volna fel tavaj, ha lett volna jelentkező (idén már 2000 felett van a hiány) , a másik oldalon meg ott van 15 ezer tanuló akik "nem találtak" továbbtanulásra helyet.....

DCT

Több
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #19819 Írta: Agi104
Agi104 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Köszönöm a választ, teljesen igazad van!
De én még reménykedem, hogy találok másik munkát akár a szakmámban, akár nem, mert ami itt folyik, már egyszerűen tarthatatlan.

• malkocsjozsef
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #19826 Írta: malkocsjozsef
malkocsjozsef válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!!!
Googlébe keresgéltem ép.bontásokat és bizonyos gyártelepi épületek bontásához kerestek válalkozókat pár nappal ezelőtt.Tudja valaki hogyan találhatnék rá erre a hirdetésre????

Több
12 éve 5 hónapja #19827 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Böngésződ előzményeiben (Ctrl+H) ;)

• nyaki
  • nyaki profilkép
  • Nem elérhető
  • New Member
  • New Member
  • Az élet nem is bonyolult, csak azzá teszik!!!!!
Több
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #19841 Írta: nyaki
nyaki válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Üdv Mindenki!
45 éves villanyszerelő vagyok, Érintésvédelmi Szabványossági Felülvizsgáló papírral, valamint RTV műszerész és Vezetékes távközléstechnikai műszerész és számítógép műszerész, szoftverüzemeltetői végzettséggel és gyakorlatokkal. Angolul,németül és oroszul tanultam, de nem vizsgáztam le egyikből sem. A németet nem használtam 20 éve, az angolt is csak annyira, hogy a neten és a szakmai életben kiigazodjak, de szerintem rövid időn belül belejöhetek, csakúgy, mint az oroszba, amikor ki kellet járjak a munkám miatt.