Németországi munkát keresek
- Agi104
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #19798
Írta: Agi104
Agi104 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok!
Most regisztráltam a fórumra és elolvastam néhány hozzászólást, amik megmondom őszintén, nagyon tetszettek.
Én is itt élek és dolgozom Németországban, mint exam. Krankenschwester. Szakképzett mentőápoló a szakmám.
Szeretnék a tanácsot vagy éppen a segítséget kérni.
Jelenleg ahol dolgozom, egy idősek otthona de váltani szeretnék.A kollégák rettentő barátságtalanok és nem jó így ebben a szakmában dolgozni. Szeretném végre nyugodtan végezni a munkámat, ahogy kell, nem pedig folyton piszkálódva.
A németet tanultam és most már merem azt mondani, hogy talán alap szinten beszélem.
Most regisztráltam a fórumra és elolvastam néhány hozzászólást, amik megmondom őszintén, nagyon tetszettek.
Én is itt élek és dolgozom Németországban, mint exam. Krankenschwester. Szakképzett mentőápoló a szakmám.
Szeretnék a tanácsot vagy éppen a segítséget kérni.
Jelenleg ahol dolgozom, egy idősek otthona de váltani szeretnék.A kollégák rettentő barátságtalanok és nem jó így ebben a szakmában dolgozni. Szeretném végre nyugodtan végezni a munkámat, ahogy kell, nem pedig folyton piszkálódva.
A németet tanultam és most már merem azt mondani, hogy talán alap szinten beszélem.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #19806
Írta: DECOTEXT
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
A nagy helyzet, hogy ebben a szakmában nagy a hiány, de mivel meglehetősen sok a munka és nem is könnyű, viszont a keresetek alacsonyak, így hamar elmérgesedik a helyzet! (Máshol sem lesz sokkal jobb a helyzet.) Ha ehez az jön, hogy a keleti részen vagy, akkor nem kevesen vannak akik úgy tekintenek rád, hogy "az a külföldi aki elveszi a németektől a munkahelyet". Természetsen ez butaság, mert a nehéz munkára nem megy el a német. vagy nem szivesen! 1500 péktanulót vettek volna fel tavaj, ha lett volna jelentkező (idén már 2000 felett van a hiány) , a másik oldalon meg ott van 15 ezer tanuló akik "nem találtak" továbbtanulásra helyet.....Agi104 írta: .A kollégák rettentő barátságtalanok és nem jó így ebben a szakmában dolgozni. Szeretném végre nyugodtan végezni a munkámat, ahogy kell, nem pedig folyton piszkálódva. A németet tanultam és most már merem azt mondani, hogy talán alap szinten beszélem.
DCT
- Agi104
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #19819
Írta: Agi104
Agi104 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Köszönöm a választ, teljesen igazad van!
De én még reménykedem, hogy találok másik munkát akár a szakmámban, akár nem, mert ami itt folyik, már egyszerűen tarthatatlan.
De én még reménykedem, hogy találok másik munkát akár a szakmámban, akár nem, mert ami itt folyik, már egyszerűen tarthatatlan.
- malkocsjozsef
- Látogató
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #19826
Írta: malkocsjozsef
malkocsjozsef válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok!!!
Googlébe keresgéltem ép.bontásokat és bizonyos gyártelepi épületek bontásához kerestek válalkozókat pár nappal ezelőtt.Tudja valaki hogyan találhatnék rá erre a hirdetésre????
Googlébe keresgéltem ép.bontásokat és bizonyos gyártelepi épületek bontásához kerestek válalkozókat pár nappal ezelőtt.Tudja valaki hogyan találhatnék rá erre a hirdetésre????
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
12 éve 5 hónapja #19827
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Böngésződ előzményeiben (Ctrl+H)
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- nyaki
- Nem elérhető
- New Member
- Az élet nem is bonyolult, csak azzá teszik!!!!!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 3
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #19841
Írta: nyaki
nyaki válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Üdv Mindenki!
45 éves villanyszerelő vagyok, Érintésvédelmi Szabványossági Felülvizsgáló papírral, valamint RTV műszerész és Vezetékes távközléstechnikai műszerész és számítógép műszerész, szoftverüzemeltetői végzettséggel és gyakorlatokkal. Angolul,németül és oroszul tanultam, de nem vizsgáztam le egyikből sem. A németet nem használtam 20 éve, az angolt is csak annyira, hogy a neten és a szakmai életben kiigazodjak, de szerintem rövid időn belül belejöhetek, csakúgy, mint az oroszba, amikor ki kellet járjak a munkám miatt.
45 éves villanyszerelő vagyok, Érintésvédelmi Szabványossági Felülvizsgáló papírral, valamint RTV műszerész és Vezetékes távközléstechnikai műszerész és számítógép műszerész, szoftverüzemeltetői végzettséggel és gyakorlatokkal. Angolul,németül és oroszul tanultam, de nem vizsgáztam le egyikből sem. A németet nem használtam 20 éve, az angolt is csak annyira, hogy a neten és a szakmai életben kiigazodjak, de szerintem rövid időn belül belejöhetek, csakúgy, mint az oroszba, amikor ki kellet járjak a munkám miatt.