Németországi munkát keresek
- Szilvi
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 160
avaya írta: Szia,
mind a munkalehetőségekkel kapcsolatos tapasztalatokról, mind a szállásokról rengeteg hozzászólás van a fórumon. A bal oldalon a kép alatt van egy "keresés" fül, kattints rá, írd be hogy mire vagy kíváncsi ( munka, állás vagy szállás, albérlet, lakás stb és ) kiadja az összes ezekkel kapcsolatos beírást, így mindent megtudsz.
Köszönöm a válaszod, igen találtam sok mindent de sajnos konkrétan Coesfeld-ben élő vagy dolgozó emberkétől tapasztalatot még nem. De keresem folyamatosan.
Judit
Kedves Judit,
nem írtad le mivel foglalkozol, és azt sem, hogy mire vagy kíváncsi a munkával és a szállással kapcsolatban, ezért tanácsoltam, hogy használd a keresőt, hátha a kérdéseidre ott megtalálod a választ. megnéztem, és itt senki sem írt erről a városról, ezért javaslom használt a google, yahoo, vagy egyéb keresőket a neten, hátha szerencséd lesz, és írt valaki onnan olyat, amit használni tudsz.
Szia
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- avaya
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 9
Valóban nem sok konkrétumot írtam, valószínűleg csak valamilyen fizikai munka jöhet egyenlőre szóba, a nyelvtudásom még elég kezdetleges és Magyarországon pedig ügyintéző vagyok amit kint nyilván nem tudok kamatoztatni. Köszönöm, hogy te is megnézted a keresőt. Nem hagyom annyiban és még az is lehet valaki majd csak ír itt is. Nagyon köszönöm!
Judit
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Kedves Judit!avaya írta: Valóban nem sok konkrétumot írtam, valószínűleg csak valamilyen fizikai munka jöhet egyenlőre szóba, a nyelvtudásom még elég kezdetleges és Magyarországon pedig ügyintéző vagyok amit kint nyilván nem tudok kamatoztatni.
Már nagyon sokszor leirtam (leírtuk), hogy vedd azt is figyelembe, hogy az NSZK-ban kb. 3 millió munkanélküli van, s ennek 2/3-a képzetlen, vagy olyan szakmája van ami sehol nem kell. Ebből következik, hogy fizikai munkásból van elég! Ráadásul a legtöbben anyanyelvi szintem beszélk a németet! (Azt sem lehet figyelmen kivűl hagyni, hogy további 27 országból érkeznek fizikai munkások így az esélyedet szerintem, nem lehet százalékban kifelyezni!)
Kérdésem: mi az hogy "ügyintéző".? Én is az vagyok állandóan. Minden ügyemet magam intézem, sőt, néha másét is! Milyen végzettség kell ehez? Lehet, hogy van egy 5. szakmám is, ugyanis a magyar fogalmak szerint majdnem "informatikus" is vagyok...Hol voltál "ügyintéző" és milyen ügyeket kellett intézned??
DCT
- avaya
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 9
Érettségim van szakma nélkül, és jelenleg egy távközlési cégnél dolgozom. Ezért írtam, hogy biztos csak fizikai munka lehetne. Igyekszem mindig friss információkhoz jutni akár itt a fórumon is és nagyjából látom az esélyeimet de ettől még szeretnék én is kint munkát vállalni. Területileg jó lenne a fentebb írt településeken dolgozni de ha máshol adódik munkalehetőség nem fogom visszautasítani.
- Hubert
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
- Eva10
- Látogató
Nem lehetseges, hogy te mas adocsoportba tartozol, mint az elödeid, ezert kevesebb a nettod?
szia:
Eva