Németországi munkát keresek

Több
12 éve 5 hónapja #20427 Írta: zsocaz0rrr
zsocaz0rrr válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

a teljesítmény bér még jobb lenne.. 2 éve mondom a főnökömnek hogy teljesítmény bérbe szeretnék dolgozni,de nem akar bele egyezni, egy nap képes vagyok leglettelni 150 négyzetmétert, ha nincsenek csövek,de hát úgy már nem érné meg a főnöknek, így meg kiszúrja a szememet 7ezer forinttal, mennyi kezdő tőke szükséges egy ilyen németországi kiruccanáshoz?

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 5 hónapja #20428 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

zsocaz0rrr írta: a teljesítmény bér még jobb lenne.. 2 éve mondom a főnökömnek hogy teljesítmény bérbe szeretnék dolgozni,de nem akar bele egyezni, egy nap képes vagyok leglettelni 150 négyzetmétert, ha nincsenek csövek,de hát úgy már nem érné meg a főnöknek, így meg kiszúrja a szememet 7ezer forinttal, mennyi kezdő tőke szükséges egy ilyen németországi kiruccanáshoz?

Hát ez sok mindentől függ. Egy pár infó.
Vegyük úgy hogy azonnal lesz munkahelyed és egydül vagy. (Tehát a keresési időszakot utólag add hozzá) Ez azt jelenti hogy :
I. Min. egy hónapig meg kell élned az első fizuig.
II. Egy havi lakbér (vegyük úgy hogy közvetítő nélküli) a bérlakásra + 3 havi kaució.
III. Az olcsóbb kérók nem butorozottak, igy kell valamin aludnod, stb.
IV. Ha nem ott laksz (s rendszerint igy van) ahol dogozol, kell egy kisebb kocsit is tartani.
Ez össz., ha nem drága a kéró (300-400 euró/hó rezsi nélkül) akkor is 2000-3000 euró indulásnál. (Ha van ismerősöd aki magához vesz, találsz egy WG-t, vagy a munkahelyed ad munkásszállást, akkor lényegesen olcsóbban is ki lehet jönni a kezdeti időszakban de én inkább rátartással számolnám az indulótőkét, nehogy elfogyjon idő előtt! Inkább több legyen, mint kevesebb!!)

Ha viszont drága területre mész, akkor ez nem elég,
s ennek többszöröse is kellhet: München, Hamburg.

DCT

Több
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #20440 Írta: zola2
zola2 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!
Burkolással foglalkozunk itt Deggendorf környékén,de most váltani szeretnénk,merre induljunk?

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 5 hónapja #20441 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

zola2 írta: Sziasztok! Burkolással foglalkozunk itt Deggendorf környékén, de most váltani szeretnénk, merre induljunk?

Hát először délnyugati irányba, a Duna felé az A92-es autópályán. Ha közeledtek az A3-hoz döntsétek el, hogy északnyugtra (Regensburg), délnyugatra (München) vagy délkeletre (Passau) akartok menni...

DCT
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Maya

Több
12 éve 5 hónapja #20446 Írta: zola2
zola2 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Köszi,nem erre gondoltam. Munkát hol érdemes nézni,közvetitöt hol találok?

Több
12 éve 5 hónapja #20447 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Ne viccelj már! Több százezer munkarőközvetítő fedi le a német munkaerőpiac minimum 70%-át és nem tudod merre keress? Mindenesetre amíg nem futtok össze egyikkel sem, szerintem itt kezdjétek: Németországi munka ;)