Németországi munkát keresek
- laolaj
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 45
Hubert írta: Sziasztok, s üdv mindenkinek! Jelenleg én Deggendorfban dolgozom, havi 812 euróért, lovak mellett, s az a lényeg, h az elődöm elődje 1100 nettót, elődöm 900 nettót, én pedig 812 nettót kapok, tehát nagyon sovány Tapasztalatom az van elég, a nyelvet szintén jól beszélem, tehát több területen tudnék dolgozni, csak a lényeg, hogy tisztességes fizetésért, mert az valljuk be a béka feneke alatt van, s én már egy kicsit besokalltam ettől, mert nem ez az első hely ahol ezt megteszik velem.
Szia.
Azt még nem is részletezted, hogy 812€ és mellé van e valami? (szállás, étkezés) ezeket ne feledjük el mert sokat nyom a latba! Illetve munka óráid száma is fontos. Nem mindegy, hogy heti 40 vagy 30 vagy 50óra!.
Ha jól beszéled a németet akkor miért nem veszed kézbe ügyeid?
Ötlet: elmész egy munkaerő közvetítőhöz.
Az, hogy ennyit kapsz az annak köszönhető, hogy ennyiért adtad el magad ahogy már párszor DCT is említtette itt a fórumon! Tudom olykor örül az ember hova van munkája, de ha tudod hogy az elődök mennyit kaptak akkor legyen képeden bőr, hisz nekik volt azért adnak ennyit!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Hubert
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
- Hubert
- Nem elérhető
- New Member
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
200-300 eurót adjál hozzás, ha WG lenne és 400-500-at (min) ha lakásod lenne,Hubert írta: Szia! Hát azt, h mennyit kaptak azt én akkor tudtam meg, amikor már bő egy hónapja dolgoztam itt. Szállást kapok, de a többit magamnak állom. Napi 9 órát dolgozom, hatnapos munkahetekben. Természetesen máshol is intézem ezt a kérdést, csak gondoltam itt is utánakérdeztem.
(jobb esetben rezsivel). Ha még a rezsit is külön számolom akkor már nem
néz ki annyira rosszul! Természetsen ezzel nem fogsz sok mindent "elgörgetni"
így azt ajánlom, ha a munka amúgy jó, kérj többet, vagy keress mást. Ha rám
hallgatsz akkor előbb mást keresel, hogy legyen egy adú a kezedben....
Bennem felmerül a kérdés autómatikusan, hogy be vagy e jelentve, mert ez bayorországi
bérnek valóban nem nagy durranás!! Ennek nézz utána, mert ha nem akkor gány van!
DCT
- ferrarigeo71
- Nem elérhető
- New Member
Munkát keresek Németországban mint Kamion vagy bus sofor...
- Hubert
- Nem elérhető
- New Member