Németországi munkát keresek
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Tegyük hozzá, hogy ráadásul a rosszul kiválasztott munkaerőpiac.DECOTEXT írta: Nem én vagyok az ellensége, hanem a munkaerőpiac!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Probalj meg egy kicsit elvonatkoztatni! Sajat tapasztalatbol altalanositani modszer, nem mindig a helyes eredmenyt adja! Az en kornyezetemben az a ciki, ha valaki nem beszel angolul es ez vonatkozik a nemetekre is:)DECOTEXT írta:
mahlzeit írta: Sajnos nem:( Nem beszelek nemetul, tanulom a nemetet. Mar kezd ciki lenni nehany ev utan, de meg mindig csak vmi kezdo szint. De meg azt sem mondhatnam, hogy en egy feher hollo vagyok, tomegevel vannak korulottem emberek akik joval regebben itt vannak es nem beszelik a nemetet. De ez NEM a kovetendo ut!! Teljesen egyetertek amikor a nemet tudast hangsulyozzatok!
Nekem ciki lenne állandóan tolmáccsal szaladgálni, mint a török nagymamák....
Hogyan vásárolsz, hogyan mész moziba, hogyan kommunikálsz? A
környezetemben szinte alig beszélnek angolul! Pontosan ezért vannak
fordítóink a cégben vagy 10 nyelvre! Angolos is van! (Niedersachsen!)
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Nem a munkahelyedre gondoltam! Azt meg meséld máshol, hogy az ország területén van olyan hely ahol az angolt előnyben részesítik! Az munkahelyeden 7-8 órat vagy (max), a munkahelyeden kívül legalább 15-16-ot/nap, plusz a hétvégén 48 órát, s a német a hivatalos nyelv mindenhol.mahlzeit írta: Az en kornyezetemben az a ciki, ha valaki nem beszel angolul es ez vonatkozik a nemetekre is.
Amúgy nekem abszolult mindegy a dolog! Tény,
hogy Németroszágban kell a német nyelv, de angol
nélkül nagyon jól elélhetnek itt 83 millióan......!
DCT
- Miklós
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 172
Kedves DCT !Nincsen jogosítványa!! ( Szerintem így kár erőlködnie, de kívánom, hogy
legyen sikere! Nem én vagyok az ellensége, hanem a munkaerőpiac!
Jogos. Nem mondtam, hogy az ellensége vagy, általánoságban ráadásul igazad is van.
Azonban Hollandiában alap angollal és targoncás papírral szintén nem agysebészként fog dolgozni, és mivel hivatkozott a szükös anyagi helyzetre, gondolom uitzendbureau-n keresztül fog csak munkát találni. Máshogy esélytelen.
Ha viszont így tesz, az esetek túlnyomó részében biztosított a szállás és a munkahelyre szállítás. A szállás minőségét és a szállítás milyenségét inkább hagyjuk, olyan amilyen, de van és valahogy el tudja kezdeni a külföldi munkát.
Szintén jogos. Hogy miért ide írt, rejtély, de legalább segítettünk valamit.Tegyük hozzá, hogy ráadásul a rosszul kiválasztott munkaerőpiac.
"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza
- peteratde
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 141
DECOTEXT írta:
Nem a munkahelyedre gondoltam! Azt meg meséld máshol, hogy az ország területén van olyan hely ahol az angolt előnyben részesítik! Az munkahelyeden 7-8 órat vagy (max), a munkahelyeden kívül legalább 15-16-ot/nap, plusz a hétvégén 48 órát, s a német a hivatalos nyelv mindenhol.mahlzeit írta: Az en kornyezetemben az a ciki, ha valaki nem beszel angolul es ez vonatkozik a nemetekre is.
Amúgy nekem abszolult mindegy a dolog! Tény,
hogy Németroszágban kell a német nyelv, de angol
nélkül nagyon jól elélhetnek itt 83 millióan......!
Nézd DCT, egy bizonyos kultúrális, értelmiségi környezetben még Mo-in is ciki, ha valaki nem ért és beszél, legalább egy vagy két világnyelven. Szerintem erre gondolt mahlzeit.
“Nem akkor leszünk magabiztosak, ha mindig igazunk van, hanem akkor, ha nem félünk a tévedéstől”
- Lilli
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Reclinghausenben.Múlt hétvégén érkeztünk és a héten dolgoztunk
raktárban joghurtokat,tejet,sajtokat,felvágottakat pakoltunk
megrendelések szerint.
Sajnos munkánk nem felelt meg és a betanulási időszakban jelezték úgy
látják nekünk nem fog menni az Ő ELVÁRÁSAIKNAK MEGFELELŐEN a mi
teljesítményünk ,ezért megválnak Tőlünk.Jelzem csupán nyelvtudásunk
csekélysége,és az előirt próbaidő meg nem adása számomra óriási
csalódást okozott,hiszen odahaza évekig komissióztam és tudom,hogy pár
nap múlva belejöttem volna!
Egyszóval most itt vagyunk munkánk nincs ,otthon úgy szintén nincs,
segítségetek kérném tudnátok-e azonnal ,szobalányi,takarítói,gyári ,mező
és állatgazdaságban valós munkát ajánlani???