Németországi munkát keresek
- zsuzsanka
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 5 hónapja - 13 éve 5 hónapja #5371
Írta: zsuzsanka
zsuzsanka válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Fizióterápiás asszisztensként szeretnék elhelyezkedni.Tud valaki segíteni,hogy hol keressek az álláshirdetéseknél? Köszi előre is!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- rigo
- Látogató
13 éve 5 hónapja #5415
Írta: rigo
rigo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
üdv
írtam be jó régen, azóta sem találtam semmit, ami a szakmámba illik.
úgy látszik minket csak robotmunkára vesznek fel.
mondjuk a "nem beszélek semmilyen nyelvet bármilyen németországi munkalehetőség érdekel" fórumhozzászólások alapján nem is csodálom.
miért baj az, hogy magasan képzett informatikus vagyok félbehagyott programozó matematikus diplomával 2 felsőfokú nyelvtudással és ... viszonylag gyorsan megtanulok/felfogok bármit és nem találok magamnak munkát odakinn egy éve?
ja, mert lehet, hogy (majdnem)egyenlő esélyeket kívánok és (majdnem)egyenlő fizetést, nem pedig napi 12óra, heti 6nap munkáért 800eurót kapni!?
írtam be jó régen, azóta sem találtam semmit, ami a szakmámba illik.
úgy látszik minket csak robotmunkára vesznek fel.
mondjuk a "nem beszélek semmilyen nyelvet bármilyen németországi munkalehetőség érdekel" fórumhozzászólások alapján nem is csodálom.
miért baj az, hogy magasan képzett informatikus vagyok félbehagyott programozó matematikus diplomával 2 felsőfokú nyelvtudással és ... viszonylag gyorsan megtanulok/felfogok bármit és nem találok magamnak munkát odakinn egy éve?
ja, mert lehet, hogy (majdnem)egyenlő esélyeket kívánok és (majdnem)egyenlő fizetést, nem pedig napi 12óra, heti 6nap munkáért 800eurót kapni!?
- Csokma
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
13 éve 5 hónapja #5417
Írta: Csokma
Csokma válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok!
Olvasom itt, hogy 95e román szedi lázasan az epret Németországban, úgy, hogy a románoknak nincs is korlátlan munkavállási lehetőségük ott.
Kérdésem: magyarok nem mehetnének mezőgazdasági munkára oda?..ha igen, hol lehet jelentkezni?
Válaszokat megköszönöm.
Olvasom itt, hogy 95e román szedi lázasan az epret Németországban, úgy, hogy a románoknak nincs is korlátlan munkavállási lehetőségük ott.
Kérdésem: magyarok nem mehetnének mezőgazdasági munkára oda?..ha igen, hol lehet jelentkezni?
Válaszokat megköszönöm.
- Eva10
- Látogató
13 éve 5 hónapja - 13 éve 5 hónapja #5423
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia zsuzsanka,
en ezt talaltam:
persze nem tudom, hogy mennyire fogadjak el a vegzettsegedet.
szia:
Eva
en ezt talaltam:
http://berufenet.arbeitsagentur.de/berufe/berufId.do;jsessionid=ljX6TQ8FnpQrgCXvBjfM4LP3mHL8TqCsD9RqYphVnFJ3Fm2zMyp1!608585854?_pgnt_act=goToAnyPage&_pgnt_pn=0&_pgnt_id=resultShort&status=S
szia:
Eva
- Eva10
- Látogató
13 éve 5 hónapja #5425
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia rigo,
Gondolkoztal-e mar azon, hogy esetleg folytatnad a tanulmanyaidat - nemet egyetemen. Mellette is talalhatsz munkat.
szia;
Eva
Gondolkoztal-e mar azon, hogy esetleg folytatnad a tanulmanyaidat - nemet egyetemen. Mellette is talalhatsz munkat.
szia;
Eva
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 382
13 éve 5 hónapja #5426
Írta: Maya
Maya válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
A románok azzal a szezonális munkavállalási engedéllyel jönnek ki, amire májusig nekünk is szükségünk volt a kijövetelhez.
www.afsz.hu/engine.aspx?page=ak_allasajanl_eu_nemeto
ec.europa.eu/eures/home.jsp?lang=hu
Mindkét oldalon találsz munkát, hogy eperszedés van-e rajta momentán, azt nem tudom. Az EURES honlapján már én is találtam munkát, sikerült elhelyezkednem vele.
Keress vissza a hozzászólások között, minden esetleges kérdésedre választ találsz.
Meg amit már oly gyakran mondtam: legyen kitartásod, nyelvtudásod, és megtakarított pénzed.
Ezek nélkül ne vágjon bele senki, és ne számítson rá, hogy magyar munkaadóval kijöhet, mert sok a becsapás, az ígérgetés.
www.afsz.hu/engine.aspx?page=ak_allasajanl_eu_nemeto
ec.europa.eu/eures/home.jsp?lang=hu
Mindkét oldalon találsz munkát, hogy eperszedés van-e rajta momentán, azt nem tudom. Az EURES honlapján már én is találtam munkát, sikerült elhelyezkednem vele.
Keress vissza a hozzászólások között, minden esetleges kérdésedre választ találsz.
Meg amit már oly gyakran mondtam: legyen kitartásod, nyelvtudásod, és megtakarított pénzed.
Ezek nélkül ne vágjon bele senki, és ne számítson rá, hogy magyar munkaadóval kijöhet, mert sok a becsapás, az ígérgetés.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Csokma