Németországi munkát keresek
- Nencike
- Látogató
13 éve 5 hónapja #5459
Írta: Nencike
Nencike válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia Zoli!
Mi párommal április végén jöttünk ki! Mondjuk neki fix melója van,így "van időm" próbálkozni. Én is angolul beszélek bár német alapom van és júliban kezdem a nyelvkurzust. Sajnos tapasztalat,angol csak akkor előny ha németül nem nagyon tudsz-megértetni magad,de munkavállalásra nem alkalmas.
Megértem,hogy nem szerettek kint lenni,én a céges munkámat hagytam ott mert már nem tudtam elviselni a párás,esős,koszos Angliát,bár ha most az a fizum lenne a párom keresete mellett...
Tehát,nyelvtudás kell mondhatnám,hogy minimum alap...de mi számít alapnak? Mert jó pár dolgot eltudok mondani már én is,de nem értem meg őket,szóval... De azt nem szabad,hogy csak úgy kijönni,legalábbis mi úgy biztosan nem vágtunk volna útnak!
jah majd el felejtettem,lakást nézegetni itt tudtok:
www.wg-gesucht.de/1-zimmer-wohnungen-in-Frankfurt.41.1.0.0.html
és a GALERIEAMSICHT-re menjetek rá,mert ott képesen kiadja,ha a Google Chrome-mal nyitjátok meg a linket,letudjátok fordítaniis az oldalt,nem mindig értelmes,de előnyösebb
Egy kalappal!
Mi párommal április végén jöttünk ki! Mondjuk neki fix melója van,így "van időm" próbálkozni. Én is angolul beszélek bár német alapom van és júliban kezdem a nyelvkurzust. Sajnos tapasztalat,angol csak akkor előny ha németül nem nagyon tudsz-megértetni magad,de munkavállalásra nem alkalmas.
Megértem,hogy nem szerettek kint lenni,én a céges munkámat hagytam ott mert már nem tudtam elviselni a párás,esős,koszos Angliát,bár ha most az a fizum lenne a párom keresete mellett...
Tehát,nyelvtudás kell mondhatnám,hogy minimum alap...de mi számít alapnak? Mert jó pár dolgot eltudok mondani már én is,de nem értem meg őket,szóval... De azt nem szabad,hogy csak úgy kijönni,legalábbis mi úgy biztosan nem vágtunk volna útnak!
jah majd el felejtettem,lakást nézegetni itt tudtok:
www.wg-gesucht.de/1-zimmer-wohnungen-in-Frankfurt.41.1.0.0.html
és a GALERIEAMSICHT-re menjetek rá,mert ott képesen kiadja,ha a Google Chrome-mal nyitjátok meg a linket,letudjátok fordítaniis az oldalt,nem mindig értelmes,de előnyösebb
Egy kalappal!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nencike
- Látogató
13 éve 5 hónapja #5460
Írta: Nencike
Nencike válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia Kisné!
Köszönöm a linket,rá is nézek!
Szerintem ne aggódj,csak higyj benne! Ha megígérte a cég úgy is lesz!
Én most a nyelvkurzust várom nagyon,sokat remélek a 2 hónaptól.
Üdvözöllek,és köszönöm a segítségedet!
Köszönöm a linket,rá is nézek!
Szerintem ne aggódj,csak higyj benne! Ha megígérte a cég úgy is lesz!
Én most a nyelvkurzust várom nagyon,sokat remélek a 2 hónaptól.
Üdvözöllek,és köszönöm a segítségedet!
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 383
13 éve 5 hónapja - 13 éve 5 hónapja #5478
Írta: prosperus
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Kedves Agi,
azon hölgyek akik nalunk jelentkeztek registralva vannak.
Ugy lett volna ,hogy valtjuk le a Romanokat juni 01-el, de mivel nem tudtunk összeallitani egy 20-as csapatot igy meghosszabbitottak szerzödesüket.
azon hölgyek akik nalunk jelentkeztek registralva vannak.
Ugy lett volna ,hogy valtjuk le a Romanokat juni 01-el, de mivel nem tudtunk összeallitani egy 20-as csapatot igy meghosszabbitottak szerzödesüket.
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- Csokma
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
13 éve 5 hónapja #5498
Írta: Csokma
Csokma válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Most jöttem haza nemrég Székelyudvarhelyről, ott egész iparág alakult ki a külföldi munkavállalásra. Van egy cég aki ott kint magyar állampolgárokat keres Hollandiába, jelentkeztem is, de egész nagy Erdélyországban csak 6 voltunk ilyenek, kettő időközben meggondolta magát, így 4 emberért nem indították a csoportot. Mezőgazdasági munka lett volna: eperszedés.
- mozgatomi
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
13 éve 5 hónapja - 13 éve 5 hónapja #5504
Írta: mozgatomi
mozgatomi válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok!
Mi is ki szeretnénk menni családostul Németországba dolgozni, a párom nővérként biztos talál munkahelyet.
Nekem erdésztechnikusi és középfokú postai végzettségem van, de ilyen jellegű álláshirdetéssel még nem találkoztam sehol.
Mi is ki szeretnénk menni családostul Németországba dolgozni, a párom nővérként biztos talál munkahelyet.
Nekem erdésztechnikusi és középfokú postai végzettségem van, de ilyen jellegű álláshirdetéssel még nem találkoztam sehol.
- katica6
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 5 hónapja - 13 éve 5 hónapja #5511
Írta: katica6
katica6 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Munkát keresünk Németországban. Dolgoztunk húsiparban, szállodában és villanyszerelésben. Mindenképp együtt akarunk menni, mivel évek óta külön dolgozunk és sok volt már.