Németországi munkát keresek

Több
13 éve 4 hónapja - 13 éve 4 hónapja #5676 Írta: edward
edward válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!

Én is munkát keresek Németországban.19 éves vagyok,már 16 éves korom óta muszáj dolgoznom,mert sajnos olyan családi hátterem van,hogy egyáltalán nem törődnek velem.Ha nem dolgoznék akkor nem élnék...A nyelvtudásom elég jó, középfokú érettségi már megvan belőle.A nyelvtan is jól megy.Igaz,hogy még nem fejeztem be a sulit,de az üzleti dolgokhoz már igy is jól értek,mivel hogy közgázos suliba járok.Muszáj mennem,ha valaki tudna segíteni munkaügyben,hogy hol lehetne keresni vagy hasonlók,megköszönném!

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• rigo
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 4 hónapja - 13 éve 4 hónapja #5694 Írta: rigo
rigo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

a 800 euroval és az ehhez tartozó annyi munkával hogy csak aludni járnék haza pont az a bajom, hogy sem a munkában (húscsomagolás....) nem tudnék előrelépni a céljaim felé, sem más utakat nem tudnék keresni. így türelmesen várok, keresek és nem adom fel. szerencsére nem 60 hanem 27 éves vagyok.
nyafogni nem szoktam. cselekedni szoktam. egy NAGYON jól fizető állást hagytam ott a hetekben mo-n, hogy egész nap itt ülhessek a gép előtt és vadásszam a németországi - tudásomnak megfelelő - munkát.
bár nem 5.000 de 20e/óra ajánlatokat már láttam, tehát az 5k sem elérhetetlen rövid időn belül. ha türelmesen és fest kiállok a céljaim mellett.
te hendikeppel indultál hozzám képest ugyanis kénytelen voltál képzettségedhez képest alacsonyabb szintű munkát vállalni hiszen nem tudtál németül. mint mondtam én tudok az anyanyelvemen kívül 2 nyelven felsőfokon. tudok továbbá 5-9 számítógépnyelven programozni junior illetve haladó szinten.

Több
13 éve 4 hónapja #5699 Írta: lobllaci11
lobllaci11 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia!!Olyan helyre menjel ahol sokan laknak mert ott van lehetöseg.Penz nelkül es nyelvtudas nelkül nehez lesz.van sporolt penzed mert altalaban 2-3 havi kaukcio plusz kb 350 eu öszesen 1000 eu kell.es meg nem ettel utaztal.en düsseldorfban lakom,itt van munka es jo itt.ha van kerdesed irjal?

• szereda
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 4 hónapja - 13 éve 4 hónapja #5706 Írta: szereda
szereda válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Nemetorszagi munkat keresek. Barmi erdekel, akar nehez fizikai munka is. tud valaki segiteni-?

Több
13 éve 4 hónapja #5707 Írta: 2day
2day válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

szereda írta: Nemetorszagi munkat keresek. Barmi erdekel, akar nehez fizikai munka is. tud valaki segiteni-?

A nyelvtudásodról elfeledkeztél. Ha legalább alapfok akkor valószínűleg igen. ;)

Több
13 éve 4 hónapja - 13 éve 4 hónapja #5879 Írta: forsterh
forsterh válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szervusztok!

Már több mint egy hete vagyok kint Németországban és sikerült megindulni
a normális munkavállalás irányába. Elöször a helyi munkaügyi hivatalban Bundesagentur für Arbeit kértem tájékoztatást, hogy a szakmámnak megfelelöen milyen foglalkoztatási lehetöségek vannak... A lehetöségek nyitottak, ma már Németországban rengeteg a külföldi munkavállaló és ezek jól-rosszul beszélik a német nyelvet és már most is egy ilyen nemzetközi kavalkádnak tünik a németországi munkavállalás. A németek azonban a nyelvhasználat területén nagyon türelmesek és megértöek a külföldi munkavállalókkal szemben,mert az már látható,hogy nélkülük nincs erös német gazdaság, nincsen német nyugdij.
Azonban minden lényegesebb munkahelyre német nyelven megirt és az ottani formai és tartalmi követelményeknek megfelelöen elkészitett pályázatot kell benyujtani. Ebbe hivatalosan leforditottan csatolni kell a magyar végzettséget, szakmai kitüntetéseket, nyelvizsgákat bizonyitó dokumentumokat.A pályázatot a Praxisnähe Bewerbungstipps für Frauen brossura alapján könnyen össze lehet állitani. Külön kell pályázni a meghirdetett állásokra és másként kell elkésziteni a nem hirdetett állásajánlatra, de mégis egy adott cégnél való alkalmaztatás reményében benyujtott jelentkezést.
Végezetül pedig néhány nagyon gyakorlatias link, melyek segitségével régiókban is sikeresen kereshetjük az állásajánlatokat....
www.arbeitsagentur.de
www.meinestadt.de
www.recruter.de
www.jobanova.de

Egyelöre ennyi, én is teljes gözzel fogalmazom a pályázataimat
Üdv németböl mindenkinek Zoli
.

Das Leben ist schön, wenn du es leben kannst!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo, falvis